armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ میبینی که سخته! من اگه این یک ماه و هیچی نخورم و اصلاً هم نخوابم بازم نمی تونم همشو بخونم... بشین جوابای کنکورای قبلو تمرین کن چون نمیتونن زیاد بپیچوننش 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ armin.eleman پس چی میخونی؟؟ 5 تا ریاضی بزنی کلیه ها ...... آرمین..... آرمین.............. آرمین........................ 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بشین جوابای کنکورای قبلو تمرین کنچون نمیتونن زیاد بپیچوننش اما به نظرت امیدی هست؟!! جایی که من می خوام قبول شم باید زیر 2500 بیارم! لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ منم ریاضی رو بیخیال شدم اما زبانم خدا رو شکر خوبه! ادبیات رو هم خوندم! اما معارف و نه هنوز! تاریخ ایران و اسلامو هم نخوندم! تنظیم شرایط و مبانی رو هم نخوندم! چی کار کنم حالا؟!! باید بیخیال امسال شم؟! اگه این یه ماهو بخونی و باهوشم باشی غیر انتفاعی قبولی... 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ اما به نظرت امیدی هست؟!! جایی که من می خوام قبول شم باید زیر 2500 بیارم! خوش به حالت..............جایی که من میخوام قبول بشم باید زیر 100 بیارم :mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ اگه این یه ماهو بخونی و باهوشم باشی غیر انتفاعی قبولی... من که کلاً فقط به غیر انتفاعی فکر می کنم! به نظرت زیری 2500 میارم؟!! پارسال که رتبم افتضاح بود! :w74: البته هیچی نخونده بودم و رفته بودم سرؤ جلسه ی کنکور. من تازه همین ترم کاردانیم تموم شد! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ اما به نظرت امیدی هست؟!! جایی که من می خوام قبول شم باید زیر 2500 بیارم! اگه این یه ماهو بخونی و باهوشم باشی غیر انتفاعی قبولی... آره راس میگه ....... منم غیر انتفاعی میخونم. یونیه ما هم زیر 2000 میگیره. یکی از رفیقام گفت من 2 هفته پارسه خوندم راحت قبول شدم(یونیه خودمون) 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ خوش به حالت..............جایی که من میخوام قبول بشم باید زیر 100 بیارم :mornincoffee: نه بابا من زیری 2500 می خوام... می خوام دانشگاه شمال آمل قبول شم... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آرمین.....آرمین.............. آرمین........................ همون 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آره راس میگه .......منم غیر انتفاعی میخونم. یونیه ما هم زیر 2000 میگیره. یکی از رفیقام گفت من 2 هفته پارسه خوندم راحت قبول شدم(یونیه خودمون) واقعاً؟!! منِ بدبخت یه خواهر زاده ی کوچولوی یک سال و نیمه دارم هر روز بهانه ی منو میگیره از صبح میاد پیشم شب میره... واسه همین تا حالا نتونستم درست و حسابی بخونم... وقتی میره درس رو شروع می کنم اما انقدر که خسته میشم هیچی نمیفهمم! :w74: لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من بیسیار بدبخت میباشم...... فقط تهران باید قبول شم...:ws44: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ واقعاً؟!! منِ بدبخت یه خواهر زاده ی کوچولوی یک سال و نیمه دارم هر روز بهانه ی منو میگیره از صبح میاد پیشم شب میره... واسه همین تا حالا نتونستم درست و حسابی بخونم... وقتی میره درس رو شروع می کنم اما انقدر که خسته میشم هیچی نمیفهمم! :w74: خدا نیگه داره ........... خو بگو خاله رفته مسافرت نمیشه نه ؟؟بچس دیگه 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من بیسیار بدبخت میباشم......فقط تهران باید قبول شم...:ws44: خدا نیگه داره ...........خو بگو خاله رفته مسافرت نمیشه نه ؟؟بچس دیگه حالا به نظرتون این یک ماه رو بخونم زیرِ 2500 میارم؟!! :62izy85: لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ واقعاً؟!! منِ بدبخت یه خواهر زاده ی کوچولوی یک سال و نیمه دارم هر روز بهانه ی منو میگیره از صبح میاد پیشم شب میره... واسه همین تا حالا نتونستم درست و حسابی بخونم... وقتی میره درس رو شروع می کنم اما انقدر که خسته میشم هیچی نمیفهمم! :w74: باهاش شخن برخورد کن ازت زده بشه...:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باهاش شخن برخورد کن ازت زده بشه...:smiley (18): بهش بگو خاله سپیدرو میگم بیاداااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بهش بگو خاله سپیدرو میگم بیاداااااااااااا آررررررررررررررررره :167: اگه خواستی عکسمو میدم نشونش بده میگرخه....:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باهاش شخن برخورد کن ازت زده بشه...:smiley (18): بهش بگو خاله سپیدرو میگم بیاداااااااااااا بدجنساااااااااااا...:w00: من نمی تونم... :w74: 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آررررررررررررررررره :167:اگه خواستی عکسمو میدم نشونش بده میگرخه....:persiana__hahaha: این کلاً همش گرخیده نمیخواد عسک نشونش بدم... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آررررررررررررررررره :167:اگه خواستی عکسمو میدم نشونش بده میگرخه....:persiana__hahaha: بابا بنده خدا بچست گناه داره اونقدم لازم به ترس نداره میخای عکستو نشون بدی پری جان اسمشو بگو عکسو بیخیال بدجنساااااااااااا...:w00:من نمی تونم... :w74: مسافرتم نمیتونی بری؟؟ اه یادم نبود بازم بچست نمیفهمه 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ این کلاً همش گرخیده نمیخواد عسک نشونش بدم... میخندی؟؟؟؟؟ به کنکور فکر کن..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده