قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 31 اسفند، 2015 یک رأی به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود :Ghelyon::hrqr6zeqheyjho1f9mx شوخی کردم بابا :O ولی حالا شما پیشنهادتو مطرح کن!! :4chsmu1: 4
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2015 جواب اعلام نمیشه؟قراره 22 بهمن اعلام کنید.. نه... 29اسفند ایشالا اعلام میکنم 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2015 نتایج مسابقه... عکس شماره 1 sun-shine عکس شماره 2 Mohammad Aref عکس شماره 3 mahnaazz عکس شماره 4 mahnaazz عکس شماره 5 mahnaazz عکس شماره 6 : ...... عکس شماره 7 : Tamana73 :icon_gol: نفر اول : 200 + مدال برنده مسابقات هنری sun-shine :icon_gol: نفر دوم : 150 امتیاز mahnaazz :icon_gol: نفر سوم : 100 امتیاز Tamana73 نفر چهارم : 50 امتیاز Mohammad Aref :icon_gol: و عکس شماره های 3 .5 . 6 ..... نفری 10 امتیاز :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنون از همگی... ممنونم با وجود خنثی بودن و چراغ خاموش بودنتون حداقل رای دادید... خیلییییییییی خوشحالم از اینکه شرکت کردید... ...سپاسگزارم بی نهایت... :icon_gol: اما مهمتر از همه اونایی که به من رای ندادن از همینجا خدافظی میکنم ازشون...دوستای خوبی بودید برام...خدافظ 22
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2015 از فضولی دارم میمیرم بدونم 2 برادر بزرگوار آقایون عارف چرا رای ندادن؟!!!!!!!!!!!!! 4
afshin18 11175 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ 7
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 من به نفر اول دسترسی ندارم از نفر دوم شیرینی میگیرم افشیین بیا بریم:gnugghender: تمنا خانوم ممنون از قبول زحمت برای برگزاری مسابقه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 من فکر میکردم بیشتر شرکت کرده باشن بچه ها :icon_pf (34): حالا نمیدونم عکس گرفتن سخت بوده یا عکس فرستادن خوبه خدا رو شکر نظرسنجی سخت نبوده تبریک میگم به بچه ها و مرسی بابت شرکتتون 3
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 همه عکسا قشنگ بودن تبریک به دوستان. یک خسته نباشیدم به تمنا خانوم که زحمت زیادی کشیدن 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟ یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم[/QUOT سلام رفییییییق چطوری ؟ البته فک کنم الان شما بیشتر محور اصلی شرارت باشی تو انجمن 3
nasim184 12256 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 تبریییییییییییییک به همهگی خوب شد که یادم رفت شرکت کنم....ازین به بعد جایگاهمو میدم به مدیر....مدیر من این امتیاز تقدیم خودت کردم در جریان باش 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2016 با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2016 با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ به به مبارکه هم دوستان باشه من به نفر اول دسترسی ندارم از نفر دوم شیرینی میگیرمافشیین بیا بریم:gnugghender: تمنا خانوم ممنون از قبول زحمت برای برگزاری مسابقه من فکر میکردم بیشتر شرکت کرده باشن بچه ها :icon_pf (34): حالا نمیدونم عکس گرفتن سخت بوده یا عکس فرستادن خوبه خدا رو شکر نظرسنجی سخت نبوده تبریک میگم به بچه ها و مرسی بابت شرکتتون همه عکسا قشنگ بودن تبریک به دوستان. یک خسته نباشیدم به تمنا خانوم که زحمت زیادی کشیدن حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم تبریییییییییییییک به همهگیخوب شد که یادم رفت شرکت کنم....ازین به بعد جایگاهمو میدم به مدیر....مدیر من این امتیاز تقدیم خودت کردم در جریان باش ممنونم بابت حضورتون. وظیفه بوده آقا عارف. ممنون روزبه جان. عشخــــــــــم نســـــــــیمم. 3
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2016 کباب بره رستوران نایب لدفن پادگان بهت نمیدن؟ برگشتی میبرمت من اول نشدماااااااااا از من شیرینی میخوای 2
masi eng 47044 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 جالب بود.... به به محمد اقا هم هنرمندنااااا ایول.. خسته نباشید .. افرین به همه.. مبارکتون باشه.. نفر اول سلیقتون حرف نداشت.. همچنین مهناز گل و محمد عزیز.. و تمنا جون. ...و دیگر دوستان.. مبارکتون باشه.. 2
ارسال های توصیه شده