قاصدکــــــــ 20162 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام سلام. دستا بالا! خيلي ساده و سريع بگم: قراره اينجا بشينيم دور هم كتاب بخونيم، گل بگيم و گل بشنويم [flash=width=850 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).swf هركي از جلوي اين تاپيك رد بشه در حالي كه يك اسلحه روي سرش قرار ميگيره، خوندن يك كتاب بهش «پيشنهاد» ميشه خيلي ساده است؛ ما هيچكس رو مجبور به كتاب خوندن نميكنيم ولي در عين حال خيلي خوشحاليم كه هيچكس هم پيشنهادمون رو رد نميكنه بعد از مطالعه كتاب، خيلي ساده و خودموني نظراتمون درباره كتاب رو با هم رد و بدل ميكنيم. تعيين كتاب كاملاً با رأي جمعي انجام ميشه؛ ولي بهرحال هربار فقط كتابي رو ميخونيم كه من ميگم شما ميتونيد پيشنهاداتون براي انتخاب كتاب رو با من در ميون بگذاريد، ولي اينجا نه، فقط و فقط از طريق پروفايلم بهم پيام بزنيد بچههايي كه دوست دارن بيان توي تيم كتابخوانان خفن، زير همين تاپيك پُست بدن و علاوه بر اعلام آمادگي، بنويسند كه دوست دارند در چه زمينههايي مطالعه كنيم؟ اين نظرات خونده ميشه و در تصميم گيري ها بهشون «فكر» ميشه ولي بازم هرچي من بگم رو ميخونيم! از اونجايي كه قراره تيم كتابخواني انجمن خيلي بيشتر از اينا رشد كنه، و اين فعاليت فقط يك سرپوش بر اهداف پليدمون در اين انجمنه به هر عضو (بعد از تعيين صلاحيت) يك شماره سازماني داده ميشه كه از اين به بعد اين شماره رو داخل امضاش قرار ميده تا به اين ترتيب همه بدونن ما كي هستيم و انجمن دست كيه. و حالا اسم و شمارهي بچههاي تيم كتابخوانان خفن : 1 قاصدکــــــــ 2 seyed mehdi hoseyni 3 Tamana73 4 .sOuDeH. 5 rasool1370 6 masi eng 7 bar☻☻n 8 سارا-افشار 9 saba mn 10 Just Mechanic 11 maryam39 12 shahdokht.parsa 13 soheiiil 14 iranpg axman 15 16 fakur1 17 *sepid* luhrasp.kashvad 18 19 آرتاش 20 Construction 21 m.sh1992 22 behnaz. 23 MOHAMMAD.jp 24 afshin18 25 oyster 26 آتیه معماری 27 nasim184 28 MOJTABA 77 29 Mohammad Aref 30 Lean 31 Imaaan 32 Adel00 33 . Apameh 34 masomeh meshkani 35 Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž 36 mahnaazz 37 مریم راد 38 ENG.SAHAND 39 samane kelidari 40 saghar... 41 Godivamiss 42 ZOLEIKHA 43 0ali lashkari 44 hfarazmand 45 saeed zakeri 46 mojtaba esmailpour 47 JU JU 48 memmar 49 saharsharifi 50 mohitzist iran 51 partow 52 roozbeh ameri 53 Leila Yadegarian 54 arezoo kkhani 55 ll3arg 56 salehi. 57 mese 58 Dreamy Girl 58 nilofar hosseini 59 Yaser.C 60 soha1410 61 Yamna 1 متني كه در امضا وارد ميشود: شماره سازمان: با فونت5 Bold (تيم كتابخوانان خفن) نمونه : توي امضاي خودم به زودي بعد از انجام عضو گيري اوليه، اولين كتاب و توضيحات لازم براي همخواني در اختيار عموم قرار خواهد گرفت. شعار تيم : ما وقت شما را نميگيريم، بلكه وقت بيشتري براي شما ميگيريم ! 56 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سپاسگذار از این تاپیک خوب.... یادش بخیر قرار بود با میم شیمی همچین تاپیکی بزنیم که متاسفانه به دلایلی نشد اما خوشحالم که استارتشو زدی آقا من پایه ام فلسفی باشه خوبه از نظر من 17 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ چه خوووووووووووووب چقدر خوشحال شدم...از 2شنبه تا یه ماه بیکارم... :hapydancsmil::hapydancsmil: هستیم در خدمتتون همه جور کتابم دوس میدارم... 11 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سپاسگذار از این تاپیک خوب.... یادش بخیر قرار بود با میم شیمی همچین تاپیکی بزنیم که متاسفانه به دلایلی نشد اما خوشحالم که استارتشو زدی آقا من پایه ام فلسفی باشه خوبه از نظر من برو كه رفتيم براي شماره 2 خوشم مياد پرچم بچه هاي برق مثل هميشه بالاست مرسي سيد مهدي 2 چه خوووووووووووووبچقدر خوشحال شدم...از 2شنبه تا یه ماه بیکارم... :hapydancsmil::hapydancsmil: هستیم در خدمتتون همه جور کتابم دوس میدارم... مرسي حضور شماره 3 تعلق ميگيرد به خانم : تمنا 3 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ چقد کار خوبی کاش وقتم آزاد بود شرکت میکردم اما شما بخونید منم هواتونو دارم 10 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام اقا منم هستم فقط از چیزای فلسفی سر در نمیارم.کتاب داستانی باشه .لطفا یه چیز دیگه کتابا خیلی طولانی و دراز نباشن .همین در حد ۱۰۰ صفحه چون اگه بالاتر رفت حوصلم سر میره دیگه نمیخونم 14 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ چقد کار خوبیکاش وقتم آزاد بود شرکت میکردم اما شما بخونید منم هواتونو دارم ميدوني كه تاحالا كسي اين پيشنهاد رو رد نكرده اونم از نوع برقيش برنامهي ما خيلي طولاني تر از اين حرفاست بعلاوه سعي ميكنم طوري پيش بريم كه شعار تيم محقق بشه : ما وقت شما را نميگيريم، بلكه وقت بيشتري براي شما ميگيريم ! شماره 4 تيم كتابخوانان خفن تقديم شما خانم مهندس 4 با ما باش سلام اقا منم هستم فقط از چیزای فلسفی سر در نمیارم.کتاب داستانی باشه .لطفایه چیز دیگه کتابا خیلی طولانی و دراز نباشن .همین در حد ۱۰۰ صفحه چون اگه بالاتر رفت حوصلم سر میره دیگه نمیخونم سلام رسول جان؛ هيچوقت نه نيار. ما هم سعي ميكنيم يه طوري بريم جلو كه همه با هم از سطحي كه هستيم يك گام بريم جلوتر باعث افتخاره كه سردبير روزنامه هفتگي گروه برق هم به ما پيوست شماره : 5 مخصوص تو ميشه 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سلام تاپیک پر انرژی و قشنگیه... دوست داشتم.. منتهی من هرکتابی رو نمیخونم.. و هرکتابی به دلم نمیشینه.. الانم کتابای ارشدمو بخونم خیلی شاهکار کردم.. ولی بسی خوشحال میشم منم جزو کتابخونه شما بشم.. ببینیم چه جوریه.. تجربه قشنگی باید باشه ممنونم قاصدک عزیز 12 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ بسیااااار عالی:hapydancsmil::icon_gol: کار ارزنده و قشنگیه دوستای خوب من می میرم واسه این کارا :)) ولی چون وقت نمی کنم مرتب و به موقع بخونم و آماده ی گفتگو باشم ترجیح میدم ترافیک نکنم بسی متاسفم؛ هم بابت نبودنم توی این محفل و هم همکاری نکردن 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ من كتاب مي خونم البته الان ديگه رفتم سمت كتاباي صوتي ولي هستم البته اگه كتاباي عشقولانه و چرت و پرت نباشه 12 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ من هم کلاً حالُ حوصله ندارم + کتاب خوان هم نیستم ! 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سلام من دیشب کامنت زدم الان دیدم اصلا نیومده پس دوباره میفرستم خب من برعکس همگی که سطح علمی بالایی دارن و هرنوع کتابی خوندن من نخوندم من بیشتر رمان میخونم اونم زیاد دوست دارم منم ازتجربیات شما استفاده کنم فقط اگه میشه کتاب های بگید بشه دانلود کرد و با شروع محتواش خیلی سنگین نباشه اونم دلیل دارم چون من خیلی یهویی تصمیم گرفتم ارشد شرکت کنم و درس دارم میخونم اونم بعد تقریبا دوسال خیلی سخت شده واسم و نمیخوام این بین بدقول هم بشم برای شما 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ uhgd درود عالیه یادمه تو یه انجمن بودم که چندنفر کتابخون خفن دور هم جمع شده بودیم و هر بار یه کتاب رو میخوندیم به این صورت که بعد از اتمام هر فصل از کتاب یا تعداد مشخصی از صفات و موصوعات کتاب به نقد شخصیت ها و موضوع کتاب میپرداختیم و قبل از اینکه فصل جدید رو شروع کنیم در مورد مطالب پیشرو و اینکه سیر تحولی شخصیت ها به چه صورت هستش نظر میدادیم اتفاقا چند روز پیش با یکی از بچه های انجمن که باهم کار کانال کتابخونی نواندیشان رو پیش میبریم گفتم اون هم استقبال کرد 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سلاممن دیشب کامنت زدم الان دیدم اصلا نیومده پس دوباره میفرستم خب من برعکس همگی که سطح علمی بالایی دارن و هرنوع کتابی خوندن من نخوندم من بیشتر رمان میخونم اونم زیاد دوست دارم منم ازتجربیات شما استفاده کنم فقط اگه میشه کتاب های بگید بشه دانلود کرد و با شروع محتواش خیلی سنگین نباشه اونم دلیل دارم چون من خیلی یهویی تصمیم گرفتم ارشد شرکت کنم و درس دارم میخونم اونم بعد تقریبا دوسال خیلی سخت شده واسم و نمیخوام این بین بدقول هم بشم برای شما درود تا قاصدک میاد من جواب میدم حتی الامکان کتابهایی معرفی میشه و انتخاب میشه که فایل دانلودش برای همه وجود داشته باشه معمولا با رمان شروع کردن بهتره چون اکثرا به رمان علاقه دارن و اینکه هر کسی با هر طیف فکری میتونه به جمعمون بپیونده چون یه بار تجربه شروع کتابخوانی گروهی رو داشتیم و با رمان (عقل و احساس) شروع کردیم باز خورد خوبی داشت برای انتخاب کتاب هم من پیشنهاد میدم تاپیک مجزایی برای اینکار ایجاد بشه و چند کتاب رو (مسئولیت با ایلیای عزیز) مشخص کنن و بچه ها یکی رو انتخاب کنن و شروع کنیم به خوندنش. 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ درودتا قاصدک میاد من جواب میدم حتی الامکان کتابهایی معرفی میشه و انتخاب میشه که فایل دانلودش برای همه وجود داشته باشه معمولا با رمان شروع کردن بهتره چون اکثرا به رمان علاقه دارن و اینکه هر کسی با هر طیف فکری میتونه به جمعمون بپیونده چون یه بار تجربه شروع کتابخوانی گروهی رو داشتیم و با رمان (عقل و احساس) شروع کردیم باز خورد خوبی داشت برای انتخاب کتاب هم من پیشنهاد میدم تاپیک مجزایی برای اینکار ایجاد بشه و چند کتاب رو (مسئولیت با ایلیای عزیز) مشخص کنن و بچه ها یکی رو انتخاب کنن و شروع کنیم به خوندنش. میگم یه سوال دقیقا این گروه خوندن چجوریه ؟ 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سلام تاپیک پر انرژی و قشنگیه... دوست داشتم.. منتهی من هرکتابی رو نمیخونم.. و هرکتابی به دلم نمیشینه.. الانم کتابای ارشدمو بخونم خیلی شاهکار کردم.. ولی بسی خوشحال میشم منم جزو کتابخونه شما بشم.. ببینیم چه جوریه.. تجربه قشنگی باید باشه ممنونم قاصدک عزیز سلام ما هم هركتابي رو پيشنهاد نميديم فقط پيشنهادهايي ميديم كه هيچكس نتونه رد كنه در همين لحظه شماره 6 به نام معصومه خانم انجمن ثبت شد 6 بسیااااار عالی:hapydancsmil::icon_gol:کار ارزنده و قشنگیه دوستای خوب من می میرم واسه این کارا :)) ولی چون وقت نمی کنم مرتب و به موقع بخونم و آماده ی گفتگو باشم ترجیح میدم ترافیک نکنم بسی متاسفم؛ هم بابت نبودنم توی این محفل و هم همکاری نکردن مگه ميشه كسي واسه اين كارا بميره و عضو تيم كتابخوانان خفن نباشه مگه داريم ؟ برنامه ها رو طوري ميريزيم كه هيچكس جا نمونه، و هركس جا موند هروقت بتونه براحتي خودشو برسونه شمارهي پر انرژي 7 تا انجمن انجمنه مال شماست 7 من كتاب مي خونم البته الان ديگه رفتم سمت كتاباي صوتي ولي هستم البته اگه كتاباي عشقولانه و چرت و پرت نباشه يكي از مزاياي كتابهايي كه ما انتخاب ميكنيم همينه كه ميتونيد اونها رو به صورت صوتي و گويا براي خودتون بخونيد و بشنويد و لذت ببريد تمام سعي من اينه كه كتابها آبكي نباشه و برنامهاي كه ميريزم هدفمند هست؛ و فقط صرف اين نيست كه چندتا كتاب رو دور هم خونده باشيم يكي از دلايلي هم كه فقط خودم تصميم نهايي براي انتخاب كتاب رو ميگيرم همينه كه گروه به حاشيه نره و هدفمون ضايع نشه شماره 8 با افتخار تقديم شما شد 8 همه خوبا اينجان : كتابخوناي خفن 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ من هم کلاً حالُ حوصله ندارم + کتاب خوان هم نیستم ! يك معتاد در طول زندگيش حداقل يكي دو نفر ديگه رو معتاد ميكنه، كتابخوانهاي خفن نوانديشان هم به زودي شما رو كتابخوان ميكنند حالا اسلحه رو برميداريم و بهت حق انتخاب ميديم. شايد يه وقت از كتابهايي ميخونيم خوشت اومد بهمون سر بزن سلاممن دیشب کامنت زدم الان دیدم اصلا نیومده پس دوباره میفرستم خب من برعکس همگی که سطح علمی بالایی دارن و هرنوع کتابی خوندن من نخوندم من بیشتر رمان میخونم اونم زیاد دوست دارم منم ازتجربیات شما استفاده کنم فقط اگه میشه کتاب های بگید بشه دانلود کرد و با شروع محتواش خیلی سنگین نباشه اونم دلیل دارم چون من خیلی یهویی تصمیم گرفتم ارشد شرکت کنم و درس دارم میخونم اونم بعد تقریبا دوسال خیلی سخت شده واسم و نمیخوام این بین بدقول هم بشم برای شما خيلي خيلي ممنونم از وقتي كه ميخواي بگذاري بچه ها؛ تجربه به من اثبات كرده مطالعهي كتابهاي عمومي (بخصوص كتاب خوب) تاثير زيادي روي قوي شدن ذهن داره، به طوري كه خود من كه رشتم برق هست، وقتي يك مدت زيادي از كتابهاي عمومي (در حيطه هاي مختلف) دور بودم، همون سال هاي آخر تحصيل خيلي ملموس احساس خنگي ميكردم بنابراين من فكر ميكنم با يك برنامه ريزي خوب براي تيم، ميشه نه تنها وقت شما دوستان پرمشغله رو نگرفت، بلكه طوري ذهن هامون رو قوي كرد كه وقت بيشتري بدست بياريم ! راستي، البته كه كتابها رو كم حجم و همراه با نسخهPDF ميگذاريم. شماره 9 به همراه يك دسته گل در گردن شما انداخته ميشه 9 uhgdدرود عالیه یادمه تو یه انجمن بودم که چندنفر کتابخون خفن دور هم جمع شده بودیم و هر بار یه کتاب رو میخوندیم به این صورت که بعد از اتمام هر فصل از کتاب یا تعداد مشخصی از صفات و موصوعات کتاب به نقد شخصیت ها و موضوع کتاب میپرداختیم و قبل از اینکه فصل جدید رو شروع کنیم در مورد مطالب پیشرو و اینکه سیر تحولی شخصیت ها به چه صورت هستش نظر میدادیم اتفاقا چند روز پیش با یکی از بچه های انجمن که باهم کار کانال کتابخونی نواندیشان رو پیش میبریم گفتم اون هم استقبال کرد و اينك : سلام و درود فراوان خدمت مدير عزيز بخش ممنون از حضور و پيشنهاد، ميشه اين رو بررسي كرد و براي بعضي كتابهايي كه اين پتانسيل رو دارند به نوعي ازش استفاده كرد (البته بدون اجبار كردن) شماره 10 كتابخوانان خفن نوانديش اهدا ميشود به اقاي مدير : 10 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ چقد امضام قشنگ و خفن ناک شد مگه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ راستی اگه میشه به جز pdf فرمت epub هم باشه د 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ چقد امضام قشنگ و خفن ناک شدمگه نه؟ کلاً قشنگی چه با امضا چه بی امضا :) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده