Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ واقعا دستتون درد نکنه زحمت کشیدین 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ ساین شاین عزیز دستت درد نکنه.....خیلی خوب شده فقط کامل نخوندمش.....یه مقدار اولشو که خوندم پیشگفتارش مشکل داشت 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خواهش می کنم:icon_gol: فایل ورد خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ ن: آقا این آپلود سنترتون با من بده نمیذاره ثبت نام کنم. منم رفتم جای دیگه آپلود کردم 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خواهش می کنم:icon_gol: فایل ورد خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ ن: آقا این آپلود سنترتون با من بده نمیذاره ثبت نام کنم. منم رفتم جای دیگه آپلود کردم ممنون البته نمیدونم فکر کنم وردش با اونیکه گذاشتی فرق میکنه فونتش ومتنشو برای من خوب نمیاره چرا نمیذاره ثبت نام کنید چه اروری میگیره 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ ممنونچرا نمیذاره ثبت نام کنید چه اروری میگیره خواهش میکنم آخه قبلا با ایمیلم ثبت نام کردم ولی از اونجا که آلزایمر دارم رمزمو فراموش کردم. میگه ایمیلتون قبلا ثبت شده. هرچی میگم بابا پسوردم یادم رفته، ولی گوش نمیده که 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ خواهش میکنم آخه قبلا با ایمیلم ثبت نام کردم ولی از اونجا که آلزایمر دارم رمزمو فراموش کردم. میگه ایمیلتون قبلا ثبت شده. هرچی میگم بابا پسوردم یادم رفته، ولی گوش نمیده که درخواست رمز جدید میکردید براتون یک رمز میفرستم الان 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون البته نمیدونم فکر کنم وردش با اونیکه گذاشتی فرق میکنه فونتش ومتنشو برای من خوب نمیارهچرا نمیذاره ثبت نام کنید چه اروری میگیره آره متاسفانه فقط من نیم فاصله ها رو تو ورد درست کردم، بقیه تنظیمات داخل فایل ایندیزانه:icon_pf (34): . فک کنم راحت ترین کار اینه که بگین کجاهاشو تغییر بدم تا درستشون کنم آخه حجم فایلش بالاس 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام :icon_gol: اینم تصحیح شده ی آخری، قرار بود آقای عارف پست بذارن که نذاشتن مطلب آخر مشخص نبود فرستنده اش کیه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ مرسی خانومی....یک عالمه خسته نباشید...و تشکر:hapydancsmil: فقط فایل نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ مرسی خانومی....یک عالمه خسته نباشید...و تشکر:hapydancsmil:فقط فایل نیست؟ خواهش می کنم عزیزم یه خورده جا افتاده داشت، لینکو برداشتم که تصحیح شده رو بذارم شرمنده من فامیل شما رو نمیدونم. :icon_pf (34):واسه داخل مجله میخواستم 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ سلام لطفا فامیل مهناز عزیز و هرکس دیگه که در مجله همکاری داشته رو بگین تا مجله رو کاملش کنیم. همچنین رشته و مدرک الهه تبارکی تا فرمت نوشتاری نویسنده ها مثل هم بشه(البته اگه نیازه) ممنونم:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ خواهش می کنم عزیزم یه خورده جا افتاده داشت، لینکو برداشتم که تصحیح شده رو بذارم شرمنده من فامیل شما رو نمیدونم. :icon_pf (34):واسه داخل مجله میخواستم قربانت خانومی دست گلت درد نکنه برای ایمان فرستادم 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ قربانت خانومیدست گلت درد نکنه برای ایمان فرستادم خب من که نگفته بودم، می گفتی. ... زری جان، مهناز حاجی عابدی 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم :icon_gol: چرا بقیه رو نمیگین :4564: 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم :icon_gol: چرا بقیه رو نمیگین :4564: بهش ایمیل زدم، امیدوارم زود جواب بده. 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم از ایمان و بقیه دوستان:icon_gol: از اونجایی که یه مدت انجمن نبودم و در جریان کار نیستم، نمی دونم دقیقا چه کسی سردبیره و متاسفانه آقای حسینی هم نیستند که ازشون بپرسم، برای همین دو نسخه یکی با سردبیری آقا ایمان و یکی با سردبیری آقای حسینی قرار دادم، لطفا خودتون در موردش تصمیم بگیرین کم و کاستی های صفحه آرایی و سوالای زیاد منو به بزرگی خودتون ببخشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ خب من که نگفته بودم، می گفتی. ... زری جان، مهناز حاجی عابدی نمیدونستم نگفتی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم از ایمان و بقیه دوستان:icon_gol: از اونجایی که یه مدت انجمن نبودم و در جریان کار نیستم، نمی دونم دقیقا چه کسی سردبیره و متاسفانه آقای حسینی هم نیستند که ازشون بپرسم، برای همین دو نسخه یکی با سردبیری آقا ایمان و یکی با سردبیری آقای حسینی قرار دادم، لطفا خودتون در موردش تصمیم بگیرین کم و کاستی های صفحه آرایی و سوالای زیاد منو به بزرگی خودتون ببخشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol:دست شما درد نکنه عزیزم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم از ایمان و بقیه دوستان:icon_gol: از اونجایی که یه مدت انجمن نبودم و در جریان کار نیستم، نمی دونم دقیقا چه کسی سردبیره و متاسفانه آقای حسینی هم نیستند که ازشون بپرسم، برای همین دو نسخه یکی با سردبیری آقا ایمان و یکی با سردبیری آقای حسینی قرار دادم، لطفا خودتون در موردش تصمیم بگیرین کم و کاستی های صفحه آرایی و سوالای زیاد منو به بزرگی خودتون ببخشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیار عالی شده دستت درد نکنه.......خیلی زحمت کشیدی:icon_gol: ایشالا تو شماره های بعدی این کمبودها و نبودن هامونو جبران کنیم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم از ایمان و بقیه دوستان:icon_gol: از اونجایی که یه مدت انجمن نبودم و در جریان کار نیستم، نمی دونم دقیقا چه کسی سردبیره و متاسفانه آقای حسینی هم نیستند که ازشون بپرسم، برای همین دو نسخه یکی با سردبیری آقا ایمان و یکی با سردبیری آقای حسینی قرار دادم، لطفا خودتون در موردش تصمیم بگیرین کم و کاستی های صفحه آرایی و سوالای زیاد منو به بزرگی خودتون ببخشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تبریک میگم دستت همگی درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده