ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به چه کاری مشغول هستی؟ کجا زندگی می کنی؟ تا حالا شده تو شهری که زندگی می کنی از نبود امکانی رنج ببری و یه ای کاش بگی؟ تا حالا شده تو کارت به اطلاعاتی یا خدماتی نیاز داشته باشی و اون خدمات تو صنفت و تو شهر شما نباشه؟ و یه ای کاش بگی؟ مثلا وقتی من تو شهرمون بعد از چند روز جستجو یه مغازه مناسب برای اجاره پیدا نکنم می گم ای کاش یه سایت مخصوص تجاری تو شهرمون بود که کاردرست بود و من مجبور نمی شدم اینقدر از این خیابون به اون خیابون برم. میدونین وقتی میبینی امکانات کمه و تو شاکی میشی شاکی نشو ! همین کمبود امکانات میشه برای تو محور پولسازی فکر کن یکم ؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ یا اون موقع که با بیل سر زمین سیب زمینی می کندیم ارزو می کردم، کاش دستگاهی بود که این کار سخت رو انجام می داد، که اون دستگاه، آخرشم اومد، حالا که این دستگاه اومده باز ارزو می کنم دستگاهی باشه که خودش سیب زمینی ها رو جمع کنه تو گونی و در گونی رو هم بدوزه و کلا ما راحت بشیم . شما چه آرزوهایی تو کارتون و تو شهرتون دارید؟ این آرزوها همون نیازهای واقعی هستند که منجر به ایده های واقعی می شوند، لطفا اگه موردی به نظرتون می رسه بفرمایید، شاید دیگرانی پیدا شدند و شما رو به آرزوهاتون رسوندند! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ محدودیت باعث ایجاد خلاقیت می شود . لطفا این دو سوال را پاسخ دهید : 1- برای چه کالا ها و خدماتی حاضرید 5 هزار تومان بپردازید ؟ 2 - اگر بخواهید با سرمایه ی 5 هزار تومان ، درآمد کسب کنید ، چه می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟ پاسخ به این سوال ها ، انسان های کارآفرین و میلیارد را از انسان های فقیر متمایز می کند . 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ ایده به تنهایی ارزشی ندارد ، چیزی که به ایده ارزش می دهد ، اجرا کردن آن است . هنر کارآفرینان موفق ، پیدا کردن بازار برای ایده است . نیازسنجی ، بازار سنجی و تحلیل بازار اولین چیزهایی است که باید یاد بگیرید . 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ من انقدر ایده دارم تو ذهنم که نگو یعنی به جز این یک ماه اخیر که درگیره شکست عشقی بودم در بقیه تایما کلا ذهنم داره ایده تولید میکنه یعنی یه ذره همت کنماااااا باید فقط پول بشمارم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ معرفی میکنم ایده (یعنی من) دوستان نواندیشانی خوشبختم از آشناییتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده