Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ بله میشه بشرط اینکه افراط نشه.. اگر قهوه میخورید بعداز یک فنجان قهوه حتمن یه لیوان اب بنوشید .. قهوه ویتامین ب رو از مهده میگیره و خشکی پوست و ترک خوردن لب رو به همراه داره.. اگه افراط نکنید مشکلی براتون پیش نمیاد.. من مخالف نوشابه هستم.. نوشابه قندکاذب داره و از قند بدتره ودر کبد شما تولید چربی میکنه.. و باعث میشه کبدتون نه تنها چرب بشه بلکه باعث اضطراب و استرس در بدن شما بشه.. سعی کنید به جای نوشابه دوغ مصرف کنید اونم زیاد نه.. در حد اینکه در هفته یه لیوان دوغ بنوشید کافیه.. نوشابه ، یه بارامدم ترک کنم دو سه هفته که نخورم داشم غش می کردم یه جوری شده بودم . بردارم گفت برونوشابه بخورشایدمال اونه نوشابه که خوردم خوب شدم . بهترین جایگزین برای نوشابه چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ نوشابه ، یه بارامدم ترک کنم دو سه هفته که نخورم داشم غش می کردم یه جوری شده بودم .بردارم گفت برونوشابه بخورشایدمال اونه نوشابه که خوردم خوب شدم . بهترین جایگزین برای نوشابه چیست؟ سرکه شیره انگور... من یکساله بیشتر نوشابه نخوردم 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ مابلد نیستیم مطالعه کنیم. افرین به شما که مطالعه میکنی تو هواجواب میدید..سعی کن درحد خودتون صحبت کنید.... من برای گفته هام میتونم سند طبی ارائه کنم. شما هم برای اون توصیه هاتون سند علمی و مستندات پزشکی ضمیمه کنید , ( حد هر نظریه ای در ارائه مدرک سنجیده میشه ) و الا همون جواب دادن تو هوا میشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده