رفتن به مطلب

غذا با سیر


ارسال های توصیه شده

دوباره سلام.

این غذایی که امروز می خوام بهتون یاد بدم ..... اسمش رو نمی دونم :ws3:

از اختراعات خودمه! :w16:

 

این غذا حداکثر 15 دقیقه زمان لازم داره و جزو غذا های سه سوته محسوب می شه:ws37:

 

مواد لازم:

سیر: 6-5 حبه

نون تست: 6 عدد

نعنا: یه کم!

پنیر پیترا: هر چقدر دوست دانشتید.

 

اول از همه سیر رو رنده می کنید.

 

62jbifek2n32r6q9jo.jpg

 

 

 

lelrkgn31olkfl44tcq.jpg

 

 

حالا تون های تست رو میذارید تو سینی فر. اول 5 تا بود بعد دیدم 5 تا کمه.:ws3:

 

gm9vy104eqf7xot9afuy.jpg

 

 

 

 

سیر رنده شده رو می ریزید روی سطح نون و پخشش می کنید.

پودر نعنا رو اضافه کنید.

 

nmpqn6pfespe4mnzh79.jpg

 

 

حالا نوبت پنیر پیتزاست ( اینی که من خریدم نارنجی و سفیده/ نارنجیا هویج نیست!)

qypyih2p5ebou43n965l.jpg

 

 

 

 

فر رو 5 دقیقه قبل روشن کنید تاگرم بشه. با درجه ی 350 و در طبقه ی اول یا دوم فر به مدت 5-6 دقیقه.

 

 

:a030:غذا آمادست....... نوش جان.:a030:

iy30yx1xyu9fv6q4kr3b.jpg

 

 

 

چون می دونم همتون می گید: واااااااااااااای دهنمون بوی سیر میگیره که! :banel_smiley_4:

برای این کار دو راه حل دارم.

1- یه گردو بخورید

2- یه سیب

بوی دهانتون کامل از بین میره. :w16:

اگر هم خواستید مسواک بزنید ( پیام بهداشتی :ws3:)

لینک به دیدگاه

اینو میشه خورد؟:ws3:

حالا شوخی کردم دست گلت درد نکنه

یه غذایی رو بگو نیاز به فر نداشته باشه

موادش زودپز ودر دسترس باشن

زود هم بشه پختش

تقریبا همه غذاهای سنتی رو میپزم من ولی حوصله میخواد پختنشون

ممنون

لینک به دیدگاه
اینو میشه خورد؟:ws3:

حالا شوخی کردم دست گلت درد نکنه

یه غذایی رو بگو نیاز به فر نداشته باشه

موادش زودپز ودر دسترس باشن

زود هم بشه پختش

تقریبا همه غذاهای سنتی رو میپزم من ولی حوصله میخواد پختنشون

ممنون

 

باور کن خیلی خوشمزست!

 

یه بار ما فرمون خراب شد :banel_smiley_52:

منم چون ادمیم که بی خیال نمی شم، یه ماهی تابه ی بزرگ برداشتم گذاشتم روی گاز و چراغش رو کم کردم درش رو گذاشتم که پنیرهاش خوب آب شه. :ws3:

 

بازم راه حل می خوای؟

 

15 دقیقه زمان زیادیه؟:ws52:

لینک به دیدگاه
باور کن خیلی خوشمزست!

 

یه بار ما فرمون خراب شد :banel_smiley_52:

منم چون ادمیم که بی خیال نمی شم، یه ماهی تابه ی بزرگ برداشتم گذاشتم روی گاز و چراغش رو کم کردم درش رو گذاشتم که پنیرهاش خوب آب شه. :ws3:

 

بازم راه حل می خوای؟

 

15 دقیقه زمان زیادیه؟:ws52:

 

ببین الان خونه خودمونم همه امکانات مهیاس

ولی وقتی برمیگردم به شهر محل کارم زندگی مجردی اجازه نمیده به اینجور ابداعات فک کنم

یه چیز ساده تر ودم دست تر همیشه بهتره

از خوردن این کنسروا هم متنفرم باید به همون املتمون بسازیم

دی::banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

وووووووووووووووش جیجل تو دخمل آشپزو بلم من...:ws37:

 

 

 

منم یه غذای سه سوت بلدم ها...:4chsmu1:

 

مواد لازم:

تخم مرغ

فلفل دلمه

سوسیس یا کالبس

 

طرز تهیه:

اول سوسیس ها رو خرد میکنیم میریزیم تو ماهیتابه یه تفتش میدیم

بعد فلفل دلمه رو که ریز ریز کردیم اضافه میکنیم

تخم مرغارو توی یه کاسه میشکنیم هم میزنیم نمک و فلفل هم اضافه میکنیم میریزیم روی سوسیس و فلفل دلمه ها..

