saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهی که گریبان فرانسه را گرفت[/h] این روزها تصویری از تشابه لباس کودک سوری و پرچم فرانسه منتشر شده است که بیانگر تبعیض آشکار در سطح جهان است. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنها چند ماه از مرگ غم انگیز کودک سوری در کنار سواحل مدیترانه نمی گذرد که در روزهای اخیر شاهد بروز فاجعهای در فرانسه شدیم. آیلین کودکی از آوارههای جنگ داخلی سوریه بود که جسدش را آبهای دریا به ساحل آوردند؛ اگرچه لباس این کودک سه ساله همرنگ پرچم فرانسه بود، اما هیچ گاه لباس تن آیلاین همچون پرچم فرانسه نمادین نشد. این درحالی است که هم آیلان و هم فرانسه هردو قربانی داعش شدند ولی چگونگی یادمان آن ها فریادی از تبعیض ها و نابرابری ها را به دنبال دارد. شاید آه آیلین گریبان گیر فرانسه شده است. گفتنی است؛ تصویر فوق توسط جام نیوز طراحی شده است. 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ خو چه ربطی داره؟! رنگ لباس با پرچم یه کشور قابل مقایسه ست؟! ضمن اینکه اتفاقا یادمه همون موقع خیلی زیاد رو این کودک سوری و عکسش مانور دادن همه ی رسانه های جهان 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهی که گریبان فرانسه را گرفت این روزها تصویری از تشابه لباس کودک سوری و پرچم فرانسه منتشر شده است که بیانگر تبعیض آشکار در سطح جهان است. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنها چند ماه از مرگ غم انگیز کودک سوری در کنار سواحل مدیترانه نمی گذرد که در روزهای اخیر شاهد بروز فاجعهای در فرانسه شدیم. آیلین کودکی از آوارههای جنگ داخلی سوریه بود که جسدش را آبهای دریا به ساحل آوردند؛ اگرچه لباس این کودک سه ساله همرنگ پرچم فرانسه بود، اما هیچ گاه لباس تن آیلاین همچون پرچم فرانسه نمادین نشد. این درحالی است که هم آیلان و هم فرانسه هردو قربانی داعش شدند ولی چگونگی یادمان آن ها فریادی از تبعیض ها و نابرابری ها را به دنبال دارد. شاید آه آیلین گریبان گیر فرانسه شده است. گفتنی است؛ تصویر فوق توسط جام نیوز طراحی شده است. خو چه ربطی داره؟!رنگ لباس با پرچم یه کشور قابل مقایسه ست؟! ضمن اینکه اتفاقا یادمه همون موقع خیلی زیاد رو این کودک سوری و عکسش مانور دادن همه ی رسانه های جهان والا البته طرف حرف، استارتر نیست. ی وقت سو تفاهم نشه. حالا اینم ی خبره دیگه. کلی ازین خبرا الکی ه. زیاد هم نباید همه رو در نظر گرفت. برا روزنامه خوندن و خبر خوندن، بهتر روشهای تندخوانی و هوش چشمی رو تقویت کنیم تا بشه وقت کمتری صرف کرد 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ والا البته طرف حرف، استارتر نیست. ی وقت سو تفاهم نشه. حالا اینم ی خبره دیگه. کلی ازین خبرا الکی ه. زیاد هم نباید همه رو در نظر گرفت. برا روزنامه خوندن و خبر خوندن، بهتر روشهای تندخوانی و هوش چشمی رو تقویت کنیم تا بشه وقت کمتری صرف کرد بله، بنده هم جسارت نکردم به استارتر عزیز منظورم به خود خبر بود ، خودمم همیشه میخونم سریع رد میشم ولی این یه مقداری دوز بی ربطیش بالا بود ناچار به واکنش شدم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ qlk hpjvhl fi hsjhvjv lpjvl pvthdd ;i ldckl xvt:icon_pf (34): ضمن احترام به استارتر عزیز صحبت های بنده هم مثل صحبت های شیوا خانوم مخاطبش عام و مسائلی هست که از این قبیل موضوعات پیش میاد. اول در مورد این ودک و علت مرگش کمی کنکاش کنیم. در سوریه با هجوم داعش و جبهه نصره و ... به مناطق کرد نشین و کشتار این قوم به دلیل پست خواندن کرد ها و گرایشات نژاد پرستانه خانواده این کودک مجبور به ترک کشورشون و خونه شون شدن و جایی که بتونن به آرزوهاشون برسن رو در ملتی دیدن که مسلمانها و افراطیون اونجا رو بلاد کفر میدونن. اینها در رویای زندگی آروم و بدون تبعیض و عاری از نژادپرستی به سمت کشورهای اروپایی رفتن و این نشون میده که امنیت رو در اونجا میدیدن اما در دریا غرق شدن که این غرق شدن کودک ربطی نه به فرانسه و نه هیچ کشور اروپایی داره بلکه به انسانهای جاهل و افراطی داره که خدارو در شمشیرهاشون دیدن و با فرود آوردن شمشیرشون به گردن این افراد عدالت ناب رو به تصویر میکشن. این کودک و میلیونها کودک و زن و مرد دیگه نه به خاطر بلاد کفر بلکه به خاطر ایدئولوژی های متهجرانه بلاد مسلمین به ورطه نابودی کشیده شدن. عامل کشتار مردم سوریه عراق بیروت وامثالهم خود مردم اون جامعه هستن کهخودشون به این افکار و ایدئولئوژی ها بها دادن تا بهشون سلطه پیدا کنه. نمیدونم چقدر با افکار مردم این منطقه آشنایی دارید اما من تا حدودی با فرهنگشون درگیر بودم وقتی داعش در بخشی از شهرها فعالیت میکرد بقیه شهرهای دیگه حتی کیف میکردن که گروهی اینجوری کشتار میکنه تا اسلام رو زنده کنن اما وقتی خودشون هم در این آتش سوختن تازه فهمیدن چه بلایی دامنشون رو گرفته. زیاد از بحث دور نشیم مدتیه در فضای مجازی از سمت ایرانیها و کلا مردم خاورمیانه اتقادهایی مبنی بر اینکه 150 نفر کشته فرانسوی به لحاظ خبری بیشتر از اون همه کشته تحت پوشش خبری قرار گرفته و بزرگ نمایی صورت گرفته و گروهی به حمایت از مردم فرانسه تصاویری از فرانسه رو روی پروفایلشون قرار دادن که مورداعتراض گروهی دیگر شد. حالا من میخوام بگم که کی باعث تمام این آشوب ها در دنیا و بالاخص خاورمیانه س؟ خود مردم خاورمیانه این کشتار و ناامنی ارمغانی از سمت خاورمیانه به اون ها بوده. و اگه میبینید گروهی از مردم با قرار دادن تصاویر فرانسه سعی در اظهار همدردی با مردم فرانسه دارن به دلیل این هست ﺗﺎ ﺑﯿﺰﺍﺭﯼ ﺧﻮﺩشﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺍﻋﺶ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨن ﻭ بگن ﮐﻪ ﻣﺎ ﻫﻤﺴﻮ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ . ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ ﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﺩﺭﺩﯼ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺎ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﻓﻖ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﮐﻬﻨﻪ ﻭ ﭘﻮﺳﯿﺪﻩ ﻗﺸﺮﯼ ﻣﺘﻬﺠﺮ ﻧﯿﺴﺘﻦ. من به نوبه خودم در قبال دنیا شرمنده هستم که سرزمینم و کلا منطقه ای بنام خاورمیانه وجود داره که مرکز تمامی خشونت ها و ایدئولوژی منحرف در دنیا شده. 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ والا البته طرف حرف، استارتر نیست. ی وقت سو تفاهم نشه. حالا اینم ی خبره دیگه. کلی ازین خبرا الکی ه. زیاد هم نباید همه رو در نظر گرفت. برا روزنامه خوندن و خبر خوندن، بهتر روشهای تندخوانی و هوش چشمی رو تقویت کنیم تا بشه وقت کمتری صرف کرد بله، بنده هم جسارت نکردم به استارتر عزیز منظورم به خود خبر بود ، خودمم همیشه میخونم سریع رد میشم ولی این یه مقداری دوز بی ربطیش بالا بود ناچار به واکنش شدم qlk hpjvhl fi hsjhvjv lpjvl pvthdd ;i ldckl xvt:icon_pf (34):ضمن احترام به استارتر عزیز صحبت های بنده هم مثل صحبت های شیوا خانوم مخاطبش عام و مسائلی هست که از این قبیل موضوعات پیش میاد. اول در مورد این ودک و علت مرگش کمی کنکاش کنیم. در سوریه با هجوم داعش و جبهه نصره و ... به مناطق کرد نشین و کشتار این قوم به دلیل پست خواندن کرد ها و گرایشات نژاد پرستانه خانواده این کودک مجبور به ترک کشورشون و خونه شون شدن و جایی که بتونن به آرزوهاشون برسن رو در ملتی دیدن که مسلمانها و افراطیون اونجا رو بلاد کفر میدونن. اینها در رویای زندگی آروم و بدون تبعیض و عاری از نژادپرستی به سمت کشورهای اروپایی رفتن و این نشون میده که امنیت رو در اونجا میدیدن اما در دریا غرق شدن که این غرق شدن کودک ربطی نه به فرانسه و نه هیچ کشور اروپایی داره بلکه به انسانهای جاهل و افراطی داره که خدارو در شمشیرهاشون دیدن و با فرود آوردن شمشیرشون به گردن این افراد عدالت ناب رو به تصویر میکشن. این کودک و میلیونها کودک و زن و مرد دیگه نه به خاطر بلاد کفر بلکه به خاطر ایدئولوژی های متهجرانه بلاد مسلمین به ورطه نابودی کشیده شدن. عامل کشتار مردم سوریه عراق بیروت وامثالهم خود مردم اون جامعه هستن کهخودشون به این افکار و ایدئولئوژی ها بها دادن تا بهشون سلطه پیدا کنه. نمیدونم چقدر با افکار مردم این منطقه آشنایی دارید اما من تا حدودی با فرهنگشون درگیر بودم وقتی داعش در بخشی از شهرها فعالیت میکرد بقیه شهرهای دیگه حتی کیف میکردن که گروهی اینجوری کشتار میکنه تا اسلام رو زنده کنن اما وقتی خودشون هم در این آتش سوختن تازه فهمیدن چه بلایی دامنشون رو گرفته. زیاد از بحث دور نشیم مدتیه در فضای مجازی از سمت ایرانیها و کلا مردم خاورمیانه اتقادهایی مبنی بر اینکه 150 نفر کشته فرانسوی به لحاظ خبری بیشتر از اون همه کشته تحت پوشش خبری قرار گرفته و بزرگ نمایی صورت گرفته و گروهی به حمایت از مردم فرانسه تصاویری از فرانسه رو روی پروفایلشون قرار دادن که مورداعتراض گروهی دیگر شد. حالا من میخوام بگم که کی باعث تمام این آشوب ها در دنیا و بالاخص خاورمیانه س؟ خود مردم خاورمیانه این کشتار و ناامنی ارمغانی از سمت خاورمیانه به اون ها بوده. و اگه میبینید گروهی از مردم با قرار دادن تصاویر فرانسه سعی در اظهار همدردی با مردم فرانسه دارن به دلیل این هست ﺗﺎ ﺑﯿﺰﺍﺭﯼ ﺧﻮﺩشﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺍﻋﺶ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨن ﻭ بگن ﮐﻪ ﻣﺎ ﻫﻤﺴﻮ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ . ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ ﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﺩﺭﺩﯼ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺎ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﻓﻖ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﮐﻬﻨﻪ ﻭ ﭘﻮﺳﯿﺪﻩ ﻗﺸﺮﯼ ﻣﺘﻬﺠﺮ ﻧﯿﺴﺘﻦ. من به نوبه خودم در قبال دنیا شرمنده هستم که سرزمینم و کلا منطقه ای بنام خاورمیانه وجود داره که مرکز تمامی خشونت ها و ایدئولوژی منحرف در دنیا شده. استارتر که بنده باشم ناراحت نمیشم راحت باشید خخ اخه من که این مطلب و ننوشتم ناراحت شم والا 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خطرناک ترین و مهلکترین سم دنیا ایدئولوژی هست ، ایدئولوژی یعنی باور به چیزی که کشتن،دریدن ، سوزاندن ،شکنجه و هر عمل شنیع دیگری رو میشه نه تنها توجیه کرد بلکه وجه انسانی و اخلاقی بهش داد ، و زمانی ترس همه وجودم رو فرا میگیره که میبینم کودکی که هنوز قدرت تجزیه و تحلیل نداره زیر رگباری از ایدئولوژی قرار گرفته. 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خطرناک ترین و مهلکترین سم دنیا ایدئولوژی هست ، ایدئولوژی یعنی باور به چیزی که کشتن،دریدن ، سوزاندن ،شکنجه و هر عمل شنیع دیگری رو میشه نه تنها توجیه کرد بلکه وجه انسانی و اخلاقی بهش داد ، و زمانی ترس همه وجودم رو فرا میگیره که میبینم کودکی که هنوز قدرت تجزیه و تحلیل نداره زیر رگباری از ایدئولوژی قرار گرفته. حق داری. درسته اما بدون ایدیولوژی، دنیا رو چطور می تونی تصور کنی؟ آیا وحود ی دنیا بدون ایدیولوژی شدنی ه؟ اصلا اموزش لازمه؟ مدتی هست دارم فکر می کنم ک تنها پرورش لازمه. اول باید پرورش باشه بعد اموزش. اموزش جلاد خلاقیت ه. اما مانع حکومت ه. پس اموزش بالاتر از چرورش قرار می گیره ک این خواست دولت هاست 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام یه چیزی به نظر شما این تصویردرسته من فکرمی کنم فتوشاپیه یعنی بافتوشاگ روش کارکردند! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ حق داری. درستهاما بدون ایدیولوژی، دنیا رو چطور می تونی تصور کنی؟ آیا وحود ی دنیا بدون ایدیولوژی شدنی ه؟ اصلا اموزش لازمه؟ مدتی هست دارم فکر می کنم ک تنها پرورش لازمه. اول باید پرورش باشه بعد اموزش. اموزش جلاد خلاقیت ه. اما مانع حکومت ه. پس اموزش بالاتر از چرورش قرار می گیره ک این خواست دولت هاست وقتی نسل فعلی رو با نسل خودمون مقایسه میکنم هراسم بیشتر میشه ، همه ما تحت آموزش بودیم اما تفکر خودمون رو حفظ کردیم آنچه به ما آموزش داده شده بسیار متنوع تر بوده ما ایدئولوژی رو در کتاب های دینی دوره های مختلف آموزش دیدیم اما در کنارش علوم رو در کتاب های علوم با مفهوم علمی ، ادبیات رو در کتاب های ادبی با شعر هایی از پروین حکایاتی از دهخدا و شعرهایی از فردوسی و حافظ آموختیم و تاریخ رو با مادها و پارت ها و پارس ها و ... اما چیزی که امروز در کتاب های بچه های دهه 80 میبینم ملقمه ای از ایدئولوژی در تمام کتاب هاست، علوم رو تهش نه علمی بلکه الهی و نشانه از قدرت خداوند، ادبیات رو در سطح بسیار وسیعی از حکایت های داستان راستان و شعرهای مدح قدیسه های زمینی و آسمانی و تاریخ هم خلاصه شده در دوره اسلامی ، من هیچ چیزی خارج از ایدئولوژی در آموزشهای حکومتی نمیبینم ، تنها امیدی که دارم اینه که ذهن کودکان امروز به حدی کنجکاو باشه که از منابع اطلاعاتی وسیع امروزی استفاده کنند و برده و اسیر آموزش های حکومتی نشن 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ وقتی نسل فعلی رو با نسل خودمون مقایسه میکنم هراسم بیشتر میشه ، همه ما تحت آموزش بودیم اما تفکر خودمون رو حفظ کردیم آنچه به ما آموزش داده شده بسیار متنوع تر بوده ما ایدئولوژی رو در کتاب های دینی دوره های مختلف آموزش دیدیم اما در کنارش علوم رو در کتاب های علوم با مفهوم علمی ، ادبیات رو در کتاب های ادبی با شعر هایی از پروین حکایاتی از دهخدا و شعرهایی از فردوسی و حافظ آموختیم و تاریخ رو با مادها و پارت ها و پارس ها و ... اما چیزی که امروز در کتاب های بچه های دهه 80 میبینم ملقمه ای از ایدئولوژی در تمام کتاب هاست، علوم رو تهش نه علمی بلکه الهی و نشانه از قدرت خداوند، ادبیات رو در سطح بسیار وسیعی از حکایت های داستان راستان و شعرهای مدح قدیسه های زمینی و آسمانی و تاریخ هم خلاصه شده در دوره اسلامی ، من هیچ چیزی خارج از ایدئولوژی در آموزشهای حکومتی نمیبینم ، تنها امیدی که دارم اینه که ذهن کودکان امروز به حدی کنجکاو باشه که از منابع اطلاعاتی وسیع امروزی استفاده کنند و برده و اسیر آموزش های حکومتی نشن دقیقا همین میخاستم برسیم. وظیفه امثال شماست ک با تیکه بر صداقت و نیکویی، نسل رو پرورش بدن. جایی درباره خودکشی بچه دبستانی نوشتم کاش چرورش برتر از اموزش داشتیم. اگر بچه خودکشی کرده تک تک ما مسئولیم. نه ب طور دقیق ک ب طور ضمنی. سعی کنیم متد های جدید پرورش رو یادبگیریم و ب نسل بعد یادبدیم. البته کار خیلی سخت تر ازین حرفاست. اما باید تلاش کرد. نهایت سعی من اینک فقط دوستانم رو وادار ب تفکر کنم، جدا از خودم چیزی ندارم ک بخام بهشون اضافه کنم؛ اما می تونم ودارشون کنم اموزش هایی ک دیدن رو برا لحظه ای بزارن کنار و خودشون خودشون رو پرورش بدن. ب نظرم بهترین متد پرورش، خود پرورشی ه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده