fakur1 10133 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 غرور کاذب بعضی مواقع دخترها به اشتباه فکر می کنند هر چه غرور بیشتری داشته باشند بهتر است. در صورتی که پسرها نسبت به این غرور دچار ابهام می شوند و حتی در برخی مواقع از ابراز علاقه خود نیز امتناع می کنند، .بنظر پسر ها این حرف من درسته؟ 4
Thorin Oakenshield 417 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 غرور کاذب بعضی مواقع دخترها به اشتباه فکر می کنند هر چه غرور بیشتری داشته باشند بهتر است. در صورتی که پسرها نسبت به این غرور دچار ابهام می شوند و حتی در برخی مواقع از ابراز علاقه خود نیز امتناع می کنند، .بنظر پسر ها این حرف من درسته؟ اگه من اجازه داشته باشم.... که خیلی ساده وبچه گانه... یه شاخص برای غرور از 0 تا 100 داشته باشم... .... اون-وقت 90 به بالا رو دوست ندارم.......... 40 به پایین-م دوست ندارم.......... 3
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اگه من اجازه داشته باشم.... که خیلی ساده وبچه گانه... یه شاخص برای غرور از 0 تا 100 داشته باشم... .... اون-وقت 90 به بالا رو دوست ندارم.......... 40 به پایین-م دوست ندارم.......... به صورت کلی اگر در زندگی نسبت به هر مساله ای تعادل برقرار باشد، افراد می توانند راحت تر به خواسته های خود برسند. ولی افراط و تفریط می تواند وضع را دگرگون کند. 2
masi eng 47046 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 غرور کاذب بعضی مواقع دخترها به اشتباه فکر می کنند هر چه غرور بیشتری داشته باشند بهتر است. در صورتی که پسرها نسبت به این غرور دچار ابهام می شوند و حتی در برخی مواقع از ابراز علاقه خود نیز امتناع می کنند، .بنظر پسر ها این حرف من درسته؟ من میگم درسته 100درصد/// 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اول باید معنای دقیق غرور رو شناخت شاخه بندیش کرد بعد فهمید چه غروری کاذب هست و چه غروری لازم..... 4
Tamana73 28838 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 غرور ینی فریفتن...به خود بالیدن... بعضی وقتاام غرور بیش از حد از رو جهالت و هوا و هوس انتقام جویی و دنیاطلبی میشه... پس بهتره اول تعریفی از غرور بدونیم بعد درصد بندی کنیم نسبت به خودمون... غرور دخترونه ام که گفتید گاه از روی ندونستنه...و نرسیدن بلوغ فکری که دختر تحت تاثیر قرار میده... غرور واسه ابراز علاقه از طرف دختر لازمه ولی نه در حد زیاد... 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری