Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستای خوب اهل شعر و کتاب و خلاقیت... امیدوارم از این تاپیک خوشتون بیاد... یه تعریف از هایکو میکنم بعد بریم سراغ اصل موضوع: در واقع از چیدن کتاب ها روی هم و خوندن عنوان هاشون شعر و متن معنادار میسازن مثل شعرهای هایکو هایکو کتاب شعری است از کتابها. هایکو کوتاهترین گونهی شعری در جهان است که مبدع آن ژاپنیها هستند. هایکوکتاب در فضای سیاسی قبل از انتخابات ۹۲ ایران متولد شد، اما شعرنویسی با عطف کتاب در زبانهای دیگر پیشینه دارد.! شما هم میتوانید از کتابهایتان شعری بسازید. کافی است قوانین بازی را بخوانید و به کار بگیرید. اما اگر خیلی عجله دارید، طرز تهیه فوری اینجاست: ۱- هایکو سه بخش دارد. بنابراین سه کتاب لازم داریم. ۲- کتابها را روی هم گذاشته و عکس بگیرید. ۳- هایکوکتاب شما آماده است! حالا میخوام اینجا هم با کتاب های خودمون شعر بسازیم. فقط دوستان 1 نکته رو دقت کنید حتما: یک اینکه هایکو کتاب های خودتون باشه و کپی نکنید. . ممنون اینم یه نمونه هایکو کتاب برای دوستانی که آشنایی ندارن.. نامه های یواشـــــکی لیـــــلی و مجـــــنون در هاله ای از غبــــــــار.... ----------- منتظر تصاویر هایکو کتاب شما هستیم... 28 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ هایکو خودم... بــــــر فراز عــــقل و عشــــــق خــــــــلوت دل شبـــــنم دل... 23 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ الکی مثلاً من و چارلی خیلی رفیق بودیم به یاد چارلی یگانه همراه من ! :2i1d1co: 21 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اینم هایکو من هرچند می دونم جالب نشد ! 18 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ ضیافت صدسال تنهایی ربه کا ضیافت صد سال تنهایی ربه کا 17 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ یک توضیح بدم قبلش... اینقد از غافله ی دنیای مدرن عقب هستم...این نوع کارها که غالبا به دلیل فناوری در ثانیه ای امکان انجامش هست...برای من 1 سال طول می کشه!(شکلک موافشان با نیش باز) وقتی دوربینت دستت نیست...و گوشی ت هم کابل اتصال به رایانه نداره و از همه مهم تر گوشی ت اصا به اینترنت وصل نیست که این همه لقمه رو دو کله ات نپیچونی...اوضاعت برای یک عکس آپ کردن میشه مثه من.... یک تصویر مات با دوربینی که 3 مگا پیکسل هست حد رزولیشنش! بدون قاب بندی درست،چون چند بند انگشت اینور تر و اونورترش بازار شام هست!(شکلک موافشان با نیش باز) و از همه مهم تر عادت من به اینکه کتاب ها رو پیش خودم نگه نمی دارم و بعد از خوندنش اون رو هدیه می کنم به یک نفر دیگه یا در موارد معدودی آتیش می زنم!...در نتیجه پس موجودی خالی هست برای سر هم بندی کردن... بدون تصویر شاید هایکوهای بهتری بتون با نام کتاب هایی که خوندم بگم... ولی خوب باید تصویری می بود... پس این همه روده درازی کردم و اگر خونده باشین البته...دلیل داغون بودن این تصویر همین هست... چند بار هم عطیه ی عزیز دعوت کرده بودن به مشارکت در چند مسابقه و تاپیک...دیگه روم نشد این بار هم کاری نکنم... به بزرگواری خودتون ببخشین... اون کتاب آخری از دکتر شریعتی...مال سال 1359 است قیمتش هم 150 ریال هست... یادگاری هست...چاپ اول هم هست.. پدرم بهم هدیه داد...اینقد خوندمش به این روز افتاده.... روزی همچون روزهای دیگر... مردی در تبعید ابدیِ ...تشیع علوی و تشیع صفوی پ.ن: اون "کسره" بعد از واژه ی "ابدی" وصل کننده این دو عبارت هست...با اون بخونینش... 16 لینک به دیدگاه
Mr.Sabouri 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ دانسته ها به کار می آیند! آفرینش فرم... مصالح ساختمانی 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ کوری خانوم غریبه کوری خانوم غریبه 15 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ شما که غریبه نیستید! نبرد من: زندگی، جنگ و دیگر هیچ ! :coffee: 16 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ تو را من چشم در راهم زن شبانهی موعود ! به یاد نیما و سهراب 13 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ کتابام امانت دست بچه هاست... از بقایای آنچه مانده.... ب درخواست دوستان... شرکت میکنم... من سیگنال پزشکی :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب هایی که تو کانال تلگرام گذاشتن رو هم اینجا میذارم به نوبت از کانال تلگرام کتابخانه نواندیشان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر رازی که فاش می کنی یک ماهی قرمز می میرد.ورق ها،روی میز…رازی در میان نیست. 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ از کانال تلگرام کتابخانه نواندیشان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جز از کل کیمیاگر عقل و احساس 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سه قطره خون، بهای آزادی چهره ایران!!! 13 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ کلیله و دمنه از استاد عبدل الظیم قریب بسوی کامیابی ازانتونی رابینز گریز از مرگ از ایریش جانسون 8 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان با اجازه استارتر محترم من یک توضیحی بدم: در هایکو ساختن سعی بر این هست که با چند کلمهی مختصر و مفید یک "پیام" منتقل بشه. حالا اینجا مهم نیست ما از چند کتاب استفاده کنیم، اما خیلی مهمه که کتابها رو طوری روی هم بگذاریم که چیدمان نهایی یک پیام رو برسونه مثلاً هایکوی پست شماره 14 رو بخونید : سه قطره خون، بهای آزادی چهرهی ایران! بازم هایکو بسازید که عالیتر هم بشیم :wavesmile: :w72: 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ غرور و تعصب راز عقاید یک دلقک!!! 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۵ دیگه هایکو ندارین چرا؟ یعنی کتاب ندارین دیگه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده