Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلاام به دوستان نواندیش. دو روز پیش نتایج نهایی کنکور ارشد اعلام شد. این تاپیک رو زدیم تا نفراتی که قراره شیرینی بدن معرفی بشن و بهشون تبریک گفته بشه اگه کسی رو میشناسین که تو این لیست اسمشو جا میندازم بگین اضافه بشه و پست اول ویرایش بشه. S.F : ارشد مکانیک ساخت و تولید دانشگاه تهران saeedvalentino : ارشد مکانیک ساخت و تولید دانشگاه صنعتی اراک Dreamy girl : ارشد روانشناسی دانشگاه اردبیل Lean : ارشد توسعه اقتصادی و برنامه ریزی دانشگاه فردوسی مشهد reza.eng : ارشد مهندسی مواد دانشگاه فردوسی مشهد m@ry@71 : ارشد الکترونیک دانشگاه رجایی تهران a.rahmani? : ارشد طراحی شهری دانشگاه بین المللی قزوین shamila : ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه کردستان Yuhana : ارشد صنایع دانشگاه خوارزمی golebita6267 : ارشد مهندسی فضای سبز دانشگاه تبریز sama-sh : ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین دانشگاه محیط زیست کرج بقیه هم اگه میشناسین بگین :hapydancsmil: به همگی تبریک میگم 26 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ممنوووونم من که اصلا از نتیجه ام راضی نبودم واسه سال اول بدنبود اما اصلا خوشحال نیستم نمیدونم چکار کنم (خودتون دیگه فرض کنید از شیرینی خبری نیست اعصاب زیر صفر) لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی محمد عزیز ب همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم، در طول ترم هم موفق باشن ==== شیرنی قبول کنکور مث مهریه است. کی داده، کی گرفته ؟ منم رو اب می نویسم. لینک به دیدگاه
200777 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ارشد طراحی شهری روزانه دانشگاه جندی شاپوردزفول قبول شدم کسی هست بخواد با یزد و شیراز و اصفهان جابجا کنه؟؟؟؟ پول به شخص جابجا کننده میدهم اگه مایل بود کسی بهم اطلاع بدین لطفا لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ به امید موفقیت های بیشتر برای دوستان. لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک به همه دوستان ارشد دانشگاه فردوسی مشهد قبول شدم اما نمیرم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک میگم، امیدوارم همه دوستان همیشه موفق باشن. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک به همه دوستان ارشد دانشگاه فردوسی مشهد قبول شدم اما نمیرم ای بابا چرا؟ :icon_pf (34): به خاطر شیرینیش؟ تبریکم میگم لینک به دیدگاه
saeedvalentino 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ممنونم. ان شااله که همه بچه های نواندیش این تالار هم در آینده به موفقت برسند. اینم شیرینی ما بچه ها نفری یکی بردارید به همه برسه لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ به به تبریک به قبول شدگان دیگه باید "بیارین ناپلئونی ره" لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ ای بابا چرا؟ :icon_pf (34): به خاطر شیرینیش؟ تبریکم میگم ممنون. شیرینی که قابل دوستان نداره. زیاد از دانشگاه فردوسی خوشم نمیاد و همین که واسم دوره لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک میگم آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتون رو دارم. لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک به همه دوستان مخصوصا بابابزرگ ژون خودم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ به همه دوستان تبریک میگم ایشالا که همیشه موفق باشن لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ به به تبریک میگم به همه دوستان بخصوص به پیر در میکده نواندیشان جناب دوماد آقای Lean کبیر آقا سجاد (S.F) رو من فکر می کردم دکترا و اینا باشن (بخاطر فعالیتهایی که تو یادگیری زبان داشتن ) اصلا بهشون ارشد نمیاد در هر صورت ایشالا پله های ترقی همین جور براتون هموار بشه و برید بالاتر و بالاتر به آرتاش عزیزم هم تبریک میگم ایشالا همیشه سالم و شاد و پیروز باشی گلم بچه ها دیگه رو هم زیاد نمی شناسم ولی به همشون تبریک میگم همیشه رو به جلو باشید ایشالا لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک میگم ان شا الله همه ی دوستان موفق باشند لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک میگم به دوستان ایشالله پی اچ دی دوستان ارتاششششششششششش چرا نگفتی؟؟؟ تبریک میگم دخترم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ من تازه دیدم این تاپیکو تبریک به همه دوستان عزیز انشالله همگی موفق باشین بدون کنکور، ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین ، دانشگاه محیط زیست کرج قبول شدم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ من تازه دیدم این تاپیکوتبریک به همه دوستان عزیز انشالله همگی موفق باشین بدون کنکور، ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین ، دانشگاه محیط زیست کرج قبول شدم. تبریک به خود شما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده