رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

هر ساله میلیونها نفر در سراسر اروپا پس از انتقال با آمبولانس به مراکز اورژانس از مرگ نجات می یابند اما آمار نشان می دهد که نیمی از این افراد را می توان بدون انتقال به بیمارستان و در محل نجات داد.

 

 

به همین منظور، دانشمندان طرحی اروپایی در نظر دارند آمبولانسهای هوشمند بسازند که بتواند در فرصت سرنوشت ساز موسوم به «زمان طلایی، جان بیمار را در محل نجات دهند.

 

 

دکلان هنگان، سردبیر مجله “آمبولانس تودی” می گوید: «پزشکان و پرستاران درون آمبولانس هوشمند خواهند توانست با استفاده از فناوری های تشخیص و انتقال داده با افراد درون بیمارستان در تماس باشند و با هم کار کنند. کیفیت تشخیص هایی هم که درون این آمبولانسها انجام می گیرد دقیقتر خواهد بود، در نتیجه معلوم می شود که بیمار باید به کدام بیمارستان منتقل شود.»

 

 

آمبولانسهای معمولی عملا چند مشکل مهم دارند، بویژه اگر نیاز باشد بهیارها، طی حمل بیمار به بیمارستان عمل جراحی انجام دهد. الن پاریس بهیار است و درباره مشکلاتی که در آمبولانسها وجود دارد، می گوید: «حرکت در آمبولانس برای دسترسی به تجهیزات، خوب نیست. باید همه چیز به آسانی در دسترس باشد. مشکل دیگر این است که حرکت به آن سوی بیمار ممکن نیست. حتی درِ این قفسه ها هم آنقدر که باید باز نمی شود و لازم است برای رسیدن به وسایل و تجهیزات، کاملا روی بیمار خم شوم که امکان دارد در همان لحظه بالا بیاورد.»

 

 

پژوهشگران با درنظر گرفتن اصول طراحی و ارگونومی (آسان کردن محیط کار) الگوی جدیدی برای آمبولانس خلق کردند.

 

 

جیانپائولو فوساری، طراح از کالج سلطنتی هنر می گوید: «سیستم های دیجیتال برای تشخیص و انتقال داده ها این امکان را فراهم می کند که وضعیت بیمار بررسی و داده ها به بیمارستان منتقل شود. قراردادن تخت حمل بیمار در وسط آمبولانس به بهیارها کمک کی می کند که از همه طرف به بیمار دسترسی داشته باشند. ابتکار دیگر «بسته های درمانی» هستند که قابل تعویض هستند و هر بار باید بسته جدید را جای بسته قدیمی استفاده شده گذاشت.»

 

 

مهمترین کارکرد آمبولانس امکان فرستادن و دریافت دادههای حیاتی، برای کمک به تصمیم گیری پزشک است. انتظار می رود این توانایی در آینده بیشتر شود.

 

 

اندی نیوتون، رئیس کالج پیراپزشکی می گوید: «سرعت پیشرفت فناوریهای جدید خیلی بالاست. به نظرم در آینده شاهد کاربردهای بیشتر فناوری های متکی به اینترنت در پزشکی هستیم، مثلا پزشکی از راه دور. در این پروژه اروپایی می توانیم آزمایشگاهی کامل را درون آمبولانس با خود حمل کنیم: در واقع خواهیم توانست از فناوری هایی که بکار تشخیص بیماری می آید، مثل سونوگرافی و عکسبرداری با اشعه ایکس استفاده کنیم.»

 

 

بودجه طرح اروپایی “آمبولانسهای هوشمند” توسط برنامه “پژوهش و نوآوری شورای اتحادیه اروپا” موسوم به “افق ۲۰۲۰” تامین می شود. این طرح بزودی در همه کشورهای اتحادیه اروپا به اجرا در خواهد آمد.

euronews 2015

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...