S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ درود ی فایلی تو نت دیدم، گفتم نشرش کنم شاید ب کار بیاد البته حرفهای بحث برانگیزی هم داره ک هم بعد علمی و هم بعد معنویش برای من جالب هستن و دنبال ی هم سخن هستم درباره این فایل. تا الان ک 5 صفحه اش خوندم ادعا های فیزیکی اشتباهی نداشته یکم اختر فیزیک یکم فیزیک کوانتوم لازم بوده تا اینجا، ک اونها هم می تونید سرچ کنید راحت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ به سن بشه ها میخوره دان کنم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ درودی فایلی تو نت دیدم، گفتم نشرش کنم شاید ب کار بیاد البته حرفهای بحث برانگیزی هم داره ک هم بعد علمی و هم بعد معنویش برای من جالب هستن و دنبال ی هم سخن هستم درباره این فایل. تا الان ک 5 صفحه اش خوندم ادعا های فیزیکی اشتباهی نداشته یکم اختر فیزیک یکم فیزیک کوانتوم لازم بوده تا اینجا، ک اونها هم می تونید سرچ کنید راحت. بنظرم نویسنده رشتش ادبیات بوده و یا ی رشته ی علوم انسانی دیگه ... از متنش تابلوئه که فیزیک نخونده خیلی خیلی جالب بود ... واقعا نزدیک ب تئوریای کوانتوم 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ بنظرم نویسنده رشتش ادبیات بوده و یا ی رشته ی علوم انسانی دیگه ... از متنش تابلوئه که فیزیک نخونده خیلی خیلی جالب بود ... واقعا نزدیک ب تئوریای کوانتوم این جام جهان بین ب تو کی داد حکیم؟ مشخصا متن هدف دار نوشته شده، اما اینکه بخام درباره علم نوسینده نظر بدم، واقعا سخته ! به سن بشه ها میخوره دان کنم؟؟؟ بد نیست. اره بخونیدش. جالب ه . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده