m.sh1992 2210 ارسال شده در 21 آذر، 2015 سلام سلام سلام چند سال پیش در آخرین روزهای تابستانی دختری چشم به جهان گشود و دل اطرافیان را با حضورش خرسند کرد و آن دختر کسی نیست جز صبا خانووووووووووووووووم عزیز صبا جان امیدوارم سال های سال در کنار عزیزانت با دلی خوش و لبی خندون در مسیر موفقیت و سعادت قدم برداری دوستان مجلس رو گرم بفرمایید قبل از ورود هم کادوتونو دم در تحویل بدین 16
sun-shine 7672 ارسال شده در 21 آذر، 2015 صبا جان تولدتت مبارک :hapydancsmil::hapydancsmil::dancegirl2::happy::dancegirl2: اینم کادوی من، ببخشید دیگه بضاعتم همین قد بود
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 21 آذر، 2015 صبا جان.......تولدت مبااااااااااارک......:hapydancsmil: امیدوارم بهترین هدیه رو از خدا کادو بگیری..........
Lean 56968 ارسال شده در 21 آذر، 2015 البته بنده سر صب خروس خون اولین کسی بودم که تبریک گفتم در پروف مبارک ولی ازونجایی که تمنا خانم گل گلاب دعوتم کرد به تولدپارتی صبایی لازم دونستم حضورا خدمت برسم و تبریکات شدیدم رو به سمع و نظر صبایی برسونم مبارکا باشه :hapydancsmil:
saba mn 20993 ارسال شده در 21 آذر، 2015 به بهمبارکه ایشالا 120 ساله بشین ممنون حمید جان :icon_gol: تولدت مبارک عزیزم آرزوی بهترینارو برات دارم فدات خواهریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: :hapydancsmil: صبا جان تولدتت مبارک :hapydancsmil::hapydancsmil::dancegirl2::happy::dancegirl2: اینم کادوی من، ببخشید دیگه بضاعتم همین قد بود کادو حرف نداره دستت دردنکنه تا باشه از این کادوها صبا جان.......تولدت مبااااااااااارک......:hapydancsmil:امیدوارم بهترین هدیه رو از خدا کادو بگیری.......... ممنون عزیزممممممم تولدتون مبااااااااااااااااااااااااااااااااارک ..... ممنون دوست خوبم البته بنده سر صب خروس خون اولین کسی بودم که تبریک گفتم در پروف مبارک ولی ازونجایی که تمنا خانم گل گلاب دعوتم کرد به تولدپارتی صبایی لازم دونستم حضورا خدمت برسم و تبریکات شدیدم رو به سمع و نظر صبایی برسونم مبارکا باشه :hapydancsmil: به به ممنون ازت شرمنده کردی سلام سلام سلامچند سال پیش در آخرین روزهای تابستانی دختری چشم به جهان گشود و دل اطرافیان را با حضورش خرسند کرد و آن دختر کسی نیست جز صبا خانووووووووووووووووم عزیز صبا جان امیدوارم سال های سال در کنار عزیزانت با دلی خوش و لبی خندون در مسیر موفقیت و سعادت قدم برداری دوستان مجلس رو گرم بفرمایید قبل از ورود هم کادوتونو دم در تحویل بدین وای دست دردن نکنه شرمنده کردی این چه کاری شاد گشتم :ws3:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 آذر، 2015 به به بعد مدتها تولده :gnugghender: بدین من کیکا رو نگه میدارم :happybday: تولدت مبارک صبا خانم :happybday: :happy:
saba mn 20993 ارسال شده در 21 آذر، 2015 به به بعد مدتها تولده :gnugghender:بدین من کیکا رو نگه میدارم :happybday: تولدت مبارک صبا خانم :happybday: :happy: خوش اومدی مدیر سهم منو نگه میداری:icon_razz:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 آذر، 2015 خوش اومدی مدیر سهم منو نگه میداری:icon_razz: خیالت تختتتتتت
saba mn 20993 ارسال شده در 21 آذر، 2015 خیالت تختتتتتت مشکوکی :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: اول کادو رو بده بعد کیک و بگیر:gnugghender:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 آذر، 2015 ای بابا نمیدونم چرا یهو یخچاله خراب شد نمیشه کیکو توش نگه داشت
saba mn 20993 ارسال شده در 21 آذر، 2015 ای بابا نمیدونم چرا یهو یخچاله خراب شد نمیشه کیکو توش نگه داشت نخیر کادو رو بده :brodkavelarg: یخچال بهانه :2525s:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 21 آذر، 2015 به به صبایی گل تولدت مبارک ..... :vahidrk: این از این هدیه ات میدونی چرا چون نه شیرینی مدیریت دادی نه کیک تولد هدیت رو گرفتی پس کیک مارو رد کن بیاد ..... هزاران ارزوی خوب برات میکنم که ایشالله همیشه مسرور و شاد بشین انشالله در کنار عزیزانت به خرمی و شادی دقایق پرباری رو تجربه کنی صبا جان ....
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 21 آذر، 2015 آقا تولد بعداظهره صبح که کسی نمیره تولد خانم من ازشماپوزش می خوام .اااااااااااااا رفتم دوباره امدم چقدرمهمون امد. مرسی خواهش می کنم . منم مثل آقا مهدی تبریک گفتم ولی چون Tamana73 دعوت کرد.
saghar... 6666 ارسال شده در 21 آذر، 2015 تولدت مبارک عزیزدلم همیشه موفق باشی و به ارزوهات برسی گل دختر:icon_gol::icon_gol:
ارسال های توصیه شده