Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ تا حالا شده باخودت دعوا کنی بعدشم قهرولجبازی !؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ یه سوال بپرسم؟خب که چی الان میخوایم به چی برسیم با این سوال بحث روانشناسی داره پشت این حرفا؟ جواب هم بدم که نگید اومد تاپیکمو خراب کرد رفت....دعوا کردم با خودم اما لجبازی نه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ یه سوال بپرسم؟خب که چی الان میخوایم به چی برسیم با این سوال بحث روانشناسی داره پشت این حرفا؟ جواب هم بدم که نگید اومد تاپیکمو خراب کرد رفت....دعوا کردم با خودم اما لجبازی نه سلام - خواهش می کنم همین که لطف کردین وشرکت کزدین سپاسگذارم خب این وضعیت شایدبرای افرادبوجود آمده باشه ولان هم به نوعی برای من خب می خواستم راه حلهای شمارابدونم برای عبورازاین شرایط به بنوعی ازتجارب شما دوستان عزیزاستفاده کنم وهم یه مطلب آموزشی بشه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ بازی دیگه ما درون خودمون "شخصیت" هایی داریم. اصلا ی وضعی اقا. حالا اقای برن، اومده گفته س تاست. کودک. والد. بالغ. و این تمام داستانی ک انسان با خودش و دیگران می سازه ک ب اسم "تحلیل رفتار متقابل" میشناسنش انواع محتمل روابط رو تو این جی آی اف، می تونید ببنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده