saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس/ هشت تصویر از داخل کعبه[/h] یاسر احمد این شانس را داشت که در 30می 2015 وارود کعبه شود و تعدادی عکس از داخل کعبه بگیرد. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چراغ هایی که در وسط کعبه قرار دارند چراغ هایی که در وسط کعبه قرار دارند محل دعا و نیایش حضرت محمد (صل الله علیه و آله و سلم) در داخل کعبه محل دعا و نیایش حضرت محمد (صل الله علیه و آله و سلم) در داخل کعبه گوشه ای که رکن یمانی در خارج آن واقع شده است. دربی که به بام کعبه راه پیدا می کند میزی که عود روی آن قرار می گیرد منبع:مشرق 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ....هیچوقت همچین تصوری از داخل کعبه نداشتم......احساس میکردم باید خیلی باشکوه تر باشه......جایی مافوق تصور.....ک متاسفانه دست کسایی ه ک... ...بگذریم.....سکوت میکنم.......حرف بسیار است مرسی صباجان.... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ....هیچوقت همچین تصوری از داخل کعبه نداشتم......احساس میکردم باید خیلی باشکوه تر باشه......جایی مافوق تصور.....ک متاسفانه دست کسایی ه ک......بگذریم.....سکوت میکنم.......حرف بسیار است مرسی صباجان.... من حدس می زدم توش خالی باشه. جالب بود. مرسی دقیقا مسئله همینه. ما تنها صورتی از معنا رو می بینیم. ما تنها واقعیت رو میبینم نه حقیقت. کعبه و بت خانه هر دو یکی هستند در صورت، اما در معنا متفاوت و این گسست بین صورت و معنا ک امروز خیلی رشد کرده باعث شده وابستگی ما ب صورت ها بیشتر بشه. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ من حدس می زدم توش خالی باشه.جالب بود. مرسی دقیقا مسئله همینه. ما تنها صورتی از معنا رو می بینیم. ما تنها واقعیت رو میبینم نه حقیقت. کعبه و بت خانه هر دو یکی هستند در صورت، اما در معنا متفاوت و این گسست بین صورت و معنا ک امروز خیلی رشد کرده باعث شده وابستگی ما ب صورت ها بیشتر بشه. بله جدا از خالی بودنش یک جور پاکیزگی و فضای عرشی رو تصور میکردم........اما از حقیقت تا واقعیت و از واقعیت تا صورت.....چقدر فاصله ست.....وتمامی اینها از تصور بسیار دورند ب نظرم معناست ک باعث میشه حقیقت ب واقعیت برسه و صورت واقعی نمایان بشه........ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده