قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سلام مرسی از دعوتتون من فعلا کنکور دارم تا چند ماه دیگه ولی اسممو بنویسین حتما میام بعدش قبلشم اگه تونستم حتما میام و شرکت می کنم تقريبا ميشه گفت نصف كتابخوانان خفن تا چند ماه ديگه كنكور دارند ولي حتما برنامه ها رو طوري ميريزيم كه به برنامههاي اصليمون ضربه نزنه مرسي از حمايت شماره 11 كتابخوانان خفن مختص شما شد 11 سلام امروز بطور اتفاقی تو کتابفروشی بودم دلم کشیدبرم سمت خوندن کتاب و چه جالب الان با همچین تاپیک مرتبطی روبرو شدم ترجیحا اگه کتابهاش بشه دانکرد بهتره چون یجورهایی هزینه خرید کتاب خیلی بد و زشت رفته بالا نمیصرفه یا ممکنه گیر نیاد. اگه همینجا کتاب مورد نظر گذاشته بشه خیلی بهتر تر میشه سلام به مديركل صليب سرخ خانوم افتخار داديد سعي ميشه تا حد امكان همهي كتابهايي كه انتخاب ميشه براي دانلود قرار بگيره شماره 12 خانم : شهدخت نوانديشان 12 با تشکر از این کار قشنگت ایلیا جانمن در کتاب خوانی به توصیه آرتور عزیز عمل میکنم لذا منم تا جایی که بتونم همراهیتون میکنم راهتون پر رهرو سهيل جان خيلي خيلي ممنون و خوشآمد آرتور رو هم اگر تونستي با خودت بيار شماره 13 كتابخوانان خفن كسي نيست جز مهندس سهيل 13 من مخالفم رمان نه چی یه چیزالکی عشقی با رمان عقل واحساسم مخالفم احساس چیه عقل چیه اینبارو موافقم تاپیک جدا باشه خوبه من زياد مايل نيستم توي اين قضيه به دموكراسي عمل كنم ولي به پيشنهاد تاپيكي براي كتابهاي پيشنهادي فكر ميكنم؛ شايد بعداً اينكار رو عملي كرديم چه کارقشنگی ترویج فرهنگ کتاب وکتابخوانی توسط قاصدک درقالب تیم کتابخوانهای خفن برای اولین باردرایران (میشه 100 امتیاز قابلی هم ندارد.)پیشنهادکتاب بدم :mrsbeasley: قلعه حیوانات اکثرکتابها که دارم فنی بعضی هاشونم روانشناسی تازه الان که فسیل شدم دیدم کتابهای دیگه ای هم هست باندتکتازان راخوندم حالادارم سه تفنگدارمی خونم ... چندتا سوال : 1- این شکلهاراازکجا آوردی ؟ 2- اصلا مگه زوره . 3- پول چقدرتوشه ؟این سومیو حتما جواب بده. 4- کتابهای ارشادی و:vahidrk: میشه پیشنهادداد. 5- یه پیشنهاد اصلا شمابخونید برای من تعریف کنید یه مشکل این وسط هست هروقت کتاب می بینم خوابم میگیره :bigbed: این که نشد رسم کار میگی هرکه دوست داره بیاد بعدش باتفنگ تهدیدمی کنی! قلعه حيوانات يكي از پيشنهادات ثابت تيمهاي كتابخواني هست؛ احتمالي زيادي براي وجود در برنامه ما هم داره شماره 14 رو بگير كه اومد 14 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ خعلیم عالی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:کتابای کنترل برق صنعتی کلا کتابای برقی خيلي ممنون؛ بچه هاي برق اينن ديگه ولي خوب اينجا هدفمون مطالعه كتابهاي فني نيست اما بزودي در تالارهاي تخصصي هم ميشه اين طرح ها رو پيگيري كرد . با ما بمون با شماره15 15 باشه بریم جلد یک مدارهای الکترونیکی جبه دار رو بخونیمدور همیخیلی اسپم میکنی مدار جبه دار رو خوب گفتي شروع نشد كتابخواني :-| Sent from my iPhone using Tapatalk چه شوقي فردا با معرفي اولين كتاب كار شروع ميشه با تشکر ار دعوت شما . برنامه رو تعقیب خواهم کرد. اگر کتابی که علاقه