زیر اجاق گاز رو کم میکنیم تا بپزه..نباید هم زد میشه مثل کوکو قاچ قاچش کرد تا مغزش بپزه

بهد با سس نوش جان کنید...خوشمزه اس..:eyepopping:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

:zadan:

اخه عزیز دلم به ازای هر دونه نون تست یه حبه سیر یعنی اینکه من باید یه هفته کارم رو تعطیل کنم یعنی نه فقط شغلم رو حتی بیام پست بزنم هم همه ی فاروم پر میشه از بوی سیر

:ws3:

...... اما برای زدودن بوی سیر یکی از بهترین راه ها عبارت است از یک قاشق مرباخوری چای خشک را 5_10 دقیقه داخل دهان ریختن و با بزاق دهان مخلوطش کردن

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
وووووووووووووووش جیجل تو دخمل آشپزو بلم من...:ws37:

 

 

 

منم یه غذای سه سوت بلدم ها...:4chsmu1:

 

مواد لازم:

تخم مرغ

فلفل دلمه

سوسیس یا کالبس

 

طرز تهیه:

اول سوسیس ها رو خرد میکنیم میریزیم تو ماهیتابه یه تفتش میدیم

بعد فلفل دلمه رو که ریز ریز کردیم اضافه میکنیم

تخم مرغارو توی یه کاسه میشکنیم هم میزنیم نمک و فلفل هم اضافه میکنیم میریزیم روی سوسیس و فلفل دلمه ها..

زیر اجاق گاز رو کم میکنیم تا بپزه..نباید هم زد میشه مثل کوکو قاچ قاچش کرد تا مغزش بپزه

بهد با سس نوش جان کنید...خوشمزه اس..:eyepopping:

 

روغن نمیخواد _؟؟

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
روغن نمیخواد _؟؟

 

اوا یادم رفت...:whistle:

میخواد دیگه..:pot:

 

بعدش تا اون فلفل دلمه ای بخواد بپزه میدونی چه بلایی سر تخم مرغه میاد __؟/ یه دور وقت بذار تا بهت اشپزی یاد بدم :167:

 

با اينكه من از سير تو غذا اصلا خوشم نمياد ولي مهنازي عالي بود

تازه با عكساتم دلمون رو اب انداختي :icon_redface:

مخصوصا اخري خيلي جالب بود:icon_gol::icon_gol:

 

 

وایییییییییییییییی اخری

بابا مهناز خودش 2روزه نمیاد تو فاروم همه تایپک ها روی بوی سیر ور داشته این میگه اخری

اخه کی دیده به ازای هر دونه نان تست یه حبه سیر

خانم ها یکی بیاد از من دفاع کنه تو رو خدا :ws27::ws27:

لینک به دیدگاه

وایییییییییییییییی اخری

بابا مهناز خودش 2روزه نمیاد تو فاروم همه تایپک ها روی بوی سیر ور داشته این میگه اخری

اخه کی دیده به ازای هر دونه نان تست یه حبه سیر

خانم ها یکی بیاد از من دفاع کنه تو رو خدا :ws27::ws27:

 

 

چي شده؟:ws52:

خب غذاي با سير ديگه:w00:

بچه ام از خودش در آورده چيكارش داري:ws3:

حالا كه اون داره آشپزي ميكنه تو نذار:w00:

لینک به دیدگاه
بعدش تا اون فلفل دلمه ای بخواد بپزه میدونی چه بلایی سر تخم مرغه میاد __؟/ یه دور وقت بذار تا بهت اشپزی یاد بدم :167:

 

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا..منو بکش از دست این دکی راحت کن..:w00:

 

کی بیام واسه آموزش آشپزی؟ :4chsmu1::wubpink:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
بعدش تا اون فلفل دلمه ای بخواد بپزه میدونی چه بلایی سر تخم مرغه میاد __؟/ یه دور وقت بذار تا بهت اشپزی یاد بدم :167:

 

 

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا..منو بکش از دست این دکی راحت کن..:w00:

 

کی بیام واسه آموزش آشپزی؟ :4chsmu1::wubpink:

 

تو وستاره با هم هماهنگ کنین .. اونم باید یاد بگیره:ws3:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...