saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ یه هدفی داشتی ازنمایش این گل! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ یه هدفی داشتی ازنمایش این گل! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ااااااااا افشین باباخودتی سلام ،چراچشات اینجوری شده،خدای نکرده مریضی چیزی داری:ws3: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ ااااااااا افشین باباخودتی سلام ،چراچشات اینجوری شده،خدای نکرده مریضی چیزی داری:ws3: خب یه حرفای عجیب و غریب می شنوم:| 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ خب یه حرفای عجیب و غریب می شنوم:| ازچه کسی ..... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ از خودت دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ یه هدفی داشتی ازنمایش این گل! چه هدفی این همه پست ورزشی میفرستم هدف دارم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ چه هدفی این همه پست ورزشی میفرستم هدف دارم ؟؟؟ هدفت چی بوده؟؟ راستشو بگو 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ هدفت چی بوده؟؟ راستشو بگو من هدفی نداشتم اصلا من کیی هستم تو کیی هستی اینجا کجاست منو چرا توو این موقعیت قرار میدید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ من هدفی نداشتم اصلا من کیی هستم تو کیی هستی اینجا کجاست منو چرا توو این موقعیت قرار میدید دیروزیادته مچ می گرفتی کی توشبکه مجازی غیرمجازه به قول یکی گی پشت به زینو گهی گهی رو زین:gnugghender: حالا دست خودتون روشدبگید چه هدفی داشتین :spiteful: تند اعصاب ندارم:167: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دیروزیادته مچ می گرفتی کی توشبکه مجازی غیرمجازهبه قول یکی گی پشت به زینو گهی گهی رو زین:gnugghender: حالا دست خودتون روشدبگید چه هدفی داشتین :spiteful: تند اعصاب ندارم:167: اوه اوه میخوای تلافی کنیییییی من هدفی نداشتم ولی شما شبکه اجتماعی داشتی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اوه اوه میخوای تلافی کنیییییی من هدفی نداشتم ولی شما شبکه اجتماعی داشتی دارم حقیقت وبی استفاده یه گوشه داره خاک می خوره. چرا .می خواستی بگی تهرانی ها ازخرم آبادیهاگل حرفه ای می خورند خود شماهم می دونی شانسی بود . حرکت نژادپرستانه می کنی.:spiteful: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دارم حقیقت وبی استفاده یه گوشه داره خاک می خوره.چرا .می خواستی بگی تهرانی ها ازخرم آبادیهاگل حرفه ای می خورند خود شماهم می دونی شانسی بود . حرکت نژادپرستانه می کنی.:spiteful: پس اعتراف کردی احسنت نژاد پرستانه چیه اخه گلش قشنگ بود فرستادم قبلا هم از لیگ یک خبر میفرستادم ولی اینبار بیشتر پارتی بازی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ پس اعتراف کردی احسنت نژاد پرستانه چیه اخه گلش قشنگ بود فرستادم قبلا هم از لیگ یک خبر میفرستادم ولی اینبار بیشتر پارتی بازی خوبه خوبه می بینم روش جدیداعترافگیری جواب داد به پارتی بازی خودتون اعتراف کردی /خسته نباشید/نه خودم خسته نباشم . ولی خودمونیم خیلی سرسختی ها ،خوشمان آمد 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ خوبه خوبه می بینم روش جدیداعترافگیری جواب داد به پارتی بازی خودتون اعتراف کردی /خسته نباشید/نه خودم خسته نباشم .ولی خودمونیم خیلی سرسختی ها ،خوشمان آمد دیگه اعتراف نمودی منم جوانمردی کردم اعتراف نمودم کجاشو دیدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده