Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 دوباره سلام. این غذایی که امروز می خوام بهتون یاد بدم ..... اسمش رو نمی دونم از اختراعات خودمه! این غذا حداکثر 15 دقیقه زمان لازم داره و جزو غذا های سه سوته محسوب می شه مواد لازم: سیر: 6-5 حبه نون تست: 6 عدد نعنا: یه کم! پنیر پیترا: هر چقدر دوست دانشتید. اول از همه سیر رو رنده می کنید. حالا تون های تست رو میذارید تو سینی فر. اول 5 تا بود بعد دیدم 5 تا کمه. سیر رنده شده رو می ریزید روی سطح نون و پخشش می کنید. پودر نعنا رو اضافه کنید. حالا نوبت پنیر پیتزاست ( اینی که من خریدم نارنجی و سفیده/ نارنجیا هویج نیست!) فر رو 5 دقیقه قبل روشن کنید تاگرم بشه. با درجه ی 350 و در طبقه ی اول یا دوم فر به مدت 5-6 دقیقه. غذا آمادست....... نوش جان. چون می دونم همتون می گید: واااااااااااااای دهنمون بوی سیر میگیره که! برای این کار دو راه حل دارم. 1- یه گردو بخورید 2- یه سیب بوی دهانتون کامل از بین میره. اگر هم خواستید مسواک بزنید ( پیام بهداشتی ) 12
spow 44198 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 اینو میشه خورد؟ حالا شوخی کردم دست گلت درد نکنه یه غذایی رو بگو نیاز به فر نداشته باشه موادش زودپز ودر دسترس باشن زود هم بشه پختش تقریبا همه غذاهای سنتی رو میپزم من ولی حوصله میخواد پختنشون ممنون 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2010 اینو میشه خورد؟حالا شوخی کردم دست گلت درد نکنه یه غذایی رو بگو نیاز به فر نداشته باشه موادش زودپز ودر دسترس باشن زود هم بشه پختش تقریبا همه غذاهای سنتی رو میپزم من ولی حوصله میخواد پختنشون ممنون باور کن خیلی خوشمزست! یه بار ما فرمون خراب شد :banel_smiley_52: منم چون ادمیم که بی خیال نمی شم، یه ماهی تابه ی بزرگ برداشتم گذاشتم روی گاز و چراغش رو کم کردم درش رو گذاشتم که پنیرهاش خوب آب شه. بازم راه حل می خوای؟ 15 دقیقه زمان زیادیه؟ 2
spow 44198 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 باور کن خیلی خوشمزست! یه بار ما فرمون خراب شد :banel_smiley_52: منم چون ادمیم که بی خیال نمی شم، یه ماهی تابه ی بزرگ برداشتم گذاشتم روی گاز و چراغش رو کم کردم درش رو گذاشتم که پنیرهاش خوب آب شه. بازم راه حل می خوای؟ 15 دقیقه زمان زیادیه؟ ببین الان خونه خودمونم همه امکانات مهیاس ولی وقتی برمیگردم به شهر محل کارم زندگی مجردی اجازه نمیده به اینجور ابداعات فک کنم یه چیز ساده تر ودم دست تر همیشه بهتره از خوردن این کنسروا هم متنفرم باید به همون املتمون بسازیم دی: 3
*ملینا* 1582 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 وووووووووووووووش جیجل تو دخمل آشپزو بلم من... منم یه غذای سه سوت بلدم ها...:4chsmu1: مواد لازم: تخم مرغ فلفل دلمه سوسیس یا کالبس طرز تهیه: اول سوسیس ها رو خرد میکنیم میریزیم تو ماهیتابه یه تفتش میدیم بعد فلفل دلمه رو که ریز ریز کردیم اضافه میکنیم تخم مرغارو توی یه کاسه میشکنیم هم میزنیم نمک و فلفل هم اضافه میکنیم میریزیم روی سوسیس و فلفل دلمه ها.. زیر اجاق گاز رو کم میکنیم تا بپزه..نباید هم زد میشه مثل کوکو قاچ قاچش کرد تا مغزش بپزه بهد با سس نوش جان کنید...خوشمزه اس..:eyepopping: 5
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2010 :zadan: اخه عزیز دلم به ازای هر دونه نون تست یه حبه سیر یعنی اینکه من باید یه هفته کارم رو تعطیل کنم یعنی نه فقط شغلم رو حتی بیام پست بزنم هم همه ی فاروم پر میشه از بوی سیر ...... اما برای زدودن بوی سیر یکی از بهترین راه ها عبارت است از یک قاشق مرباخوری چای خشک را 5_10 دقیقه داخل دهان ریختن و با بزاق دهان مخلوطش کردن
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2010 وووووووووووووووش جیجل تو دخمل آشپزو بلم من... منم یه غذای سه سوت بلدم ها...:4chsmu1: مواد لازم: تخم مرغ فلفل دلمه سوسیس یا کالبس طرز تهیه: اول سوسیس ها رو خرد میکنیم میریزیم تو ماهیتابه یه تفتش میدیم بعد فلفل دلمه رو که ریز ریز کردیم اضافه میکنیم تخم مرغارو توی یه کاسه میشکنیم هم میزنیم نمک و فلفل هم اضافه میکنیم میریزیم روی سوسیس و فلفل دلمه ها.. زیر اجاق گاز رو کم میکنیم تا بپزه..نباید هم زد میشه مثل کوکو قاچ قاچش کرد تا مغزش بپزه بهد با سس نوش جان کنید...خوشمزه اس..:eyepopping: روغن نمیخواد _؟؟
setare.blue 23086 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 با اينكه من از سير تو غذا اصلا خوشم نمياد ولي مهنازي عالي بود تازه با عكساتم دلمون رو اب انداختي مخصوصا اخري خيلي جالب بود 1
niaz 9807 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 دستت درد نكنه آشپزباشي خوش بحال شوبرت شده ها هي غذا درست ميكني 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2010 روغن نمیخواد _؟؟ اوا یادم رفت...میخواد دیگه..:pot: بعدش تا اون فلفل دلمه ای بخواد بپزه میدونی چه بلایی سر تخم مرغه میاد __؟/ یه دور وقت بذار تا بهت اشپزی یاد بدم :167: با اينكه من از سير تو غذا اصلا خوشم نمياد ولي مهنازي عالي بود تازه با عكساتم دلمون رو اب انداختي مخصوصا اخري خيلي جالب بود وایییییییییییییییی اخری بابا مهناز خودش 2روزه نمیاد تو فاروم همه تایپک ها روی بوی سیر ور داشته این میگه اخری اخه کی دیده به ازای هر دونه نان تست یه حبه سیر خانم ها یکی بیاد از من دفاع کنه تو رو خدا :ws27:
niaz 9807 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 وایییییییییییییییی اخری بابا مهناز خودش 2روزه نمیاد تو فاروم همه تایپک ها روی بوی سیر ور داشته این میگه اخری اخه کی دیده به ازای هر دونه نان تست یه حبه سیر خانم ها یکی بیاد از من دفاع کنه تو رو خدا :ws27: چي شده؟ خب غذاي با سير ديگه:w00: بچه ام از خودش در آورده چيكارش داري حالا كه اون داره آشپزي ميكنه تو نذار:w00: 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 Doctor_Shovan استاد اسپممممممممممممممم:shame::icon_pf (34): 1
*ملینا* 1582 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 بعدش تا اون فلفل دلمه ای بخواد بپزه میدونی چه بلایی سر تخم مرغه میاد __؟/ یه دور وقت بذار تا بهت اشپزی یاد بدم :167: ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا..منو بکش از دست این دکی راحت کن..:w00: کی بیام واسه آموزش آشپزی؟ :4chsmu1::wubpink: 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2010 Doctor_Shovan استاد اسپممممممممممممممم:shame::icon_pf (34): اسپم نیست مهناز سیر زیاد زده توی غذا تو هم که میگی خوشمزه بوده :icon_pf (34):
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2010 بعدش تا اون فلفل دلمه ای بخواد بپزه میدونی چه بلایی سر تخم مرغه میاد __؟/ یه دور وقت بذار تا بهت اشپزی یاد بدم :167: ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا..منو بکش از دست این دکی راحت کن..:w00: کی بیام واسه آموزش آشپزی؟ :4chsmu1::wubpink: تو وستاره با هم هماهنگ کنین .. اونم باید یاد بگیره
*ملینا* 1582 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 تو وستاره با هم هماهنگ کنین .. اونم باید یاد بگیره آدرس لطفا... 1
ارسال های توصیه شده