Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ داشتم گشت میزدم اینودیدم گذاشتم ببینم نظرشماچیست ؟ ما توی فیزیک میگیم انرژی نه بوجود میاد و نه از بین میره . پس معجزاتی که پیامبران می کردن (مثلا وقتی که حضرت موسی (ع) عصاش رو زد به دریا و دریا باز شد )مگه انرژی نمی خواسته ؟ پس از کجا اومده؟ اینجوری باید بگیم مجموع تمام انرژی ای که از بدو جهان بوده تا حالا تغییر کرده! 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ بنده پایستگی انرژی رو قبول ندارم ... راهی هم برای اثباتش ندارم کاری هم به مذهب و اینا ندارم ! کلا با قوانین ترمودینامیک مشکل دارم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ داشتم گشت میزدم اینودیدم گذاشتم ببینم نظرشماچیست ؟ما توی فیزیک میگیم انرژی نه بوجود میاد و نه از بین میره . پس معجزاتی که پیامبران می کردن (مثلا وقتی که حضرت موسی (ع) عصاش رو زد به دریا و دریا باز شد )مگه انرژی نمی خواسته ؟ پس از کجا اومده؟ اینجوری باید بگیم مجموع تمام انرژی ای که از بدو جهان بوده تا حالا تغییر کرده! انرژی منتقل یا مجتمع میشه حتی جذب میشه و میتونه یک فرد با اون کارهای خارق العاده ای بکنه چاکراها درهای این انرژی هستند ... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ انرژی منتقل یا مجتمع میشه حتی جذب میشه و میتونه یک فرد با اون کارهای خارق العاده ای بکنه چاکراها درهای این انرژی هستند ... سلام مهندس خوبید حرف شماراقبول دارم الان هم هست به عنوان مثال انرژی دمانی که اگراشتباه نکنم لوییزهی بود سرطان خودش رادرمان کرد. ولی دراین سری ازداستانها بزرگنمایی شده /نمی دونم. ولی باید وحتم همچیزریشه علمی داردمثل همین چشم زخم که اینهم به صورت علمی نیرویی است که ازبدون وازطرف فردصادرمی شود. مثال : یک گلدونی داتاق هست بسیارزیبا یک فرد میگه عجب گلدان زیبایی گلدان میشکند ازدیدمذهب این فردچشمش شوره ودارای چشم زخم ولی علمیش این فردچون به این گلدان علاقه نشان داده انژی خودرامتمرکزگلدان کرده وباعث شکستن شده(اگردرست بگم) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام مهندس خوبیدحرف شماراقبول دارم الان هم هست به عنوان مثال انرژی دمانی که اگراشتباه نکنم لوییزهی بود سرطان خودش رادرمان کرد. ولی دراین سری ازداستانها بزرگنمایی شده /نمی دونم. ولی باید وحتم همچیزریشه علمی داردمثل همین چشم زخم که اینهم به صورت علمی نیرویی است که ازبدون وازطرف فردصادرمی شود. مثال : یک گلدونی داتاق هست بسیارزیبا یک فرد میگه عجب گلدان زیبایی گلدان میشکند ازدیدمذهب این فردچشمش شوره ودارای چشم زخم ولی علمیش این فردچون به این گلدان علاقه نشان داده انژی خودرامتمرکزگلدان کرده وباعث شکستن شده(اگردرست بگم) متا فیزیک هست و تدریس میشه در همه جای دنیا .... اغراق نیست هست 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ فارغ از بحث انرژی یکی از باشکوهترین تمدن های باستان تمدن مصر بوده کتیبه ها و اسناد زیادی از ازین تمدن به جا مونده که مطالعش آدم رو به شگفتی وا میداره در چنین تمدنی با این همه میراث به جا مانده چطور میشه اتفاقی به این عظمت و شخصیتی با این قدرت ها هیچ اشاره ای بهش نشده باشه!!!! قبل از طرح این سوال باید دید اصلا صورت مسئله محلی از اعراب داره یا نه 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ مممممم انرژی. خوب، سوالت مشکل داره. اصلا دیدگاه سوال مشخص نیست ک مذهبی ه یا علمی. یا اینکه میخای مذهب رو با علم ثابت و یا رد کنی! ب نظرم عملا کار اشتباهی ه. نهایتا در بهترین حالت ی حل تقریبی با درجه پایین میده. مشابه کاری ک برا حل pde ها میشه. ی مشت تلاش توخالی! اما انرژی چیزی ک ما میشناسیم برمیگرده ب قرن 18 نه قبل تر از اون. قبل از اون نیرو بوده و از لحاظ تکنیکی با انرژی فرق داره. ترمودینامیک هم ک دوستمون گفت. خوب اره. مثلا من خودم با انتروپی مخالفم. ولی خوب مشکل ما اینکه تو این مرتبه ای ک ما هستیم زبان تفسیر دنیا ریاضی ه ! نتیجتا اینکه فعلا محبوریم پایستگی انرژی رو مفروض بدونیم، بلک جان :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده