Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ از عاطفه عزیزم هم خیلی تشکر می کنم هم به خاطر هماهنگی هم کمک هایی که من کرد واقعا ازت ممنونم دوست عزیزم 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ ... حدوداً ساعت 1 اینا هم برگشتیم پایین. دم ماشین که میخواستیم سوار شیم، دو عدد مارمولک بزرگ بسیار زیبا و متبحر در امر استتار رو عاطفه شناسایی کرد که با دیدن مارمولک یاد حمید شهرساز افتادم لامصب جک و جونور می بینم هرجا یاد حمید شهرساز میفتم ... :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: آی گفتی محمد بودم اونجا چند تا عکس هنری میگرفتم ازش دوستان حالشو ببرن لامصب مارمولک، مار، ایگوانا و ... عشقن من نمیدونم چرا خانم های عزیز با دیدن اونها جیغ میزنن واقعا نمونه: پ.ن: خیلی کار زیبا و پسندیده ای بوده کاشت درخت. باشد که طبیعت ایران روز به روز به جای کم شدن بیشتر شود و برای نسل های آینده هم چیزی باقی بمونه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده