Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سیب غلتان رودخانه من! آهوی نقش بسته بر چینی! پری قصـه های مجازیه من! قالــی دستباف ِ تزیینی! خُنکای نسیم اول صبح! گرمی چای عصر پاییزی! به چه نامی ترا صدا بزنم؟ لیلی روزگار ماشینی! از کدامین عشیره ای بانو که در این شهر آسمان زنجیر شیر از آفتـاب می دوشی میــوه از باغ مــاه می چینی ای جهان بر مدار مردمکت ، چشم بردارم از تو؟ ممکن نیست منم آنکس کـــه زندگی کـــرده سالها با همین جهـــان بینی گیسووان سیاه پوشت را روی دیوار شانه ها آویز تا ببینـی غزلسرایان را همه مشتاق شعر آیینی جنبش سبز فتنه انگیــزی اگـــر از جای خویش برخیزی کودتاچیِ مخملی دامن!، شورشی!، بهتر است بنشینی دوستی حق مسلم من و توست مابقـی را به دیگران بسپار هر چه داری اگر به دوستی دهی کافرم گر جُو یی زیان بینی بچه ها جونی ساملکم بدوووووووووووووووویید بیاید که تولد یه دختر آذرماهیه مهربونه راستی تولد یه دختر آذریه آذر ماهیه ماه و مهربونه یه دختر به زیبایی شکوفه های بهاری به گرمیه خورشید تابستونی به لطافت بارون پاییزی و به یکرنگی برف زمستونی .Apameh تولدت مبارک دوست جونیه پاییزیه من این برگهای زرد به خاطر پاییز نیست که از شاخه میافتند قرار است تو از این کوچه بگذری و آنها پیشی میگیرند از یکدیگر برای فرش کردنِ مسیرت... گنجشکها از روی عادت نمیخوانند، سرودی دستهجمعی را تمرین میکنند برای خوشآمد گفتن به تو... باران برای تو میبارد و رنگینکمان ـ ایستاده بر پنجهی پاهایش ـ سرک کشیده از پسِ کوه تا رسیدن تو را تماشا کند... نسیم هم مُدام میرود و بازمیگردد با رؤیای گذر از درزِ روسری و دزدیدن عطرِ موهایت! زمین و عقربهی ساعتها برای تو میگردند و من به دور تو.... نه بهار با هیچ اردیبهشتی نه تابستان با هیچ شهریوری ونه زمستان با هیچ اسفندی اندازه پاییز به مذاق خیابانها خوش نیامد پـائیز مــهری داشـت کـه بـــَر دل هـر خیـابان مـی نشست و دختر پاییزی مهری دارد که بر دل همه ی آدم ها مینشیند... دختر پاییزی سعی کن سرشار از بهار بماند ترانه ات خدا کند،خوشبختی هما بنشیند به شانه ات هوووووووووووووراتولدتهپی مپی زهراییییییییییی تو چقدر آرومم میکنی با لبخندت دیگه بیشتر از همیشه هم شدم پابندت تو چه لحظه های شیرینی به من میبخشی توی زندگیه من یه تصویر خوش نقشی حالا دیگه نوبتیم که باشه نوبته کیکه همگی چشامونو می بندیم اونایی که کادو نیاوردن خیلی آروم از گوشه دیوار بیان برن بیرون بقیه هم کادوشونو بدن من خودم برا زهرا آجیم نگه میدارم نبینم کسی کادو نداده به کیکا نگاه بندازه ها حالا یک دو سه همگی چشا بسته دارم کیکا رو میارم ۱ ۲ ۳ بابا خو اینجوری نیگام نکنید خو منم کادو میدم ای بابا زهرا آجی هول هولکی شد امروز تندی دوییدم رفدم بازار اینارو خریدم اومدم (الکی مثلا) دیگه زورکیه باید خوشت بیادا بفرمایییییییییییییییییییی یید دسرررررررررررررررر نوشیدنییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی های خنک : و گرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررم : خو اینام تنقلاته دیگه بفرمایید 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ بفرمایییییییییییییییییید غذااااااااا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ ادم این همه خوراکی رو یه جا می بینه دوست نداره از تاپیک بره بیرون :gnugghender: چه پارتی بازی کرده تولد معمارانه ویژه گرفته ها :happybday: تولدت مبارک زهرا جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ civh ohk,l j, زهار خانوم تولدت مبارک شاد سربلند و پیروز باشید:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ بسیار مبارک باشه ایشالا 120 ساله بشین چقدر خوراکی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ تبریک میگم زهرای عزیز امیدوارم همیشه پر انرژی و شاد باشی زندگی پیشکش من به تو لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اوخی تولدت مبارک دخمل عمو:hapydancsmil: البته من یک ماه پیش تبریک گفتم لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ تولدت مبارک زهراجونممممممممم بسیار خوشحالممممممممممم تبریک و هزاران تبریک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و . . . . . . حالا . . . . . . . . . . کادوهااااااااااااااااااا گل برااااااااااااااای گل دیگه تولد بدن دنس ک نمیشهههههه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ عزیز مهربونم ، تولدت مبارک، امیدوارم به بهترینها برسی ، همیشه شاد و سلامت و موفق باشی :boos: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ civh ohk,l j,زهار خانوم تولدت مبارک شاد سربلند و پیروز باشید:icon_gol::icon_gol: ناصر به این نوشتنت که همه عادت کردن خاص شدی حداقل وقتی فارسی مینویسی صحیح بنویس ؛ زهار چیه ؟ :ا لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک. سال خوب و پر از شادمانی داشته باشین لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ زهرا خانوم تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ به به تولد عجق جان خودم ایشالااااااااااااااااااااا همیشه لبت خندون و دلت شاد وووو انلاین باشی خیلی دوست دارم...اینقدددددددددددددددددددد که نموتونوم بوگوم . . .:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ترکوندی تمنا...دستت مرسیییییییییییییییییییییی. روز جمعه دیدن این همه خوراکی از معجزات الهیه:hapydancsmil: اینم مراسم من...همون حرکات خارق العاده که منو برا بابا مامانم نگه داشته.....بازم بخند :w330::w330::w330::happy::w330::w330::w330: لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک . امیدورام همیشه بهترین ها رو داشته باشید . :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن تبریک تولدبا تمام مداد رنگی های دنیابه هر زبانی که بدانی یا ندانی! خالی از هرتشبیه و استعاره و ایهامتنها یک جمله برایت خواهم نوشت: تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ زهراااا جووووونممممم تولدت مباركككككك عشقولممممممم ايشالااااا شونصد هزار سال زنده باشي و شاد و شنگول خودمو كشتم شكلك بذارم نشد :(((( خودت صدتا شكلك قلب و بوس و بغل از طرف من نثار خودت كن :))) لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ تولد من دست خالی نمیاد.... و در آخر تمام کسایی که اومدن تاپیک و تبریک نگفتن اسم خواهم برد.... حالا خود دانی....:icon_razz: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ تولدتون مباررررررررررررررررررررررک :4uboxsmiley: انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی خانومی :happy: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ سلام تولدتون مبارک امیدوارم 120ساله بشین و همیشه شاد و پیروز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده