S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ ممنون كه مثل هميشه با حوصله تو بحثها شركت مي كنيد نظراتتونو با دقت خوندم ولي آقا سجاد يه خواهش دارم اونم اينكه دوباره به اين سوالات جواب بديد اين بار با اين فرض كه هيشكي غير از خودتون مهم نيس فقط و فقط بايد نياز آموزشي شما برآورده بشه و بس ، شما با توجه به نيتزهاي خودتون (رشته خودتون ، تخصص خودتون، شهر محل سكونت تون ، ميزان سواد تون، قدرت و سرعت يادگيريتون ، سرعت اينترنت در دسترستون ) يه روش و بسته آموزشي برا خودتون بيشنهاد بديد ببينيد خلاصه بگم ميخوام وقتي جواب ميديم دقيقا موردي و بر حسب نيازهاي شخص خودمون جواب بديم به اين سوالات مثال ميزنم مثلا اينجوري بگيد من رشته ام مكانيكه بنابراين حتي اگه بهترين استاد مكانيك دنيا رو هم بيارن برا دوره اموزشي من و اون همش بشينه به صورت تئوري كلي مطلب نو برام ياد بده تا زماني كه خودم اونارو لمس نكردم و تو عمل اهاشون سروكله نزدم اون دوره منو ارضا نمي كنه كاغذ نويسي منو راضي نمي كنه بايد با دستمام لمسش كنم البته من يه مثال زدم ........ در مورد شبكه هاي اجتماعي هم بله جوابش واضحه ولي بيشتر منظورم اينه آيا مي تونيم از مدل مثلا توىئتر براي بال بردن سرعت و كيفيت پرسش پاسخي استفاده كنيم مثلا ميگم فرض كنيد فرد x سوالي در مورد يه بخش از مكانيك پرسيده ولي بيشمار كتاب مقاله سايت سي دي براي خوندن و جواب براي اون سوال وجوداره ولي محدوديت مدل توىئتر باعث ميشه شما در مثلا ١٥٠ كلمه كاملترين و جامع ترين جواب رو براش بديد اينجوري هم كيفيت فهم مطاب بالا ميره هم سرعت فرايند يادگيري و رفتن به مرحله بعدي مثلا من امروز داشتم روي يه مفهوم جديد ( جديد براي من ) كار مي كردم اووه ويكي پديا. چه ميدونم خود سايت مربوطه و كلي فيلم تو يوتيوب و غيره براش بود اما رفتم يه سايتي كه دقيقا جواي سوال ذهني من بود من ميخواستم بدونم portlet چيه كلي جواب براي اين سوال گذاشته شده بود كه همگي از نظر تئوري بيان شده بود اما اون پايين پايين هاي ص يكيبا زبان ساده اينجوري نوشته بود فرص كنيد يه صفحه وب به صورت كاشي كاشي تقسيم شده باشه و هر قسمت ماهيت و عملكرد كاملا مستقل از دىگري داشته باشه به هر كدوم از اين كاشي ها portlet گفتهميشه و يه تصوير انتزاعي خيلي ساده هم زير نوشته اش گذاشته بود همين يه جواب. كلي منو جلو انداخت من از شر خوندن مطالب چرت و غير مرتبط خلاص كرد مدل نقاشي كودكانه مي تونه تو دنياي آموزش بخصوص تو بستر و ديد شبكه اجتماعي خيلي مي تونه جواب بده منتها يه مارك زاگر برگي ميخواد كه براش آستين بزنه ببخشید دیر شد. سرم شلوغه چند وقت برا خود من، مممم. بسته ب دیتایی ک قراره دریافت کنم، سیستم ورودی باید تغییر کنه. دسته بندیش نکردم تا حالا، اما همینطوری بداهه گویی کنم ترجیح میدم استاد داشته باشم + کتاب خوب! بعد تمرین شخصی و در نهایت رفع اشکال یعنی ب نظرم این فرم استرانگ، اموزش؛ برای من از همه مدلها بهتر جواب میده. حالا تو فرم ویک، هر کسی با توجه ب استراتژی اموشی ش متفاوته. مثلا یکی دوس داره خودش از تو منابع مختلف بگرده و رفع اشکال کنه یکی مث من دوس داره استادی برا رفع اشکال داشته باشه. البته چون جواب خاص خودم رو خواستین باید بگم فرمول قوی ه بالا همون فرم ویک منه. یعنی من معمولا ترجیح میدم اطلاعات رو از استاد + کتاب خوب بگیرم بعد شخصا تمرین کنم و در نهایت از استاد رفع اشکال کنم. دلیلش هم ساده اس! زمان کمتر! البته دیتا های حفظی بحثشون متفاوته و اغلب ترجیح میدن کتاب بخونن. اما من ترجیح میدم سریع خوانی کنم بعد ی نفر چکیده برام توضیح بده و بعد دوباره دقیق خوانی کنم. -------------------- قسمت دوم رو اگر زنده بودم بعدا نظرم رو میگم. فعلا وقت نیست. پاینده باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده