Mohammad-Ali 9728 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام چرا میگن افراد راست دست نیم کره چپ مغزشون فعاله؟ چرا میگن افراد چپ دست نیم کره راست مغزشان فعاله؟ چرا یکی راست دست می شود یکی دیگر چپ دست؟ 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ مثل سیم کشیه بعضی از این باطری سازاس اونا هم همینجوری کار میکنن ضربدری سیم کشی میکنن تازه یک سوال هم من دارم که یکم مورد داره اون از این خیلی سخت تره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9728 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ مثل سیم کشیه بعضی از این باطری سازاس اونا هم همینجوری کار میکنن ضربدری سیم کشی میکنن تازه یک سوال هم من دارم که یکم مورد داره اون از این خیلی سخت تره سلام خوش آمدی بپرس دوست عزیز . اینجوری که بدتره آدم صدجورفکرمی کنه!:ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
masomeh meshkani 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سلامچرا میگن افراد راست دست نیم کره چپ مغزشون فعاله؟ چرا میگن افراد چپ دست نیم کره راست مغزشان فعاله؟ چرا یکی راست دست می شود یکی دیگر چپ دست؟ نمیدونم ........... 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سلامچرا میگن افراد راست دست نیم کره چپ مغزشون فعاله؟ چرا میگن افراد چپ دست نیم کره راست مغزشان فعاله؟ چرا یکی راست دست می شود یکی دیگر چپ دست؟ پزشک ها ک مهندس نیستن ک اطلاعات دقیق داشته باشن قاعدتا میگن خوب ریشه های ارثی داره سوال جالبیه. البته همون طور ک می دونی گذاره هات صرفا جنبه عمومی تر بودن داره تا محض. ولی خوب سوال بعدی می تونه این باشه ک چرا تو چامعه اماری ک ما میبینیم، تعداد راست دست ها بیشتره؟ ایا اینم میخایین ربط بدین ب نظریه تطابق با محیط؟ دیدن این کلیپ هم خالی از لطف نیست [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9728 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ پزشک ها ک مهندس نیستن ک اطلاعات دقیق داشته باشن قاعدتا میگن خوب ریشه های ارثی داره سوال جالبیه. البته همون طور ک می دونی گذاره هات صرفا جنبه عمومی تر بودن داره تا محض. ولی خوب سوال بعدی می تونه این باشه ک چرا تو چامعه اماری ک ما میبینیم، تعداد راست دست ها بیشتره؟ ایا اینم میخایین ربط بدین ب نظریه تطابق با محیط؟ دیدن این کلیپ هم خالی از لطف نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مرسی ، جالب بود این فیلم کتابهای درسی ماراهم می تونه ببره زیرسوال! یعنی قبلا فکر می کردیم راست دستان ازقسمت چپ مغزبیشتر استفاده می کنند اشتباه بود و درست این اینه که وظایف چپ وراست جابجا می شود و مغزبه کل به یک اندازه کارمی کند. ولی سوالی که هست چرایکسریها سخنران خوبی هستند یکسریها ریاضییشون خوبه و......... ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده