Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 آذر، 2015 دیگه میخواست چکار کنه توی اون استادیوم با اون وضع بازی تیم حریف و زمین و داور و سایر عوامل برنده بیرون اومدن واقعا جای آفرین داره.......................................... برای استقلال داور کم مونده بود خودش گل بزنه که برنده بشن، دوتا پنالتی و اخراج و فحش و... فحش دادن آخرشون که دیگه تهش بود :ws28: داوره نیمه اول زد ترکوند تیم راه آهن رو که له کرده بود استقلالو. نیمه دوم که یه گلشون رو آفساید گرفت، فردوسی پور تیکه باحالی انداخت گفت حالا بالاخره استقلالیا هم می تونن بگن داور به ضررشون هم سوت زده فکر کنم تنها صحنه ای بوده که تو این فصل یه سوت به ضررشون زده شده. اونم البته تو بازی که داور از شکست سنگین نجاتشون داده بود 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 27 آذر، 2015 فحش دادن آخرشون که دیگه تهش بود :ws28: داوره نیمه اول زد ترکوند تیم راه آهن رو که له کرده بود استقلالو. نیمه دوم که یه گلشون رو آفساید گرفت، فردوسی پور تیکه باحالی انداخت گفت حالا بالاخره استقلالیا هم می تونن بگن داور به ضررشون هم سوت زده فکر کنم تنها صحنه ای بوده که تو این فصل یه سوت به ضررشون زده شده. اونم البته تو بازی که داور از شکست سنگین نجاتشون داده بود اره تیکه فردوسی پور خیلی باحال بود دیگه طرفدارای استقلال از مربی و بازیکنا توقع برد ندارن که،از داور بازی توقع دارن 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اینو دیدی؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread150811.html 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 28 آذر، 2015 ببين صبا جان بيا توبه كن از طرفداريه اين تيم ضايع خدا توبه كنندگان را دوست دارد. بعدشم بيا پرسپوليسي شو خودم برات پا در ميوني ميكنم قبولت كنن تا از اين خفت راحت بشي بعد يه فكريم واسه مجيد ميكنم به محمد علي ميگم ضامنش بشه 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 آذر، 2015 ببين صبا جان بيا توبه كن از طرفداريه اين تيم ضايع خدا توبه كنندگان را دوست دارد.بعدشم بيا پرسپوليسي شو خودم برات پا در ميوني ميكنم قبولت كنن تا از اين خفت راحت بشي بعد يه فكريم واسه مجيد ميكنم به محمد علي ميگم ضامنش بشه دوباره یک بار بردید اونم به زور یک گل دارید کوری میخونید دوم جدول کجا و اخر جدول کجا اخه بزارید اون باختای اول فصل جبران بشه اونوقت 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 آذر، 2015 فحش دادن آخرشون که دیگه تهش بود :ws28: داوره نیمه اول زد ترکوند تیم راه آهن رو که له کرده بود استقلالو. نیمه دوم که یه گلشون رو آفساید گرفت، فردوسی پور تیکه باحالی انداخت گفت حالا بالاخره استقلالیا هم می تونن بگن داور به ضررشون هم سوت زده فکر کنم تنها صحنه ای بوده که تو این فصل یه سوت به ضررشون زده شده. اونم البته تو بازی که داور از شکست سنگین نجاتشون داده بود محمد سما دیگه چرا تا وقتی میباختین هیچ کسی نمیومد اینجا حالا با یک برد زورکی امدی کری میخونی فقط استقلال :hapydancsmil: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آذر، 2015 محمد سما دیگه چرا تا وقتی میباختین هیچ کسی نمیومد اینجا حالا با یک برد زورکی امدی کری میخونی فقط استقلال :hapydancsmil: شاهکار که نکردین با این وضعیت داوری http://www.noandishaan.com/forums/thread150811.html اگه الان من با عمم و پسر عممینا هم تیم تشکیل داده بودیم و داوریا اینطوری بود، ایران که هیچی، تو لالیگا هم صدر جدول بودیم 3
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2015 ببين صبا جان بيا توبه كن از طرفداريه اين تيم ضايع خدا توبه كنندگان را دوست دارد.بعدشم بيا پرسپوليسي شو خودم برات پا در ميوني ميكنم قبولت كنن تا از اين خفت راحت بشي بعد يه فكريم واسه مجيد ميكنم به محمد علي ميگم ضامنش بشه طرفدار اون توو هر شرایط تیمشو حمایت کنه چرا تغییر بدم وضعیت استقلال بهتر استقلال کجا جدول پرس پولیس کجا از همه لحاظ آبی سرتر حالا صبرکنید چندبازی بگذره بعد کل کل کنید 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 28 آذر، 2015 طرفدار اون توو هر شرایط تیمشو حمایت کنه چرا تغییر بدم وضعیت استقلال بهتر استقلال کجا جدول پرس پولیس کجا از همه لحاظ آبی سرتر حالا صبرکنید چندبازی بگذره بعد کل کل کنید یادمه اون موقع که مرفاوی هم مربی تیمتون بود اول فصل گفت تیم ما صدر لیگه و پرسپولیس آخر جدول، فصل تموم شد پرسپولیس دو سه رده بالاتر از اسقلال بود 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 30 آذر، 2015 من اصن کاری ه این حرفا ندارم ما هر وقت دری رو ردید بیاید حرف بزنید تا وقتی که نبردید خواستید سخن رانی کنید باید اجازه بگیرید 1
fakur1 10128 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 یادمه مدیرعامل استقلال چندی پیش تو مصاحبه ش گفته بود ، پرسپولیس حریف ما نیست، یعنی ما اونو قابل نمیدونیم که رو حریف بودنش حساب باز کنیم. خبر نداشت که دور گردون خیلی کارا میکنه. 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 یادمه مدیرعامل استقلال چندی پیش تو مصاحبه ش گفته بود ، پرسپولیس حریف ما نیست، یعنی ما اونو قابل نمیدونیم که رو حریف بودنش حساب باز کنیم. خبر نداشت که دور گردون خیلی کارا میکنه. دورگردون نه ، مظلومی می تونه همه کارکنه من خودم پرسپولیسیم ولی ازبازی استقلال ناراحت شدم یعنی دلم سوخت براشون چون مظلومی استقلالوجلوی پرسپولیس زد نابود کرد. 1
fakur1 10128 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 دورگردون نه ، مظلومی می تونه همه کارکنه من خودم پرسپولیسیم ولی ازبازی استقلال ناراحت شدم یعنی دلم سوخت براشون چون مظلومی استقلالوجلوی پرسپولیس زد نابود کرد. مظلومی نزد،پرسپولیس اینکارو کرد،که دمشون گرم. 1
ارسال های توصیه شده