.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ درود دوست گرامی منتظر حضور سبزتون بودیم شماره 33 تیم کتابخوانان خفن از همین حالا به نام شما ثبت شد مرسی سپید جان چه شماره ی قشنگی اولین کتابم خوندم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ خوش آمدی زهرا مرســـی ناصرخان:hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ مرسی سپید جان چه شماره ی قشنگی اولین کتابم خوندم:hapydancsmil: نظر فراموش نشه 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ نظر فراموش نشه الان برم میام نظرمم میگم... بخون در رو نیستیم ما 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 34 و 35 ؟ همچنان منتظر حضورتون هستیم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ کیه یا چیه ؟ منظورشون چه وقتیه یعنی کی میذاریم 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ منظورشون چه وقتیهیعنی کی میذاریم راست میگی من به ترکی خوندم . از اون لحاظ . 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ راست میگی من به ترکی خوندم . از اون لحاظ . 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستای گرامیمن عشق کتابم. ماهی 4-5 جلد کتاب میخونم. رکورد 10 جلد هم داشتم اونم 500-600 صفحه ای! منم اضافه کنید. :hapydancsmil: البته حوصله کتاب درسی ندارم... فلسفی-روانشناسی-علمی-رمان جنایی-علمی تخیلی-... پاااااااااااااااایم!!!!!!! :gnugghender: درود اگه هنو فرصت ثبت نام هس منم هستم بچهها خیلی خیلی خوش اومدین خوشحالیم که دوتا کتابخور خفن به جمعمون اضافه شدن و همینطور با قدرت هر روز داریم میریم جلو شمارههای 32 و 33 به نام شما نوشته شده 32 33 دور سوم تا چند ساعت دیگه آغاز میشه و عضوگیری همچنان ادامه دارد 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ چرا pdf من با موبایل میخونم خیلی سخته خوندن pdf 6 لینک به دیدگاه
masomeh meshkani 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون بابت دعوت منم هستم.................. 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون بابت دعوت منم هستم.................. ممنون از حضورت شماره 34 تیم کتابخوانان خفن به نام شما ثبت گردید سبز باشید 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 35 تیم فروخته شد به یکی از کاربرای نیمه فعال انجمن راضی نمی شد بیاد ولی مجبوره بچه شناسنامتو بردار بیار 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ من هیچوقت نفهمیدم در کشوری که سرانه مطالعه یک و نیم دقیقه در روزه چرا نمایشگاه کتاب اینقدر شلوغ میشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ من هیچوقت نفهمیدم در کشوری که سرانه مطالعه یک و نیم دقیقه در روزه چرانمایشگاه کتاب اینقدر شلوغ میشه؟ کتاب های درسی میخرن:| یا کتاب های عقیدتی:| زمانی میشه گفت سرانه مطالعاتی بالا میره که اعضای کتاب خونه های عمومی زیاد بشن 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ بچهها خیلی خیلی خوش اومدین خوشحالیم که دوتا کتابخور خفن به جمعمون اضافه شدن و همینطور با قدرت هر روز داریم میریم جلو شمارههای 32 و 33 به نام شما نوشته شده 32 33 دور سوم تا چند ساعت دیگه آغاز میشه و عضوگیری همچنان ادامه دارد چاکریم من هیچوقت نفهمیدم در کشوری که سرانه مطالعه یک و نیم دقیقه در روزه چرانمایشگاه کتاب اینقدر شلوغ میشه؟ یه سری فقط واسه کلاس گذاشتن میان یه سری واسه تفریح مدارس و دانشگاه ها هم تور تفریحی و پیک نیک میارن البته باید به این نکته هم توجه داشت که قیمت کتاب ها گرونه. امیدوارم روزی برسه مثل دوران خاتمی کتاب و مجلات قیمت مناسبی داشته باشه. تو هر خونه، داشتن کتابخونه قسمت واجب بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چندین جعبه کتاب دارم همش مال چند سال پیش هاست. این چند ساله بیشتر e-book میگیرم. چشم داغون میشه لذت کتاب کاغذی و ورق زدن و یادداشت نویسی گوشه کتاب رو هم نداره .. 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.....من نیز هم می باشم.....:hapydancsmil:....تا پر انرژی تر جلو برید.... 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.....من نیز هم می باشم.....:hapydancsmil:....تا پر انرژی تر جلو برید.... درود بر شما دوست عزیز خوش اومدین به جمع ما، شماره 36 تیم کتابخوانان خفن به نام شما ثبت شد. امیدوارم انرژی مثبتتون ماندگار باشه 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون بابت دعوت منم هستم.................. سلام.....من نیز هم می باشم.....:hapydancsmil:....تا پر انرژی تر جلو برید.... بچهها سلام خیلی خیلی خوش اومدین کتابهای معرفی شده رو میتونید در زیربخش "کتابخوانی گروهی" واقع در تالار "کتابخانه" پیدا کنید. از امروز همخونی کتاب سوم که قلعه حیوانات باشه شروع شده 34 36 چرا pdf من با موبایل میخونم خیلی سخته خوندن pdf صبا پیدا کردن نسخهی رایگان ePUB برای همه کتابها مقدور نمیشه ولی من میگردم و اگر نسخهای پیدا کنم حتما قرار میدم. من هیچوقت نفهمیدم در کشوری که سرانه مطالعه یک و نیم دقیقه در روزه چرانمایشگاه کتاب اینقدر شلوغ میشه؟ علاوه بر نکاتی که دوستان گفتند این رو هم باید اضافه کنیم که بسیاری از ما که کتابهایی رو از نمایشگاه میخریم هم حتی تا مدتها اونها رو نمیخونیم. و ای بسا حتی تا نمایشگاه سال بعد هم هنوز کتابهای نخونده داریم. عادل به هزینهی کتابها اشاره کرد، دوست دارم تایید کنم و تایید کنم که بنظر منم قیمتها وحشتناکه. و بطرز بیرحمانهای باید برای کتابهایی که میخوام اولویت بندی کنم و حتی تعدادی رو همیشه باخودم بگم : دانلودش میکنم. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده