Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ جینان، دختر جوان ایزدی که از اسارت گروه «حکومت اسلامی» (داعش) گریخته، کتابی به نام «برده داعش» در فرانسه منتشر کرده است.این کتاب به کمک تیری اوبرله، خبرنگار روزنامه فیگارو نوشته شده است.جینان پس از اسارتش در اولین حملات پیکارجویان گروه «حکومت اسلامی» به شمال عراق، مدتی توسط این گروه به نقاط مختلف منتقل شد و در نهایت توسط دو مرد، یک مامور سابق پلیس و یک روحانی خریداری شد. به نوشته سایت فرانسوی زبان، «لا لیبر» بلژیک، جینان میگوید «قیمت من ده هزار دینار عراق یا هشت دلار بود.»دختران و زنان ایزدی و مسیحی در بازارهایی که در عراق دایر شدهاند به عنوان بردههای جنسی به فروش میروند.جینان این دختر ۱۸ ساله ایزدی که خبرگزاری فرانسه گفتوگوی مفصلی با او انجام داده است، اوایل سال ۲۰۱۴ در شمال عراق توسط گروه خلافت اسلامی اسیر شد ولی حدود سه ماه پیش توانست فرار کند.جینان در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه شرایط اسارت دختران ایزدی را اینطور توضیح داد: «آنها ما را شکنجه میکردند و میخواستند به زور دین ما را تغییر دهند. اگر مخالفت میکردیم ما را به شدت کتک میزدند و یا بیرون زیر آفتاب ما را با زنجیر میبستند و مجبورمان میکردند که آب کثیف که جسد موش در آن بود را بخوریم. گاهی اوقات تهدید میکردند که ما را با برق شکنجه خواهند کرد.»جینان میگوید: «اینها انسان نیستند و فقط به مرگ و کشتن فکر میکنند. همیشه در حال مصرف دارو و مواد مخدرند. از هر کسی که بتوانند انتقام میگیرند. میگویند یک روزی گروه خلافت اسلامی بر سراسر جهان حکومت خواهد کرد.»در بخشی از این کتاب با عنوان «برده داعش» که جمعه گذشته منتشر شد، جینان توضیح میدهد که در اولین روزهای اسارت، او و تعداد دیگری از زنان را در یک سالن بزرگ جشن در شهر موصل جمع کرده بودند.جینان چنین میگوید: «پیکارجویان داعش لابهلای ما میچرخیدند، وحشیانه میخندیدند و از باسن ما نیشگون میگرفتند.»جینان میگوید دقیقا به یاد دارد که یکی از مردان میگفت «من دنبال یک زن ایزدی چشمآبی با پوست روشن هستم و حاضرم برایش هر قیمتی بپردازم.» او در این بازارهای بردهفروشی علاوه بر مردان عراقی و سوری، مردان اهل کشورهای غربی را هم دیده ولی ملیت آنها را نتوانسته تشخیص دهد.او افزود زیباترین دختران را برای مشتریهای پولدار اهل کشورهای حاشیه خلیج فارس کنار میگذاشتند. پس از فروش جینان او را در خانهای حبس کردند و خریداران او هر روز به سر وقتش میرفتند.یک هفت تیر در ازای یک مو قهوهایاو یکی از صحنههای این بازار را اینطور تصویر میکند: «مسئول بازار وضعیت زنان را مثل حیوان بررسی میکرد و روی هر کدام قیمت میگذاشت. معاملهگری در بازار خطاب به یکی از پیکارجویان گفت هفت تیرت را با این مو قهوهای عوض میکنم. اگر میخواهی پول نقد بدهی قیمتش ۱۵۰ دلار است. دینار عراقی هم قبول میکنم.» هر دو مردی که صاحبان جینان بودند مطمئن بودند او عربی بلد نیست و با خیال راحت جلوی او صحبت میکردند. یک شب او مکالمهای را شنید که نشان میداد تجارت بردههای جنسی تا چه حد شبیه هر کار اقتصادی دیگری با نظم و مقررات پیش میرود.یکی از دو نفر به نام ابوعمار میگفت: «هیچکس نمیتواند بیشتر از سه برده بخرد مگر اهل ترکیه، سوریه و کشورهای خلیج فارس باشد.»دیگری به نام ابو انس در جواب گفت: «این برای کاسبی خوب است. مثلا کسی که اهل سعودی است به نسبت یک عضو گروه داعش که اینجاست برای سفرش پول زیادی خرج میکند و برای اینکه این هزینه را تامین کند باید حق داشته باشد تعداد بیشتری بخرد.»جینان پس از سرقت کلید خانه توانست از محل اسارت خود بگریزد و خود را به شوهرش برساند. او امروزه در اردوگاه پناهجویان ایزدی در کردستان عراق زندگی میکند. 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ خب من کامل نخوندمش چون واقعاً قدرت اینکه این همه افکار منفی بره تو ذهنم رو ندارم. ذهن آدم واقعاً نابود میشه. به شدت تو زندگی و رفتار ما به صورت ناخودآگاه تاثیر داره. حالا چیزی که من حتی نمیتونم بخونمش برای یک نفر اتفاق بیوفته که دیگه حتی نمیتونم تصورش رو هم کرد. ولی دلیل این پست هم این بود که بگم دقیقاً افرادی که استقبال میکنن از این گروه ها حالا چه عضوش میشن چه افراد و قبیله هایی که دوست دارن داعش محل زندیشون رو فتح کنه آدم هایی هستن که این مدل زندگی رو دوست دارن. دقیقاً عین اجدادشون در 1400 سال پیش و قبلتر از اون و بعدش. شکم و زیر شکم. زندگی عالی و بهترین از دید اونها همینه. شریعت اسلام در این حد اونجاها اجرا بشه و برده فروشی و ... وقتی طرف خودش دخترش رو میسپاره دست اینا میگه زنا کرده جلوی چشمم سنگسارش کنید اسلام اجرا بشه و ... من با کارگر افغانی هامون که صحبت میکنم اونها هم همچین ابراز لطفی رو نسبت به طالبان دارن. از خداشونه که بالاخره یه روزی شریعت اسلام به نوع طالبانیش تو کشور حکم فرمانی کنه. 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ هییییییییییییییییسسسسسسس دختر ها فریاد نمیزنند...... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ تو مقام یه زن ؛ انگشت کسی که بهت حسی هم نداره بهت بخوره چندش اوره و عذاب اوره چی کشیدن کجای اسلام گفته تجاوز کنید 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ تو مقام یه زن ؛ انگشت کسی که بهت حسی هم نداره بهت بخوره چندش اوره و عذاب اورهچی کشیدن کجای اسلام گفته تجاوز کنید و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شدهايد [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است و غير از اين [زنان نامبرده] براى شما حلال است كه [زنان ديگر را] به وسيله اموال خود طلب كنيد در صورتى كه پاكدامن باشيد و زناكار نباشيد و زنانى را كه متعه كردهايد مهرشان را به عنوان فريضهاى به آنان بدهيد و بر شما گناهى نيست كه پس از مقرر با يكديگر توافق كنيد مسلما خداوند داناى حكيم است (۲۴) سوره نسا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شدهايد [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است و غير از اين [زنان نامبرده] براى شما حلال است كه [زنان ديگر را] به وسيله اموال خود طلب كنيد در صورتى كه پاكدامن باشيد و زناكار نباشيد و زنانى را كه متعه كردهايد مهرشان را به عنوان فريضهاى به آنان بدهيد و بر شما گناهى نيست كه پس از مقرر با يكديگر توافق كنيد مسلما خداوند داناى حكيم است (۲۴) سوره نسا بله اینجا مخاطبش زنان کافره که من با همینم مخالفم تجاوز به هر انسان قابل بخشیدن نیست نه زنان اهل کتاب که شامل مسیحی و یهودی و زرتشتی و کلیمی و ..میشه بعدش مسلمانا ایزدی یه فرقه ای از مسلمونان تو اسلامش میگه شما حق ندارید به زنان اهل کتاب تجاوز کنید یا هر حرکت دیگه اصلا بحث دین به کنار...یه انسان چطور میتونه اینقدر پست باشه که به زنی که شوهر داره تجاوز کنه البته این فقط بین مسلمونا دیده نمیشه تو جنگ امریکا و عراق چقدر دیدیم سربازای امریکایی به خونه عراقیا حمله میکردن و به زنا جلو همسراشون تجاوز میکردن کاش تمام انسان بودن تو زیر شکم تعریف نشه 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ بله اینجا مخاطبش زنان کافره که من با همینم مخالفم تجاوز به هر انسان قابل بخشیدن نیستنه زنان اهل کتاب که شامل مسیحی و یهودی و زرتشتی و کلیمی و ..میشه بعدش مسلمانا ایزدی یه فرقه ای از مسلمونان تو اسلامش میگه شما حق ندارید به زنان اهل کتاب تجاوز کنید یا هر حرکت دیگه اصلا بحث دین به کنار...یه انسان چطور میتونه اینقدر پست باشه که به زنی که شوهر داره تجاوز کنه البته این فقط بین مسلمونا دیده نمیشه تو جنگ امریکا و عراق چقدر دیدیم سربازای امریکایی به خونه عراقیا حمله میکردن و به زنا جلو همسراشون تجاوز میکردن کاش تمام انسان بودن تو زیر شکم تعریف نشه تو قرن 21 دیگه قایل به تبعیض میان انسانها و در این موردِ به خصوص "زنان کافر و غیر کافر" بودن، یه ذره چیز نیست به نظر شما؟ تو آیه البته تبییین نکرده زنان کافر یا غیر کافر، نوشته زنان شوهرداری که به غنیمت گرفته شدن. این گروهها هم اصولا ایزدیها رو کافر میدونن. تو حمله آمریکا به عراق ما اندازه شما ندیدیم که به زنان شوهردار در مقابل همسرانشون تجاوزی شده باشه، شما اگر دیدید رفرنس بدید، ما هم ببینیم. البته من اصلا منکر تجاوز به زنان در جنگها (هر جنگی و منجمله جنگ ایران و عراق و از سوی هر دو جبهه) نیستم، ولی اینکه مثلا سربازی از روی صرفا شهوت جنسی به زنی تجاوز کنه خیلی فرق داره با اینکه سربازی با حکم الهی و دینی به خودش اجازه بده به زنی تجاوز کنه و اون رو به بردگی و کنیزی ببره. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ تو قرن 21 دیگه قایل به تبعیض میان انسانها و در این موردِ به خصوص "زنان کافر و غیر کافر" بودن، یه ذره چیز نیست به نظر شما؟ تو آیه البته تبییین نکرده زنان کافر یا غیر کافر، نوشته زنان شوهرداری که به غنیمت گرفته شدن. این گروهها هم اصولا ایزدیها رو کافر میدونن. تو حمله آمریکا به عراق ما اندازه شما ندیدیم که به زنان شوهردار در مقابل همسرانشون تجاوزی شده باشه، شما اگر دیدید رفرنس بدید، ما هم ببینیم. البته من اصلا منکر تجاوز به زنان در جنگها (هر جنگی و منجمله جنگ ایران و عراق و از سوی هر دو جبهه) نیستم، ولی اینکه مثلا سربازی از روی صرفا شهوت جنسی به زنی تجاوز کنه خیلی فرق داره با اینکه سربازی با حکم الهی و دینی به خودش اجازه بده به زنی تجاوز کنه و اون رو به بردگی و کنیزی ببره. دین یه توجیه برای جنایت بعضیا کافر و غیر کافر؟ شما یه نیم ساعت تو سطح شهر راه برو میبینی چطور هنوزم برای خیلیا مهمه.. منم بهتون گفتم خطاب این ایه این بود و گرنه برای من دین ادما مهم نیست ..کل قران میگه زن مومن مرد مومن ...زن مسلمان و اهل کتاب و مرد مسلمان اهل کتاب ..قیاسش رو کافر و غیر کافر...اگه شما میگید قن 21 چیز نیست یا همون احمقانه نیست نظر شخصی شما تو دینه و من نه تنها اطلاعات دینیم خوب نیست اصلا تمایلی هم ندارم بخوام تو دین توجیه بشم یا توجیه کنم رفرنس بدم؟شما یه سرچ کن میبینی ..خیلی هم این قضیه سر و صدا کرد با تعصب نگاه نکنید مطمئن باشید چه اون سرباز امریکایی چه این داعش عرب یا هر جا که بهش تعلق داره از رو شهوت تجاوز کرده ...حالا شما میگی نه ..نظرتون محترمه ... اما یه انسان متجاوز یا روانیه یا شهوتران ...حالت دیگه ای نداره 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دین یه توجیه برای جنایت بعضیا کافر و غیر کافر؟ شما یه نیم ساعت تو سطح شهر راه برو میبینی چطور هنوزم برای خیلیا مهمه.. منم بهتون گفتم خطاب این ایه این بود و گرنه برای من دین ادما مهم نیست ..کل قران میگه زن مومن مرد مومن ...زن مسلمان و اهل کتاب و مرد مسلمان اهل کتاب ..قیاسش رو کافر و غیر کافر...اگه شما میگید قن 21 چیز نیست یا همون احمقانه نیست نظر شخصی شما تو دینه و من نه تنها اطلاعات دینیم خوب نیست اصلا تمایلی هم ندارم بخوام تو دین توجیه بشم یا توجیه کنم رفرنس بدم؟شما یه سرچ کن میبینی ..خیلی هم این قضیه سر و صدا کرد با تعصب نگاه نکنید مطمئن باشید چه اون سرباز امریکایی چه این داعش عرب یا هر جا که بهش تعلق داره از رو شهوت تجاوز کرده ...حالا شما میگی نه ..نظرتون محترمه ... اما یه انسان متجاوز یا روانیه یا شهوتران ...حالت دیگه ای نداره نه منظورم فاشیستی بود که خب فاشیستها احمق هم هستند. ابوبکر بغدادی دکترای الهیات داره، شما یا هرکس دیگهای ابدا نمیتوونید بر این اساس که اسلام مورد قبول داعش، بوکوحرام و ... مطابق رای شما از دینتنان نیست (که طبق گفته خودتان اطلاعات دینیتان خوب نیست)، در مومن بودن آنها تشکیک کنید. در قرآن حکم کنیز گرفتن وجود داره، پیامبر و حتی امامان شیعه هم، همه برده (غلام و کنیز) داشتهاند، بنابراین دین اسلام در این مورد، چیزی هست که آنها ازش برداشت کردهاند. اینکه شما ادعا میکنید در اشغال عراق توسط آمریکا، سربازان آمریکایی به زنان عراقی در جلوی همسرانشان تجاوز کردهاند و برای اثبات ادعاتون از من میخواهید که خودم سرچ کنم رو بهش میگن مغالطه طلب برهان. ما نسبت به حرفی که میزنیم مسئولیم و ارایه رفرنس برای گفتههایمان یک رفتار مسئولانه هست. من تعصبی به نیروی نظامی هیچ کشوری به خصوص آمریکا ندارم ولی باز هم میگم تجاوز صرفا از روی شهوت جنسی که در هر جنگی رخ میده و برای آن هم (در کشور متبوع آن سرباز) مجازات وجود داره، فرق داره با تجاوز سیستماتیک و بردهداری گسترده مطابق با دستورات دینی. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان محترم بحث خوبیه ولی داره به مسائل اعتقادی میره که متاسفانه مجاز نیست بر خلاف قوانینه دوستان عزیز لطفا مراعات کنین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده