Tamana73 28835 ارسال شده در 12 آذر، 2015 سلاااااام...♥♥♥♥ دوستااااای خوبم...♥♥♥♥♥ پارسال تقریبا اولای عضویتم بود و یکم روم نمیشد تاپیک بزنم.... سرباز بود... رفتم پروفش روز تولدش... تقریبا چند روزی نیومده بود... تو دلم گفتم تاپیک بزنم ضایع میشم...هیچکس تبریک نمیگه و خودشم شاید نیاد واس تشکر از بچه ها... خودش تاپیک تولدش رو زد... خودش بهترین و ماندگار ترین تولد تو انجمن گرفت... تو همون تاپیک گفتم دلم میخواست تاپیکت رو بزنم ولی.... تو تاپیکش چند بار تبریک گفتم... یه هفته تو پروفش تبریک گفتم... خلاصه دیوونش کردم... الانم اومدنم بعداز 1ماه فقط بخاطر این بود که کسی تاپیک نزنه... تاپیک روز تولد کامل میشه... من برای دستانت دعا میکنم تا در دستان کسی قرار گیرد تا گرمای دستانش آرامش بخش روحت باشد برای قلبت دعا میکنم تا برای کسی بتپد که لیاقت خوبیهایت را داشته باشد برای خودت نیز دعا میکنم تا خودت باشی! . بی آنچه دیگران میخواهند... تولدت مبارک برادر مهربانم. 14
sun-shine 7672 ارسال شده در 12 آذر، 2015 جزء نادر تاپیکای تولده که یادمه، واسم خیلی جالب بود تبریک میگم آقا کوروش، امیدوارم به آرزوهای قشنگتون برسین:icon_gol: :happy:
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 آذر، 2015 تولد از جنس برقی........بسیییییییییار زیبااااااااااااست......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: فراواااااااااان دوست میدارمممممممم......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: (اونی ک به بادکنک آویزونه منم....) مخصوصا برای عضو طلایی تالار برق......:hapydancsmil:..........امیر عزیز تولدت پیشاپیش مبارک.....:icon_gol: برات بهترین ها رو آرزومندم.....امیدوارم بهترین کادو رو از خدا هدیه بگیری....:icon_gol:
Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 آذر، 2015 وای خدا تولد کورش بزرگه....لی لی لی لی لی لی..... الهی صد ساله شی...ببخش با گوشیم جیغ و دست و هورا و مراسم با شکوه به زودی.....
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2015 راستی دوستانی که تشریف میارن تاپیک و تبریک نمیگن ما میبینیمااااااا اسمتون پایین تاپیک نوشته میشه و مسول و مدیرا میبینن. خود دانی حالا...
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 آذر، 2015 به به کیک به ما میرسه (محمد عارف علیه السلام ) تولدت مبارک کوروش جان با ارزوی بهترینها سرباز گمنام اسلام
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 14 آذر، 2015 درود بر همه عزیزان از ابجی تمنا ممنون که زحمت کشید تاپیک زد مارو شرمنده کرد از همه کسایی هم که اومدن تبریک گفتن ممنونم لطف کردین همگی
ارسال های توصیه شده