قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ یک رأی به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود :Ghelyon::hrqr6zeqheyjho1f9mx شوخی کردم بابا :O ولی حالا شما پیشنهادتو مطرح کن!! :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ جواب اعلام نمیشه؟ قراره 22 بهمن اعلام کنید.. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ کی برد؟بیا شیرینی بده چی دوس داری شیرینی؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ جواب اعلام نمیشه؟قراره 22 بهمن اعلام کنید.. نه... 29اسفند ایشالا اعلام میکنم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ نتایج مسابقه... عکس شماره 1 sun-shine عکس شماره 2 Mohammad Aref عکس شماره 3 mahnaazz عکس شماره 4 mahnaazz عکس شماره 5 mahnaazz عکس شماره 6 : ...... عکس شماره 7 : Tamana73 :icon_gol: نفر اول : 200 + مدال برنده مسابقات هنری sun-shine :icon_gol: نفر دوم : 150 امتیاز mahnaazz :icon_gol: نفر سوم : 100 امتیاز Tamana73 نفر چهارم : 50 امتیاز Mohammad Aref :icon_gol: و عکس شماره های 3 .5 . 6 ..... نفری 10 امتیاز :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنون از همگی... ممنونم با وجود خنثی بودن و چراغ خاموش بودنتون حداقل رای دادید... خیلییییییییی خوشحالم از اینکه شرکت کردید... ...سپاسگزارم بی نهایت... :icon_gol: اما مهمتر از همه اونایی که به من رای ندادن از همینجا خدافظی میکنم ازشون...دوستای خوبی بودید برام...خدافظ 22 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ از فضولی دارم میمیرم بدونم 2 برادر بزرگوار آقایون عارف چرا رای ندادن؟!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ به به مبارکه هم دوستان باشه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ من به نفر اول دسترسی ندارم از نفر دوم شیرینی میگیرم افشیین بیا بریم:gnugghender: تمنا خانوم ممنون از قبول زحمت برای برگزاری مسابقه 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ چی دوس داری شیرینی؟ کباب بره رستوران نایب لدفن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ من فکر میکردم بیشتر شرکت کرده باشن بچه ها :icon_pf (34): حالا نمیدونم عکس گرفتن سخت بوده یا عکس فرستادن خوبه خدا رو شکر نظرسنجی سخت نبوده تبریک میگم به بچه ها و مرسی بابت شرکتتون 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ همه عکسا قشنگ بودن تبریک به دوستان. یک خسته نباشیدم به تمنا خانوم که زحمت زیادی کشیدن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟ یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم[/QUOT سلام رفییییییق چطوری ؟ البته فک کنم الان شما بیشتر محور اصلی شرارت باشی تو انجمن 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ تبریییییییییییییک به همهگی خوب شد که یادم رفت شرکت کنم....ازین به بعد جایگاهمو میدم به مدیر....مدیر من این امتیاز تقدیم خودت کردم در جریان باش 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ با تبلت نمیشد رای داد یه رای به همه اضافه کنید از طرف من خخخخ به به مبارکه هم دوستان باشه من به نفر اول دسترسی ندارم از نفر دوم شیرینی میگیرمافشیین بیا بریم:gnugghender: تمنا خانوم ممنون از قبول زحمت برای برگزاری مسابقه من فکر میکردم بیشتر شرکت کرده باشن بچه ها :icon_pf (34): حالا نمیدونم عکس گرفتن سخت بوده یا عکس فرستادن خوبه خدا رو شکر نظرسنجی سخت نبوده تبریک میگم به بچه ها و مرسی بابت شرکتتون همه عکسا قشنگ بودن تبریک به دوستان. یک خسته نباشیدم به تمنا خانوم که زحمت زیادی کشیدن حق اونا که رای دادن که محفوطه ؟یه خسته نباشید بزرگ مثل توپ پینگ پنگ به همه اونای که رای دادن خسته نباشم / خسته نباشیدرای دهندگان اگرمانبودین همین نفر ات اول دوم و.... نبود پس محوراصلی ما بودیم تبریییییییییییییک به همهگیخوب شد که یادم رفت شرکت کنم....ازین به بعد جایگاهمو میدم به مدیر....مدیر من این امتیاز تقدیم خودت کردم در جریان باش ممنونم بابت حضورتون. وظیفه بوده آقا عارف. ممنون روزبه جان. عشخــــــــــم نســـــــــیمم. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ کباب بره رستوران نایب لدفن پادگان بهت نمیدن؟ برگشتی میبرمت من اول نشدماااااااااا از من شیرینی میخوای 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ جالب بود.... به به محمد اقا هم هنرمندنااااا ایول.. خسته نباشید .. افرین به همه.. مبارکتون باشه.. نفر اول سلیقتون حرف نداشت.. همچنین مهناز گل و محمد عزیز.. و تمنا جون. ...و دیگر دوستان.. مبارکتون باشه.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده