fakur1 10133 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 بنظر شما ایا همه زبانها دارای توان یکسانی از لحاظ ارائه مطالب علمی هستند؟
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 2015 واقعا نمیدنم چی بگم. یعنی هیچکس آگاهی دقیقی تو این مورد نداره؟ این اواخر وقتی بیخیال خودمون شدیم. تعجبی نداره که بی خیال زبان و زبان های مختلف و فرقاشونم باشیم. آره واقعا جای هیچ تعجبی نیست.
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 2015 شایدم علتش این باشه که ما اصن علمی تولید نمیکنیم که به این چیزا فک کنیم. 1
viviyan 12437 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 خیر. تا جایی که من خووندم مثلا زبان فارسی برای بیان مفاهیم فلسفی کشش نداره. یعنی به فرض برای یک واژه خاص ما هیچ مفهومی نداریم و مترجمان مجبورند خودشان واژه بسازند. محمدرضا نیکفر تو مقاله "زبان در حوزه عمومی" مینویسه: من به فارسی مینویسم ولی با این زبان مشکل دارم. زبان رایج زبان بندهپرور، توسریخورده، عرفانزده، دینخو، شعرناک، کمحوصله، ولنگ وواز و شلختهای است. من زبانی میخواهم سکولار، فاخر، سربلند و دقتپذیر. زبان رایج یک "پابلیک" مدرن نیست و من نمیتوانم در آن نقش یک "پابلیک اینتلکتوال" را بازی کنم. 1
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 2015 با استفاده از بعضی زبانها میشه براحتی نفرین یا فحاشی کرد ولی هستند زبانهایی که اصن تو این مایه ها نیستند.
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری