Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان قدیمی و جدید انجمن یه خوش آمد هم بگم به بچه های قدیمی که خیلی وقت بود سر نزده بودن انجمن خب این تاپیک رو زدم تا بچه ها توی این تاپیک دور هم جمع بشن. البته جاهای دیگه انجمن هم خواستین بچرخین و بحرفین یا تو پروفایلا با هم بحرفین. اینجا هم گپ عمومی داریم تاپیک رو زودتر هم زدم که اگه کسی زودتر اومد ببینه تاپیکو. بچه هایی هم که هستن اطلاع بدن به بقیه و بکشونن اینجا قهوه خونه سمندون رو شاید بعضیا یادشون نباشه، اما خیلیا هم خاطره زیادی با این تاپیک داشتن واسه همین این تاپیک رو با این اسم انتخاب کردم که یادی از اون تاپیک هم کرده باشیم. اسپم هم کاملاً آزاده خب هرکسی میاد از خودشم بگه که چیکارا میکنه الان و اوضاع احوالش در چه حاله واسه تجدید خاطره هم شاید این تاپیک هم خوب باشه. البته تقریباً یه سالی هست آپدیت نشده تاپیکش: http://www.noandishaan.com/forums/thread117929.html یه سری از عکسای اون موقع ها تصویر شماره 1 این عکس مربوط به اسفند سال 1388 تصویر شماره 2 این عکس مربوط به فروردین 89 تصویر شماره 3این عکس مربوط به مرداد89 تصویر شماره 4این عکس مربوط به شهریور 89 تصویر شماره 5این عکس مربوط به شهریور 91 ایشالا شب خوب و پر خاطره ای رو داشته باشیم منتظرم نباشید حتماً یه روز اینجوری اطلاع بدیم. خودتون هروقت میرسین یه سر بزنین. خیلی خوشحال میشیم نفراتی که تو تاپیک شرکت کردن به ترتیب تعداد پست Tamana73 Just Mechanic سمندون *sepid* nasim184 Mohammad Aref afshin18 memmar .sOuDeH. Sepideh.mt آتیه معماری .MohammadReza. Mr.Dexigner from_hell Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž Fo.Roo.GH amin202 O-N Mr. Specific amirgb kimia fakur1 .Apameh Lean S.F آرتاش Mina Yousefi .FatiMa Z!ZA panisa pari.v قاصدکــــــــ asal sadra Fahim sama-sh JU JU میلاد Mehdi.Aref pesare irani shahdokht.parsa peyman sadeghian hasti1988 Yaser.C Abo0ozar سیندخت *Cloudy sky* bme.masood گـنـجـشـک Peyman MechJJ ENG.SAHAND Valentina sam arch * V E N O O S * Hossein.T partow 28 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ به به چه شبیه امشب... میام پست اول خودم... میام و میگم جای کیا خالیه امشب.... عطیه حاضر! لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ محمد 4 تا عکس هم از اون زمانا که سایت میترکید تشریفمون رو میبردیم سایتهای همساده اسپم میکردیم میذاشتی. برم به سمن بگم بیا پیشتت کنه ..که از رو دستش تقلب کردی تاپیک زدی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر برو بچ یکسال و اندی هست که از نت خونه محرومم فقط در حد سر زدن میام و میرم . دعا بنمایید زودتر خونمون آماده بشه قشنگ با پی سی بیام انجمن ... دلم پکید .. والا لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ امشب بچه شبیست شب مرادست امشب :| آهنگ اشتباهی رو گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سال 89 من معمار 67 سبز بودم....هی یادش بخیر لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سال 89 من معمار 67 سبز بودم....هی یادش بخیر مهندسان هم همین بودی؟:| لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ Amin 202بعد 1/5سال حدودا تشریف فرما شد بزن دس قشنگه رو به افتخارش... بچه تورکه هواشو باید داشته باشم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مهندسان هم همین بودی؟:| بله همین بودم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلاااااااااام سلام جمع معمارا جمعه بله همین بودم آورین لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جونم معمارا دارن میان بالاخره... پرچممون بالاس:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده