Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ کباب بره رستوران نایب لدفن مهمممممممممم تر از اینا...... یادم رفته بود....به من رای ندادی شیرینی ام میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk: حیف که سربازی دلم واست میسوزه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم[/QUOT سلام رفییییییق چطوری ؟ البته فک کنم الان شما بیشتر محور اصلی شرارت باشی تو انجمن سلام اقاروزبه برام حاشیه سازی نکن پروندم پاک پاکه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ بابا تبلت بابا باکلاس ممنونم از مدیر برگزاری مسابقات و هیئت داوران 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ بابا تبلتبابا باکلاس ممنونم از مدیر برگزاری مسابقات و هیئت داوران علییییییییییییییی:ws28::ws28: رای نداده داریم براش تبلتشو میگیریم ازش دیگه نیاد انجمن... سپاس از حضورت...که خیلیییییییییی خوشحالم کردی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ علییییییییییییییی:ws28::ws28:رای نداده داریم براش تبلتشو میگیریم ازش دیگه نیاد انجمن... سپاس از حضورت...که خیلیییییییییی خوشحالم کردی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حقشه!!! نتشم باید ازش بگیرین که کلا دستش از دنیای مجازی کوتاه بشه والا رای نداده فیس تبلتش هم میاد تشکر از ممنون قربانعلی ام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ حقشه!!! نتشم باید ازش بگیرین که کلا دستش از دنیای مجازی کوتاه بشهوالا رای نداده فیس تبلتش هم میاد تشکر از ممنون قربانعلی ام آفرین آی گفتییییییییی.:w16: به منم رای نداده :ws28::ws28::ws28::ws28:قربونعلی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ مهمممممممممم تر از اینا......یادم رفته بود....به من رای ندادی شیرینی ام میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk: حیف که سربازی دلم واست میسوزه بهونه نیار شیرینی بده 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ به به ببین کی اینجاس علی فاطمی پر مشغله سلام عرض شد قربان 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ تمنا بهونه نیار تو پادگان کوفتم به سرباز نمیدن پاشو بیا شیرینی بده 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ تمنا بهونه نیار تو پادگان کوفتم به سرباز نمیدن پاشو بیا شیرینی بده تمنا ورشکست شد انقدر شیرینی داد به بچه های اینجاااااااااا تو آش پشت پا سربازیتو بفرس بیاد شیرینی بدم بهت...از اونا که دوس داری:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده