MOHAMMAD.jp 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ منم میخوام باشم فقط کتابای سطح بالا خیلی نزارین فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ منم میخوام باشمفقط کتابای سطح بالا خیلی نزارین فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk سلام، به انجمن خوش اومدید دوست من مطالعه گروهي کتابهای خوب رو از سادهترین سطح شروع میکنیم و با یک سرعت ملایم همه با هم به پیش میریم راستی، فردا کتاب شماره 2 معرفی میشه و میریم برای مطالعهش. شماره 23 تیم به نام شما ثبت شد 23 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ شماره 24؟ کجایی؟! منتظرتیم رفیق 24 داره کتاب میخونه الان دستش بنده ولی میاد، نگران نباش شماره 17 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ شماره 1؟ سعی کن شماره 24 رو زودتر بیاریش تو گروه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ بااجازه قاصدک می خوام یه مطلب بگم : البته شایدجاش اینجانباشه ! ما ممکنه مواقعی که تومترو ، اتوبوس ، پارک و... هستیم مجله ، روزنامه و... بخوانیم حالا اگراین روزنامه یامجله رابعدازاستفاده روی صندلی بزاریم تانفربعدهم استفاده کند بهترنیست . حالا ما ازاین مجلاتی که جا میزاریم بیایم به نفع خودمونهم استفاده کنیم درون صفحه ش بنویسیم " حوشحال می شیم شما هم به تيم كتابخوانان خفن انجمن نواندیشان بپیوندید امضا ..... " اینم یه جور تبلیغه (یا برندینگ ) 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ بااجازه قاصدک می خوام یه مطلب بگم : البته شایدجاش اینجانباشه ! ما ممکنه مواقعی که تومترو ، اتوبوس ، پارک و... هستیم مجله ، روزنامه و... بخوانیم حالا اگراین روزنامه یامجله رابعدازاستفاده روی صندلی بزاریم تانفربعدهم استفاده کند بهترنیست .حالا ما ازاین مجلاتی که جا میزاریم بیایم به نفع خودمونهم استفاده کنیم درون صفحه ش بنویسیم " حوشحال می شیم شما هم به تيم كتابخوانان خفن انجمن نواندیشان بپیوندید امضا ..... " اینم یه جور تبلیغه (یا برندینگ ) سلام، بسيار عاليه مثل هميشه ايدههاي خوب ميدي :hapydancsmil: البته به شرطي كه يه جوري ننويسيم كه نصف مجله رو بگيره و طرف بياد انجمن فحشمون بده :icon_pf (34): راستي اون ايده ضبط صدا رو هم كه گفتي من مقدمهي همين كتاب همخواني (2) رو ضبط كردم، تو هم بيا مثلا قسمت اولش (دورهمايي شيكاگو) رو ضبط كن بقيه هم متقاضي بشن كل كتاب رو به يادگار صوتي كنيم :(50)::w155: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سلام، بسيار عاليه مثل هميشه ايدههاي خوب ميدي :hapydancsmil: البته به شرطي كه يه جوري ننويسيم كه نصف مجله رو بگيره و طرف بياد انجمن فحشمون بده :icon_pf (34): راستي اون ايده ضبط صدا رو هم كه گفتي من مقدمهي همين كتاب همخواني (2) رو ضبط كردم، تو هم بيا مثلا قسمت اولش (دورهمايي شيكاگو) رو ضبط كن بقيه هم متقاضي بشن كل كتاب رو به يادگار صوتي كنيم :(50)::w155: منم میخوام یه چیزی بخونم به منم بدین خیلی کار جالبیه:hapydancsmil: خیلی دوج دالم خیلی 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ منم میخوام یه چیزی بخونم به منم بدینخیلی کار جالبیه:hapydancsmil: خیلی دوج دالم خیلی ايووول تو داستان اصلي رو بخون ولي اگر خسته كنندهاست برات بخش سوم كتاب رو بخون قسمت تبادل نظرات بخون عمو ببينه بلدي 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ ايووول تو داستان اصلي رو بخون ولي اگر خسته كنندهاست برات بخش سوم كتاب رو بخون قسمت تبادل نظرات بخون عمو ببينه بلدي کل داستان حجمش زیاد میشه وگرنه کار سختی نیس:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ کل داستان حجمش زیاد میشه وگرنه کار سختی نیس:gnugghender: موافقم. يه جوري بايد خوند كه مقرون به دانلود در بياد البته ميشه واسه كاهش چشمگير حجم فايل رو به فرمت فلش دربياريم (swf) آخر سر 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ موافقم. يه جوري بايد خوند كه مقرون به دانلود در بياد البته ميشه واسه كاهش چشمگير حجم فايل رو به فرمت فلش دربياريم (swf) آخر سر این کارا از تخصص من دیگه به دوره خوب من چه بکنم ای قاصدک اقا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ این کارا از تخصص من دیگه به دوره خوب من چه بکنم ای قاصدک اقا؟؟؟ بخش سوم رو بخون و بگذار توي تاپيك اي سوده خانوم اينا! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ بخش سوم رو بخون و بگذار توي تاپيك اي سوده خانوم اينا! کدوم بخش میشه؟ از چه صفحه ای شروع میشه؟؟؟ بگو 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ nv,n درود دوستان اگه موافق باشن یه طرح رو من تو کانال کتابخونه نواندیشان اجرا کردم اینجا هم اجرا کنیم:| خوندن قسمت های از کتاب با صدای خودمون و آپلودش در انجمن البته بخش تکمیلیش اینه که یه کتاب رو بخونیم و به فایل صوتی تبدیلش کنیم و به عنوان کتاب صوتی قرارش بدیم البته نیاز هستش از کتاب های قدیمی برای این کار استفاده بشه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ nv,nدرود دوستان اگه موافق باشن یه طرح رو من تو کانال کتابخونه نواندیشان اجرا کردم اینجا هم اجرا کنیم:| خوندن قسمت های از کتاب با صدای خودمون و آپلودش در انجمن البته بخش تکمیلیش اینه که یه کتاب رو بخونیم و به فایل صوتی تبدیلش کنیم و به عنوان کتاب صوتی قرارش بدیم البته نیاز هستش از کتاب های قدیمی برای این کار استفاده بشه چقد خوب منم هستم 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ کدوم بخش میشه؟از چه صفحه ای شروع میشه؟؟؟ بگو منظورم بخش "مذاكرهاي در عصر همان روز" از صفحه 27 كتاب (همون نسخه اي كه در پست اول تاپيك قرار گرفته) هست nv,nدرود دوستان اگه موافق باشن یه طرح رو من تو کانال کتابخونه نواندیشان اجرا کردم اینجا هم اجرا کنیم:| خوندن قسمت های از کتاب با صدای خودمون و آپلودش در انجمن البته بخش تکمیلیش اینه که یه کتاب رو بخونیم و به فایل صوتی تبدیلش کنیم و به عنوان کتاب صوتی قرارش بدیم البته نیاز هستش از کتاب های قدیمی برای این کار استفاده بشه ايده بسيار خوبيه و ميشه اين حركت رو كه اتفاقا الان داريم صحبتش رو ميكنيم جديتر پيش ببريم. البته نياز به يك برنامهريزي هم هست؛ مثلا چطوره يك زيربخش مخصوص همين كار رو در بخش كتابخواني گروهي ايجاد كنيم. مثلا براي كتاب چه كسي پنير مرا جابجا كرد؛ بچه ها نسخه هاي صوتيشون رو قرار بدن. و در نهايت اگر كل يك كتاب به صورت صوتي توسط اعضا خونده شد، مشاركت كنندهها امتياز طلايي مناسبي بگيرند. و حتي كتابهايي كه بهتر كار شدند در فروشگاه قرار بگيرند 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اسم من رو هم بنویس کتاب هم سلیقه خودت رو قبول دارم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ منم هستم هرکتاب.....فقط مفید آموزنده باشه. 3 لینک به دیدگاه
MOHAMMAD.jp 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ nv,nدرود دوستان اگه موافق باشن یه طرح رو من تو کانال کتابخونه نواندیشان اجرا کردم اینجا هم اجرا کنیم:| خوندن قسمت های از کتاب با صدای خودمون و آپلودش در انجمن البته بخش تکمیلیش اینه که یه کتاب رو بخونیم و به فایل صوتی تبدیلش کنیم و به عنوان کتاب صوتی قرارش بدیم البته نیاز هستش از کتاب های قدیمی برای این کار استفاده بشه لینک کانال رو بزار لطفا فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده