Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2016 کباب بره رستوران نایب لدفن مهمممممممممم تر از اینا...... یادم رفته بود....به من رای ندادی شیرینی ام میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk: حیف که سربازی دلم واست میسوزه 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم[/QUOT سلام رفییییییق چطوری ؟ البته فک کنم الان شما بیشتر محور اصلی شرارت باشی تو انجمن سلام اقاروزبه برام حاشیه سازی نکن پروندم پاک پاکه 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ بابا تبلت بابا باکلاس ممنونم از مدیر برگزاری مسابقات و هیئت داوران 3
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2016 بابا تبلتبابا باکلاس ممنونم از مدیر برگزاری مسابقات و هیئت داوران علییییییییییییییی:ws28::ws28: رای نداده داریم براش تبلتشو میگیریم ازش دیگه نیاد انجمن... سپاس از حضورت...که خیلیییییییییی خوشحالم کردی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 علییییییییییییییی:ws28::ws28:رای نداده داریم براش تبلتشو میگیریم ازش دیگه نیاد انجمن... سپاس از حضورت...که خیلیییییییییی خوشحالم کردی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حقشه!!! نتشم باید ازش بگیرین که کلا دستش از دنیای مجازی کوتاه بشه والا رای نداده فیس تبلتش هم میاد تشکر از ممنون قربانعلی ام 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2016 حقشه!!! نتشم باید ازش بگیرین که کلا دستش از دنیای مجازی کوتاه بشهوالا رای نداده فیس تبلتش هم میاد تشکر از ممنون قربانعلی ام آفرین آی گفتییییییییی.:w16: به منم رای نداده :ws28::ws28::ws28::ws28:قربونعلی 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 مهمممممممممم تر از اینا......یادم رفته بود....به من رای ندادی شیرینی ام میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk: حیف که سربازی دلم واست میسوزه بهونه نیار شیرینی بده 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 به به ببین کی اینجاس علی فاطمی پر مشغله سلام عرض شد قربان 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 تمنا بهونه نیار تو پادگان کوفتم به سرباز نمیدن پاشو بیا شیرینی بده 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2016 تمنا بهونه نیار تو پادگان کوفتم به سرباز نمیدن پاشو بیا شیرینی بده تمنا ورشکست شد انقدر شیرینی داد به بچه های اینجاااااااااا تو آش پشت پا سربازیتو بفرس بیاد شیرینی بدم بهت...از اونا که دوس داری:icon_razz: 1
ارسال های توصیه شده