M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ چشم ماهی تن فکر نکنم بد باشه، من چشم کله پاچه خیلی دوست دارم، منظورم همون چشم گوسفند تو کله پاچه هست:دی فکر کنم چشم ماهی تن هم خوشمزه باشه تازه گوشتش هم بیشتره:دی 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ چشم ماهی تن فکر نکنم بد باشه، من چشم کله پاچه خیلی دوست دارم، منظورم همون چشم گوسفند تو کله پاچه هست:دی فکر کنم چشم ماهی تن هم خوشمزه باشه تازه گوشتش هم بیشتره:دی آخه چشم چه خاصیتی داره جزاینکه همش چربیه !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): این مطلب رابخوان> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ نه من دوست ندارم هیچکدومشو امتحان کنم. ولی دوست دارم در اینده نزدیک عقرب کبابی یا هشت پارو بخورم.. البته هشت پا خوردم.. ولی زندشو.. و قورباغه.. اینا رو نه دوست ندارم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ نه من دوست ندارم هیچکدومشو امتحان کنم. ولی دوست دارم در اینده نزدیک عقرب کبابی یا هشت پارو بخورم.. البته هشت پا خوردم.. ولی زندشو.. و قورباغه.. اینا رو نه دوست ندارم وجدانا راست می گی 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ آخه چشم چه خاصیتی داره جزاینکه همش چربیه !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): این مطلب رابخوان> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! خوشمزست خووووو، یبار شما امتحان کن دیگه دوست نداری چیزی جز چشم بخوری، همون چرب بودنشم خوبه:دی 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ نه من دوست ندارم هیچکدومشو امتحان کنم. ولی دوست دارم در اینده نزدیک عقرب کبابی یا هشت پارو بخورم.. البته هشت پا خوردم.. ولی زندشو.. و قورباغه.. اینا رو نه دوست ندارم :w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ وجدانا راست می گی به خدا راست میگم.. من هشت پا خوردم منتهی پختشوو خیلی خوشمزه اس.. ولی زنده شو دوست دارم امتحان کنم.. :w58::w58: چی شد؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ چی شد؟ هیچی یکم معدم ریخت بهم استاد زبان من هم تو چین کنسرو هشت پا خورده بود - این داستان واسه ۱۰ سا پیشه. کلی تعریف میکرد.. - یحتمل خوشمزست فقط ظاهرش مثل سیرابی و کله پاچه ی ما گول زنکه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ هیچی یکم معدم ریخت بهم استاد زبان من هم تو چین کنسرو هشت پا خورده بود - این داستان واسه ۱۰ سا پیشه. کلی تعریف میکرد.. -یحتمل خوشمزست فقط ظاهرش مثل سیرابی و کله پاچه ی ما گول زنکه نه اتفاقا ما عید خوردیم.. و خودشو خریدیم.. خودمون درست کردیم.. بصورت ابپز هم نه سرخش کردیم.. مزه اش بین کوسه و میگوههه و یه ذره تیزه طمعش.. ولی خوشمزه است. 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ نه اتفاقا ما عید خوردیم.. و خودشو خریدیم.. خودمون درست کردیم.. بصورت ابپز هم نه سرخش کردیم.. مزه اش بین کوسه و میگوههه و یه ذره تیزه طمعش.. ولی خوشمزه است. از کجا خریدید ؟ فکر نمیکردم تو ایران بفروشن یعنی کوسه هم شما میل کردید ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ زیاد بد نبودند .... به امتحانش میازه یبار 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ چقدر بیرحمن. جنین اردک آخه؟ :( اختاپوس زنده؟ :( 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ چقدر بیرحمن. جنین اردک آخه؟ :( اختاپوس زنده؟ :( جنین انسان میخورن!!!! چند سال پیش عکشو مجله ها انداخته بودن. میگفتن عاشق جنین سوخارین خصوصا استخونای مچش خرت خرت ممیکنه.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ جالب شد چه چیزای را خوردین ها 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ از کجا خریدید ؟ فکر نمیکردم تو ایران بفروشن یعنی کوسه هم شما میل کردید ؟؟؟؟ بله شما تشریف ببرید بوشهر.. جزیره شیف هست بله صادر میکنن به کشورهای خارجی...هر هشت پا کیلویی 30 هزارتومنه... کوسه در ایران هم فروش میره.. چیز غیرعادی نیست.. خیلی هم گرمه.. ولی روش پخت داره باید بدونید تا بپزید... خیلی عالیه مزه کوسه شبیه جوجه کبابه.. حتمن امتحان کنید... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ بله شما تشریف ببرید بوشهر.. جزیره شیف هست بله صادر میکنن به کشورهای خارجی...هر هشت پا کیلویی 30 هزارتومنه... کوسه در ایران هم فروش میره.. چیز غیرعادی نیست.. خیلی هم گرمه.. ولی روش پخت داره باید بدونید تا بپزید... خیلی عالیه مزه کوسه شبیه جوجه کبابه.. حتمن امتحان کنید... کشتارکوسه ممنوع نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ این ها برای ما چندش آوره اما از همون ها بپرسی میگن ایرانی ها غذایی رو میخورن که فوق العاده چندشه حتی تو مخیله شون نمیگنجه و اون چیزی نیست جز سیراب شیردون:icon_pf (34): روده های یک موجود کثیف ترین قسمت بدنش هستش جای ... این همه طبه انسانیه ما سیرابی میخوریم لذت هم میبریم اونا ببینن یه انسان همچین چیزی میخوره شاخ در میارن 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ بله شما تشریف ببرید بوشهر.. جزیره شیف هست بله صادر میکنن به کشورهای خارجی...هر هشت پا کیلویی 30 هزارتومنه... کوسه در ایران هم فروش میره.. چیز غیرعادی نیست.. خیلی هم گرمه.. ولی روش پخت داره باید بدونید تا بپزید... خیلی عالیه مزه کوسه شبیه جوجه کبابه.. حتمن امتحان کنید... چه جالب! هشت پا رو نمیتونم تحمل کنم:icon_pf (34):.. ولی اگه برم جنوب کوسه رو امتحان میکنم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ هوووف اینا چیه :icon_pf (34): بعضی عکسا رو البته جرات نکردم اومدم پایین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو اختاپوس زنده که خطرناکه امکان خفگی هست چرا میخورنش، چه کاریه حتما زنده باشه!! بکشینش حداقل یاد هشت پا خوردن اون مرده تو فیلم oldboy افتادم. اونم زنده داد بالا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته شایان ذکره تو این لیست تعریف سوسیس خونی رو شنیدم، میگن خیلی لذیذه، ولی خوب چندشه دیگه هرجور حساب میکنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده