قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ منم هستم یعنی امیدوارم بتونم باشمکتابای فلسفی,تخیلی از نوع علمی و خیلی چیزای دیگه که باید اسم کتابو بگم در مورد اسم کتاب و نوعش نظر سنجی بذارید فکر میکنم بهتر باشه .... آرتاش عزیز ممنون از حضورت در چندین دور اولیه همونطور که گفتم انتخاب کتاب بدون نظرسنجی انجام میشه، البته در هر لحظه من آماده شنیدن پیشنهادهای شما عزیزان هستم. اما به خاطر شرایط خاص این کار گروهی، و برنامهی منظمی که در ذهنم هست، و باید فاکتورهای زیادی (خصوصاً در این ابتدای کار) در انتخاب کتابها لحاظ بشه، ترجیح میدم این رو به مشورت و نظرسنجی نسپرم چون تابحال کارهای مشابه این صورت گرفته، و متاسفانه قبل از اینکه چهارچوب اصلی طرح روی پا بایسته به خاطر احترام به دموکراسی و سلایق اعضا در همون مرحلهی نظرسنجی با تضارب آرا مواجه شده و همون زمان یا بعد از یکی دوبار اجرایی شدن ناکام مونده. بنابراین همونطور که گفتم اجازه بدید تا شکل دادن اسکلت اصلی گروه درگیر این موضوعات نشیم. شماره 19 تیم کتابخوانان خفن کسی نیست جز : شما 19 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ خب اولین کتاب رو کی میزارین؟ دوستان عزیزم اولین کتاب از ظهر امروز روی سایت قرار گرفت روی متن زیر کلیک کنید : «درخت بخشنده» اثري از شل سيلوراستاين. ضمناً عضوگیری همچنان ادامه دارد . 8 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ لطفا اسم من را هم بنویسید ضمن تشکر با مسرت خاطر شماره 20 تیم کتابخوانان انجمن تقدیم شما 20 5 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ عجب انجمن خفنی چه یار گیری کردیم تو این دو روز اقا حالا که استقابل خوب بوده باید به افراد 1 تا10 امتیاز تعلق بگیره که زودتر اومدن:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ عجب انجمن خفنی چه یار گیری کردیم تو این دو روز اقا حالا که استقابل خوب بوده باید به افراد 1 تا10 امتیاز تعلق بگیره که زودتر اومدن:gnugghender: به هر دوست جدیدی که بهمون اضافه میشه امتیاز تعلق میگیره و اینکه به نقد های خوبی که در مورد کتاب های هر سری که معرفی میشه امتیازات ویژه ای تعلق میگیره 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سلام گرومنسلام تام کت سلام متانول سلام لورگی سلام لورن سرافراز نمودی راستی کارت دارم:| تری متیل مخلص متقارن در خدمتم ابا فیوضات پیغامتو نتونستم ببینم فقط دیشب دیدم پیغام دارم نمیدونم با باز کردن بعضی از قسمت های اینجا مشکل دارم یا برام ایمیل کن یا تو باشگاه پیغام بذار petrochemical_technology@engineer.com 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ سلام بر شيخ الريس يورگن اعظم ياشيخ! شما كه خودت هر پستت يك مثنويه اين كتابهايي كه ما با هم بخونيم هم، خارج از همون فضاي صميميت و خلاقيت بين گفتگوهاي عملياتي نيست. من ميدونم كه تو از بعضي از اين كتابها استقبال ميكني. لطفاً در اين عمليات با ما همراه شو. از پيوستن رئيس كل انجمن به تيم خفن ها جداً خوشحاليم شماره 17 مخصوص رئيس سپيده. 17 پيشنهاد بسيار بسيار بسيار خوبيه؛ و حتي جدا از قالب تيم كتابخواني، ايدهي بسيار خوبي براي طرح مسابقه در كتابخونه است من خودم اولين شركت كنندهي همچين مسابقه اي ميشم ممنون شماره 14 قرار نبود جار بزنی که من مدیر کل هستما... حالا که گفتی عب نداره آخرش که باهاس میگفتم سند اینجا به نوم منه و قباله ش الان تو جیب پالتومه 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ آقا من مونده بودم با این همه حجم کار و درسی ک دارم میتونم بیام عضو بشم یا نه.. هنوزم میدونم نمیتونم همیشه با گروه پیش بیام.. ولی خب امشب پدرشوهرجان یه تلنگری با حرف قشنگشون زدن ک باعث شد دیگه تردید نداشته باشم و تصمیم گرفتم با گروه همکاری داشته باشم و از این بابت خوشحالم.. ممنون از آقا ایلیا با این ایده خوب 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ قرار نبود جار بزنی که من مدیر کل هستما... حالا که گفتی عب نداره آخرش که باهاس میگفتم سند اینجا به نوم منه و قباله ش الان تو جیب پالتومه پالتوتم دادی تن برادران عارف که سرمانخورن چلهی زمستونی آقا من مونده بودم با این همه حجم کار و درسی ک دارم میتونم بیام عضو بشم یا نه.. هنوزم میدونم نمیتونم همیشه با گروه پیش بیام.. ولی خب امشب پدرشوهرجان یه تلنگری با حرف قشنگشون زدن ک باعث شد دیگه تردید نداشته باشم و تصمیم گرفتم با گروه همکاری داشته باشم و از این بابت خوشحالم.. ممنون از آقا ایلیا با این ایده خوب خیلی خیلی تبریک میگم که این انتخاب رو کردید باور کنید من خودم از همه درگیرترم ولی با درک همین قضیه تلاش میکنم برنامه های مناسب تری داشته باشیم بنابراین در این لحظه شماره 21 تیم کتابخوانان خفن به نام شما ثبت شد 21 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ پالتوتم دادی تن برادران عارف که سرمانخورن چلهی زمستونی آره ها ... سند منگوله دار هم دارم ازش 1 لینک به دیدگاه
behnaz. 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ من هم میخوام تو این گروه باشم...کتابای پیشنهادی من ادبیات معاصر جهان هست 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ من هم میخوام تو این گروه باشم...کتابای پیشنهادی من ادبیات معاصر جهان هست سلام افتخار میکنیم که حضور شما مصادف با ثبتنام در تیم کتابخوانی دستهجمعی انجمن شده شماره 22 تیم کتابخوانی گروهی انجمن نواندیشان رو به نام شما ثبت میکنیم 22 مرسی از حضورتون 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ بین این همه آدم فقط 22 نفر؟! قاصدک؟ به دوستای من خبر ندادی بیان؟! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
mostafa1355 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ سلام و عرض خسته نباشید. کتابهای علمی کاربردی لطفا 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ بین این همه آدم فقط 22 نفر؟! قاصدک؟ به دوستای من خبر ندادی بیان؟! :vahidrk: خب برای شروع خیلی هم بد نیست، خیلی ها هم هنوز درگیر کارا و پروژهها و درسها هستن و هنوز ندیدن اینجا رو ولی شک نکن که چون قراره یک کار بلند مدت و برنامه ریزی شده رو انجام بدیم 100 نفر رو هم رد میکنیم و جشن میگیریم عجالتاً تا قاصدک چندتا نامه برسونه خودت زحمت خبر کردن دوستانتو بکش سلام و عرض خسته نباشید. کتابهای علمی کاربردی لطفا سلام و خوشآمد دوست من نظر شما هم حتما مورد توجه قرار میگیره، هدف اصلی ما هم حرکت به سمت کتابهای کاربردی هست، البته نه به معنای کتاب فنی یا تکنیکال، بلکه به معنای کتابهایی که برای بهتر شدن زندگیمون کارآمد باشند و بقول معروف وقتمون با خوندنشون تلف نشده باشه. و این شامل بعضی کتابهای علمی هم میشه. اگر شما هم گه گاهی با تیم کتابخوانی همراه میشید، خوشحال میشم اعلام کنید تا شماره بعدی رو تقدیمتون کنیم 4 لینک به دیدگاه
oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ manam bazi vali lotfan shomare 25 o b man bdin khaheshan !!!!i:icon_gol:i 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ manam bazi vali lotfan shomare 25 o b man bdin khaheshan !!!!i:icon_gol:i خوش اومدی به گروه دوستم قبوله، خیالت راحت شماره 25 برا شما 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ manam bazi vali lotfan shomare 25 o b man bdin khaheshan !!!!i:icon_gol:i سلام، خیلی خوش اومدین خوش اومدی به گروه دوستم قبوله، خیالت راحت شماره 25 برا شما دیگه روی حرف مدیرکل کی جرات داره حرف بزنه شماره 25 تیم کتابخوانان خفن از همین لحظه به شما تعلق گرفت 25 دوستان عزیزم : همونطور که اطلاع دارید، همخوانی شماره 1 گروه با کتاب درخت بخشنده از شل سیلوراستاین در حال اجراست، و میتونید تاپیکش رو در زیربخش «کتابخوانی گروهی» در کتابخانه انجمن ببینید. هم خوانی شماره 2 انشاالله شنبه شروع میشه و کتاب دوم معرفی میشه. البته شما هر زمان که فرصت کنید میتونید به تاپیک درخت بخشنده سر بزنید و نظرتون درباره اون کتاب رو بنویسد و از این بابت هیچ محدودیتی وجود نداره. از همراهی و حضور انرژی بخش یکایکتون ممنون و متشکرم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده