fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ غرور کاذب بعضی مواقع دخترها به اشتباه فکر می کنند هر چه غرور بیشتری داشته باشند بهتر است. در صورتی که پسرها نسبت به این غرور دچار ابهام می شوند و حتی در برخی مواقع از ابراز علاقه خود نیز امتناع می کنند، .بنظر پسر ها این حرف من درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ غرور کاذب بعضی مواقع دخترها به اشتباه فکر می کنند هر چه غرور بیشتری داشته باشند بهتر است. در صورتی که پسرها نسبت به این غرور دچار ابهام می شوند و حتی در برخی مواقع از ابراز علاقه خود نیز امتناع می کنند، .بنظر پسر ها این حرف من درسته؟ اگه من اجازه داشته باشم.... که خیلی ساده وبچه گانه... یه شاخص برای غرور از 0 تا 100 داشته باشم... .... اون-وقت 90 به بالا رو دوست ندارم.......... 40 به پایین-م دوست ندارم.......... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۴ اگه من اجازه داشته باشم.... که خیلی ساده وبچه گانه... یه شاخص برای غرور از 0 تا 100 داشته باشم... .... اون-وقت 90 به بالا رو دوست ندارم.......... 40 به پایین-م دوست ندارم.......... به صورت کلی اگر در زندگی نسبت به هر مساله ای تعادل برقرار باشد، افراد می توانند راحت تر به خواسته های خود برسند. ولی افراط و تفریط می تواند وضع را دگرگون کند. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ غرور کاذب بعضی مواقع دخترها به اشتباه فکر می کنند هر چه غرور بیشتری داشته باشند بهتر است. در صورتی که پسرها نسبت به این غرور دچار ابهام می شوند و حتی در برخی مواقع از ابراز علاقه خود نیز امتناع می کنند، .بنظر پسر ها این حرف من درسته؟ من میگم درسته 100درصد/// 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اول باید معنای دقیق غرور رو شناخت شاخه بندیش کرد بعد فهمید چه غروری کاذب هست و چه غروری لازم..... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ غرور ینی فریفتن...به خود بالیدن... بعضی وقتاام غرور بیش از حد از رو جهالت و هوا و هوس انتقام جویی و دنیاطلبی میشه... پس بهتره اول تعریفی از غرور بدونیم بعد درصد بندی کنیم نسبت به خودمون... غرور دخترونه ام که گفتید گاه از روی ندونستنه...و نرسیدن بلوغ فکری که دختر تحت تاثیر قرار میده... غرور واسه ابراز علاقه از طرف دختر لازمه ولی نه در حد زیاد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده