رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

منم میخوام باشم

فقط کتابای سطح بالا خیلی نزارین

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

سلام، به انجمن خوش اومدید دوست منwaving2.gif

مطالعه گروهي کتابهای خوب رو از ساده‌ترین سطح شروع می‌کنیم و با یک سرعت ملایم همه با هم به پیش ‌میریم friends.gif

راستی، فردا کتاب شماره 2 معرفی میشه و میریم برای مطالعه‌ش.

شماره 23 تیم به نام شما ثبت شد tbcsmiley.gif

pirate1.gif 23

• Like 3
لینک به دیدگاه

بااجازه قاصدک می خوام یه مطلب بگم : البته شایدجاش اینجانباشه ! ما ممکنه مواقعی که تومترو ، اتوبوس ، پارک و... هستیم مجله ، روزنامه و... بخوانیم حالا اگراین روزنامه یامجله رابعدازاستفاده روی صندلی بزاریم تانفربعدهم استفاده کند بهترنیست .

حالا ما ازاین مجلاتی که جا میزاریم بیایم به نفع خودمونهم استفاده کنیم درون صفحه ش بنویسیم " حوشحال می شیم شما هم به تيم كتابخوانان خفن انجمن نواندیشان بپیوندید امضا ..... " اینم یه جور تبلیغه (یا برندینگ:ws52: )

• Like 2
لینک به دیدگاه
بااجازه قاصدک می خوام یه مطلب بگم : البته شایدجاش اینجانباشه ! ما ممکنه مواقعی که تومترو ، اتوبوس ، پارک و... هستیم مجله ، روزنامه و... بخوانیم حالا اگراین روزنامه یامجله رابعدازاستفاده روی صندلی بزاریم تانفربعدهم استفاده کند بهترنیست .

حالا ما ازاین مجلاتی که جا میزاریم بیایم به نفع خودمونهم استفاده کنیم درون صفحه ش بنویسیم " حوشحال می شیم شما هم به تيم كتابخوانان خفن انجمن نواندیشان بپیوندید امضا ..... " اینم یه جور تبلیغه (یا برندینگ:ws52: )

سلام، بسيار عاليه مثل هميشه ايده‌هاي خوب ميدي :hapydancsmil:

البته به شرطي كه يه جوري ننويسيم كه نصف مجله رو بگيره و طرف بياد انجمن فحشمون بده :icon_pf (34)::ws28:

راستي اون ايده ضبط صدا رو هم كه گفتي من مقدمه‌ي همين كتاب همخواني (2) رو ضبط كردم، تو هم بيا مثلا قسمت اولش (دورهمايي شيكاگو) رو ضبط كن :ws3: بقيه هم متقاضي بشن كل كتاب رو به يادگار صوتي كنيم :(50)::w155:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام، بسيار عاليه مثل هميشه ايده‌هاي خوب ميدي :hapydancsmil:

البته به شرطي كه يه جوري ننويسيم كه نصف مجله رو بگيره و طرف بياد انجمن فحشمون بده :icon_pf (34)::ws28:

راستي اون ايده ضبط صدا رو هم كه گفتي من مقدمه‌ي همين كتاب همخواني (2) رو ضبط كردم، تو هم بيا مثلا قسمت اولش (دورهمايي شيكاگو) رو ضبط كن :ws3: بقيه هم متقاضي بشن كل كتاب رو به يادگار صوتي كنيم :(50)::w155:

منم میخوام یه چیزی بخونم به منم بدین:ws3:

خیلی کار جالبیه:hapydancsmil:

خیلی دوج دالم خیلی:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم میخوام یه چیزی بخونم به منم بدین:ws3:

خیلی کار جالبیه:hapydancsmil:

خیلی دوج دالم خیلی:w02:

ايووول :ws3: تو داستان اصلي رو بخون minzdr.gif

ولي اگر خسته كننده‌است برات بخش سوم كتاب رو بخون :ws3: قسمت تبادل نظرات flirtyeyess3.gif

بخون عمو ببينه بلدي lollipopsmiley.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
ايووول :ws3: تو داستان اصلي رو بخون minzdr.gif

ولي اگر خسته كننده‌است برات بخش سوم كتاب رو بخون :ws3: قسمت تبادل نظرات flirtyeyess3.gif

بخون عمو ببينه بلدي lollipopsmiley.gif

کل داستان حجمش زیاد میشه وگرنه کار سختی نیس:gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کل داستان حجمش زیاد میشه وگرنه کار سختی نیس:gnugghender:

موافقم. يه جوري بايد خوند كه مقرون به دانلود در بياد :ws3:

البته ميشه واسه كاهش چشمگير حجم فايل رو به فرمت فلش دربياريم (swf) آخر سر :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
موافقم. يه جوري بايد خوند كه مقرون به دانلود در بياد :ws3:

البته ميشه واسه كاهش چشمگير حجم فايل رو به فرمت فلش دربياريم (swf) آخر سر :ws38:

این کارا از تخصص من دیگه به دوره:ws3:

خوب من چه بکنم ای قاصدک اقا؟؟؟:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بخش سوم رو بخون و بگذار توي تاپيك اي سوده خانوم اينا!laugh2.gifdf2a4f1c990326d746ed481ac7887f33.gif

کدوم بخش میشه؟

از چه صفحه ای شروع میشه؟؟؟:banel_smiley_4:

بگو:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

nv,n

درود

دوستان اگه موافق باشن یه طرح رو من تو کانال کتابخونه نواندیشان اجرا کردم اینجا هم اجرا کنیم:|

خوندن قسمت های از کتاب با صدای خودمون و آپلودش در انجمن

البته بخش تکمیلیش اینه که یه کتاب رو بخونیم و به فایل صوتی تبدیلش کنیم و به عنوان کتاب صوتی قرارش بدیم

البته نیاز هستش از کتاب های قدیمی برای این کار استفاده بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
nv,n

درود

دوستان اگه موافق باشن یه طرح رو من تو کانال کتابخونه نواندیشان اجرا کردم اینجا هم اجرا کنیم:|

البته بخش تکمیلیش اینه که یه کتاب رو بخونیم و به فایل صوتی تبدیلش کنیم و به عنوان کتاب صوتی قرارش بدیم

چقد خوب

منم هستم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کدوم بخش میشه؟

از چه صفحه ای شروع میشه؟؟؟:banel_smiley_4:

بگو:w02:

fingersmiley.gif

منظورم بخش "مذاكره‌اي در عصر همان روز" از صفحه 27 كتاب (همون نسخه اي كه در پست اول تاپيك قرار گرفته) هست :ws3:

nv,n

درود

ايده بسيار خوبيه و ميشه اين حركت رو كه اتفاقا الان داريم صحبتش رو مي‌كنيم جدي‌تر پيش ببريم.

البته نياز به يك برنامه‌ريزي هم هست؛

مثلا چطوره يك زيربخش مخصوص همين كار رو در بخش كتابخواني گروهي ايجاد كنيم.

مثلا براي كتاب چه كسي پنير مرا جابجا كرد؛ بچه ها نسخه هاي صوتيشون رو قرار بدن.

و در نهايت اگر كل يك كتاب به صورت صوتي توسط اعضا خونده شد، مشاركت كننده‌ها امتياز طلايي مناسبي بگيرند. و حتي كتاب‌هايي كه بهتر كار شدند در فروشگاه قرار بگيرند :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
nv,n

درود

لینک کانال رو بزار لطفا

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...