منو جذب بکنه , معرفی شد حتما خواهم خوند . ابتکار جالبی است. با تشکراز : قاصدک عزیز. ممنون از حضورت فكور جان؛ البته همونطور كه ميدوني برنامه كتابخواني عمومي هست، و سطح كار با يك شيب ملايم به جلو حركت خواهد كرد. خوشحالم ميشم كه بيشتر حضور داشته باشي شماره 16 رو از من رد نكن 16 از همه عزيزاني كه به ما ميپيوندند و با حضورشون انرژي ميدن ممنون و متشكرم ما انجمن رو به جايي بهتر براي زيستن تبديل ميكنيم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ شدیدا دلم میخواد کتاب فلسفی و عرفانی بخونم.... آقا سجاد نیس!!!!!! بیاد ایشالا 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ مرسي علي جان(علي زيباترين نام جهان هست و بحث نكنيد با من و بكشيد كنار) راستش فردا سر ميزنم انجمن و باز برا مدت ها غيبت ميكنم ولي كارتون علي هست عالي هست متعالي هست. قصد داشتم بمونم ولي اين دختره: Tamana73 كه تقريبا همسن دختر خودمه گير داد كه علي چرا اينقده انجمن مياي مگه كار و زندگي نداري و از اين دست خزعبلات ديگه ولي من خزعبلشو گوش مي كنم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ مرسي علي جان(علي زيباترين نام جهان هست و بحث نكنيد با من و بكشيد كنار)راستش فردا سر ميزنم انجمن و باز برا مدت ها غيبت ميكنم ولي كارتون علي هست عالي هست متعالي هست. قصد داشتم بمونم ولي اين دختره: Tamana73 كه تقريبا همسن دختر خودمه گير داد كه علي چرا اينقده انجمن مياي مگه كار و زندگي نداري و از اين دست خزعبلات ديگه ولي من خزعبلشو گوش مي كنم خزعبلات خدایا همه مریضا رو شفا بده به حق امامزاده بیژن. درووووغ میگه به جان خودم.خودش کار داشت رفت اصن من اینو نمیشناااااااسم علی بخدا باز گزارش میدم به ارشدیون... چرت و پرت نگو خو باور میکنن یه عده چون عاشق وزغی این شکلک میزارم برات... 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ خب خب مثه اینکه کتابخونامون دارن کم کم خودشونو نشون میدن احتمالا یه بخش جدا در کتابخونه ایجاد کنیم که برای هر کتابی که شروع به خوندن میکنیم یه تاپیک اختصاص بدیم و در زیر تالار مشخص به خودش باشه 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ خب خب مثه اینکه کتابخونامون دارن کم کم خودشونو نشون میدن احتمالا یه بخش جدا در کتابخونه ایجاد کنیم که برای هر کتابی که شروع به خوندن میکنیم یه تاپیک اختصاص بدیم و در زیر تالار مشخص به خودش باشه خيلي ممنووون؛ اين ايده واقعاً عاليه شديداً به اين دست حمايتها نياز داريم. ممنون مديرجان 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ یا شیخ ممنون اما....... من رو ایگنور بفرما ابا شیخ به خوندن علاقه ای ندارم ولی اگر روزی قرار گذاشتید چیزی رو انجام بدید یا یک کاری رو ارتقا بدید من هستم تو هر موضوعی هم باشه از صفر تا صدش هستم بی خطرو با خطرش هم اصلا مهم نیست هر چی باشه عشقه سرم درد میکنه برای عملیات بقیشو حال نمیکنم اگر من حوصله خوندن کتاب در مورد سایز خشتک میرزا کوچک خانو یا بازی با اعدادو خلاصه این حرف ها رو داشتم که یهو از سر کلاس پا نمیشدم برم و ترک تحصیل نمیکردم میرفتم درسمو میخوندم دیگه نمیرفتم خودمو تیکه پاره کنم هر روزم چار چرخم بره بالا که ! براتون آرزوی موفقیت دارم یک گونی گل برای شیوخ:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ میشه همراه با بعضی از این کتابها نبود؟!!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ یا شیخ ممنون اما....... من رو ایگنور بفرما ابا شیخ به خوندن علاقه ای ندارم ولی اگر روزی قرار گذاشتید چیزی رو انجام بدید یا یک کاری رو ارتقا بدید من هستم تو هر موضوعی هم باشه از صفر تا صدش هستم بی خطرو با خطرش هم اصلا مهم نیست هر چی باشه عشقه سرم درد میکنه برای عملیات بقیشو حال نمیکنم اگر من حوصله خوندن کتاب در مورد سایز خشتک میرزا کوچک خانو یا بازی با اعدادو خلاصه این حرف ها رو داشتم که یهو از سر کلاس پا نمیشدم برم و ترک تحصیل نمیکردم میرفتم درسمو میخوندم دیگه نمیرفتم خودمو تیکه پاره کنم هر روزم چار چرخم بره بالا که ! براتون آرزوی موفقیت دارم یک گونی گل برای شیوخ:icon_gol::icon_gol::icon_gol: سلام گرومن سلام تام کت سلام متانول سلام لورگی سلام لورن سرافراز نمودی راستی کارت دارم:| 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ میشه همراه با بعضی از این کتابها نبود؟!!! بله اما اساسا کتابهایی انتخاب میشه که کسی توان در کردنشونو نداشته باشه:gnugghender: هرچند تو فک کنم تا دور دهم همشونو خونده باشی 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ بلهاما اساسا کتابهایی انتخاب میشه که کسی توان در کردنشونو نداشته باشه:gnugghender: هرچند تو فک کنم تا دور دهم همشونو خونده باشی حالا که امکان پرش هست باشه پ منم بنویس، سه جلد باید بیارم؟! کی!؟ من؟ نه بابا، کلی مونده هنو، 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سلام گرومنسلام تام کت سلام متانول سلام لورگی سلام لورن سرافراز نمودی راستی کارت دارم:| همه اینا یه نفرن؟! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ ی پیشنهاد فقط نخندین ! می توانیم کتاب صوتی هم تهیه کنید باصدای خودتان ! یا یک داستان انتخاب شود وصداگذاری کنید ! مثال شنگول ومنگول حبه انگور ومادرشون و... درنطربگیرید یکی دیالوگ شنگول رابخوانه یکی منگول یکی جبه انگور و... درآخر ینفرهم زحمت میکس رابکشه . کارکه تموم شدکاربرتر معرفی میشه برای قرارگرفتن در کتابخانه صوتی حالا اگه خواستین بخندین 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ یا شیخ ممنون اما....... من رو ایگنور بفرما ابا شیخ به خوندن علاقه ای ندارم ولی اگر روزی قرار گذاشتید چیزی رو انجام بدید یا یک کاری رو ارتقا بدید من هستم تو هر موضوعی هم باشه از صفر تا صدش هستم بی خطرو با خطرش هم اصلا مهم نیست هر چی باشه عشقه سرم درد میکنه برای عملیات بقیشو حال نمیکنم اگر من حوصله خوندن کتاب در مورد سایز خشتک میرزا کوچک خانو یا بازی با اعدادو خلاصه این حرف ها رو داشتم که یهو از سر کلاس پا نمیشدم برم و ترک تحصیل نمیکردم میرفتم درسمو میخوندم دیگه نمیرفتم خودمو تیکه پاره کنم هر روزم چار چرخم بره بالا که ! براتون آرزوی موفقیت دارم یک گونی گل برای شیوخ:icon_gol::icon_gol::icon_gol: سلام بر شيخ الريس يورگن اعظم ياشيخ! شما كه خودت هر پستت يك مثنويه اين كتابهايي كه ما با هم بخونيم هم، خارج از همون فضاي صميميت و خلاقيت بين گفتگوهاي عملياتي نيست. من ميدونم كه تو از بعضي از اين كتابها استقبال ميكني. لطفاً در اين عمليات با ما همراه شو. حالا که امکان پرش هست باشه پ منم بنویس، سه جلد باید بیارم؟! کی!؟ من؟ نه بابا، کلی مونده هنو، از پيوستن رئيس كل انجمن به تيم خفن ها جداً خوشحاليم شماره 17 مخصوص رئيس سپيده. 17 ی پیشنهاد فقط نخندین ! می توانیم کتاب صوتی هم تهیه کنید باصدای خودتان ! یا یک داستان انتخاب شود وصداگذاری کنید ! مثال شنگول ومنگول حبه انگور ومادرشون و... درنطربگیرید یکی دیالوگ شنگول رابخوانه یکی منگول یکی جبه انگور و... درآخر ینفرهم زحمت میکس رابکشه . کارکه تموم شدکاربرتر معرفی میشه برای قرارگرفتن در کتابخانه صوتیحالا اگه خواستین بخندین پيشنهاد بسيار بسيار بسيار خوبيه؛ و حتي جدا از قالب تيم كتابخواني، ايدهي بسيار خوبي براي طرح مسابقه در كتابخونه است من خودم اولين شركت كنندهي همچين مسابقه اي ميشم ممنون شماره 14 1 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ بسیار کار خردمندانه ای هست ، در صورت امکان من هم هستم . زمینه این کتابخوانی هم میتونه متفاوت باشه . بنده هم از رشته ادبیات شعر و انواع داستان را میپسندم ، از زحمات شما سپاسگزارم . ما کشته عشقیم ز سر انجام نهراسیم ... لهراسپ فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ بسیار کار خردمندانه ای هست ، در صورت امکان من هم هستم . زمینه این کتابخوانی هم میتونه متفاوت باشه . بنده هم از رشته ادبیات شعر و انواع داستان را میپسندم ، از زحمات شما سپاسگزارم . ما کشته عشقیم ز سر انجام نهراسیم ... لهراسپ فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk سلام و خيلي خيلي ممنون لهراسب عزيز حضور تازه و سبز شما در اين كار گروهي رو خيلي ارج ميگذارم اميدوارم همينطور با انرژي پيش بريم و هربار زيادتر و بهتر از قبل بشيم. شماره 18 تيم تقديم شما 18 3 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سپاس ، به خاطراتم تلنگری میزنم تا به همراهیتان افتخار کند . فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ منم هستم یعنی امیدوارم بتونم باشم کتابای فلسفی,تخیلی از نوع علمی و خیلی چیزای دیگه که باید اسم کتابو بگم در مورد اسم کتاب و نوعش نظر سنجی بذارید فکر میکنم بهتر باشه .... 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ خيلي ممنون؛ بچه هاي برق اينن ديگه ولي خوب اينجا هدفمون مطالعه كتابهاي فني نيست اما بزودي در تالارهاي تخصصي هم ميشه اين طرح ها رو پيگيري كرد . با ما بمون با شماره15 15 مدار جبه دار رو خوب گفتي چه شوقي فردا با معرفي اولين كتاب كار شروع ميشه ممنون از حضورت فكور جان؛ البته همونطور كه ميدوني برنامه كتابخواني عمومي هست، و سطح كار با يك شيب ملايم به جلو حركت خواهد كرد. خوشحالم ميشم كه بيشتر حضور داشته باشي شماره 16 رو از من رد نكن 16 از همه عزيزاني كه به ما ميپيوندند و با حضورشون انرژي ميدن ممنون و متشكرم ما انجمن رو به جايي بهتر براي زيستن تبديل ميكنيم خب اولین کتاب رو کی میزارین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده