fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ بنظر شما ایا همه زبانها دارای توان یکسانی از لحاظ ارائه مطالب علمی هستند؟ لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ واقعا نمیدنم چی بگم. یعنی هیچکس آگاهی دقیقی تو این مورد نداره؟ این اواخر وقتی بیخیال خودمون شدیم. تعجبی نداره که بی خیال زبان و زبان های مختلف و فرقاشونم باشیم. آره واقعا جای هیچ تعجبی نیست. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ شایدم علتش این باشه که ما اصن علمی تولید نمیکنیم که به این چیزا فک کنیم. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ خیر. تا جایی که من خووندم مثلا زبان فارسی برای بیان مفاهیم فلسفی کشش نداره. یعنی به فرض برای یک واژه خاص ما هیچ مفهومی نداریم و مترجمان مجبورند خودشان واژه بسازند. محمدرضا نیکفر تو مقاله "زبان در حوزه عمومی" مینویسه: من به فارسی مینویسم ولی با این زبان مشکل دارم. زبان رایج زبان بندهپرور، توسریخورده، عرفانزده، دینخو، شعرناک، کمحوصله، ولنگ وواز و شلختهای است. من زبانی میخواهم سکولار، فاخر، سربلند و دقتپذیر. زبان رایج یک "پابلیک" مدرن نیست و من نمیتوانم در آن نقش یک "پابلیک اینتلکتوال" را بازی کنم. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ با استفاده از بعضی زبانها میشه براحتی نفرین یا فحاشی کرد ولی هستند زبانهایی که اصن تو این مایه ها نیستند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده