Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ به به تولد اقا ناصر عزیز:hapydancsmil:تولدتونو با دو روز تاخیر تبریک میگم:icon_pf (34): ایشالا به همه ارزوهاتون برسید:hapydancsmil: :icon_gol::icon_gol: سلام مرسییییی بهترینارو براتون آرزو دارم به قول مهدی تولد رو هر وقت تبریک بگی تازه س تولدتون مبارک:icon_gol::icon_gol:همیشه شاد باشین ببخشید دیر شد:icon_pf (34): درود ممنون قدم رنجه فرمودید نفرمایید نفرمایید واقعا خوشحال شدم از این همه لطف و محبت دوستان براتون آرزوی بهروزی دارم تولدت مبارک ناصر خان *میگن تولد هروقت تبریک بگی بازم تازس سلام مهدی خوبی تولد خودتم مبارک ها هروقت بگی تازه س به شرطی که کادو باهاش باشه لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۴ سلام مهدی خوبی تولد خودتم مبارک ها هروقت بگی تازه س به شرطی که کادو باهاش باشه سلام و درود بر کتابدار بزرگ انجمن (یاد دربار فرعون افتادم) عزیزی , این ماه تولد بزرگان عاقا اونور هنوز به خودم کادو نرسیده لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ تولدت مبارک ناصر جان دستتم درد نکنه بابت کتاب خونه خیلی خوبه:icon_gol: لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ زادروزت خجسته یا شیخ چیه؟ دوس داشتم الان تبریک بگم لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک باشه پیرمرد.یه سالم گذشت و تو پیر و پیرتر شدی باید برات عصا بخرن کادوی تولد البته اگه کارت به واکر نرسیده باشه هنوز. خوش باشی همیشه.ان شاالله امسال سالی باشه که به خیلی از خواسته هات برسی.دیگه آخراشه. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک ناصر جاندستتم درد نکنه بابت کتاب خونه خیلی خوبه:icon_gol: مرس علی جان بابت کتابخونه باید از سپید تشکر کنم که واقعا کمک کرده و بیشتر از من به کتاب خونه میرسه دمش گرم دم خودتم گرم زادروزت خجسته یا شیخ چیه؟ دوس داشتم الان تبریک بگم بسی لطف نمودی تولدت مبارک باشه پیرمرد.یه سالم گذشت و تو پیر و پیرتر شدی باید برات عصا بخرن کادوی تولد البته اگه کارت به واکر نرسیده باشه هنوز. خوش باشی همیشه.ان شاالله امسال سالی باشه که به خیلی از خواسته هات برسی.دیگه آخراشه. سلام خیلی خوشحالم کردی اومدی دستی دستی منو سپردی به اون دنیا توهم خوش باشی و زندگی خوبی داشته باشی لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام خیلی خوشحالم کردی اومدی دستی دستی منو سپردی به اون دنیا توهم خوش باشی و زندگی خوبی داشته باشی دیگه کاری بود که از دستم برمیومد. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ دیگه کاری بود که از دستم برمیومد. hlnkj اومدنت خودش کلیه لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ ها شیرینی هم میدیم کباب هم میکنیم:| لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ مرس علی جانبابت کتابخونه باید از سپید تشکر کنم که واقعا کمک کرده و بیشتر از من به کتاب خونه میرسه دمش گرم دم خودتم گرم بسی لطف نمودی باز که تو ازم تشکر کردی بچه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده