Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ . ترس واکنشی هیجانی است که هرگاه امنیت جسمی و عاطفی و شخصیتی انسان به خطر بیفتد، ظاهر میشود. افسر افشاریمقدم، جامعهشناس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هرگاه امنیت جسمی و عاطفی و شخصیتی انسان به خطر بیفتد ترس ظاهر میشود که این واکنش طبیعی از همان بدو تولد در کودک مشاهده میشود. وی تصریح کرد: اطفال معمولا از بعضی پدیدهها میترسند که علت آن برای پدر و مادر شناخته شده نیست، از این رو از خود میپرسند چرا کودکم اینقدر میترسد؟ من که هرگز او را نترساندهام و دلیلی برای وحشتش وجود ندارد. افشاری با بیان اینکه کلمه "نترس" خودش ترس میآورد، افزود: سعی برای قانع کردن کودک غلط است، "نترس" خودش ترس میآورد، در واقع والدین نباید به دنبال بیرون کشیدن ترس فرزند خود باشند، این حرکت وحشت را در او پایدارتر میکند. این آسیبشناس با اشاره به راهکارهای کاهش ترس در کودکان گفت: پدر به ویژه مادر باید با ارتباط و انس نزدیکتر و همراهی بیشتر امنیت خاطر را برایش فراهم کند، منعی برای رفت و آمد برای اتاق والدین فرد نداشته باشد، از خاموش کردن برقهای منزل قبل از خواب کودک خودداری کنید و فراهمتر کردن بازیهایی که نیاز به جسارت و شجاعت در آن است. 8 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ مثل تسلیت اثر معکوس داره؛ تسلیت کلمه عربی هست به معنی فراموش کردن. وقتی میگیم "تسلیت عرض می کنم" مثل اینه که به فارسی بگیم "فراموشش کن" که البته اگه شخص داشت فراموشش می کرد، بدتر یادش میندازیم. 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ ب نظرم بهترین وسیله مقابله با ترس، خودشناسی و دشمن ( در اینجا ترس) شناسی ه این ک موقعیت رو بشناسیم و بعد در جهت رفع اون باشیم. شاید بشه گفت، بهترین توصیه، عمل کردن ه. البته قانون اول کتاب جنگ نوشته سان تزو هست ک میگه خودت رو بشناس و شمنت رو هم بشناس و در صد نبرد، پیروز میدان باش. 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ چیزی که به صورت عینی خودم تجربه کردم این هست:با چیزهایی که ازشون میترسی مقابله کن خیلی وقتا ترس از سر ناآگاهی و نشناختن هست.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده