Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2010 افشین خوب کار گاه های بزرگی دارند بیشترش هم کار دستیه یعنی اتوماتیک نیست عین تیوب ماشین میمونه فقط رنگشون فرق داره ... خیلی هم خودشون پنیر میخورند ما وقتی میخوایم یه هلندی رو باهاش شوخی کنیم بهش میگیم کله پنیری انواع واقسامش هم دارند حالا توی یکی از عکس ها توی اون قفسه دکان یا کارگاهه میبنی مث فاسد شده اونا که قارچیه خیلی هم گرونه هیچی من پینیر کاملا سیاه دیدم من نمیدونم این شیر سفید رو چجوری سیاهش کردند
afshin18 11175 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 افشین خوب کار گاه های بزرگی دارند بیشترش هم کار دستیه یعنی اتوماتیک نیست عین تیوب ماشین میمونه فقط رنگشون فرق داره ... خیلی هم خودشون پنیر میخورند ما وقتی میخوایم یه هلندی رو باهاش شوخی کنیم بهش میگیم کله پنیری انواع واقسامش هم دارند حالا توی یکی از عکس ها توی اون قفسه دکان یا کارگاهه میبنی مث فاسد شده اونا که قارچیه خیلی هم گرونه هیچی من پینیر کاملا سیاه دیدم من نمیدونم این شیر سفید رو چجوری سیاهش کردند پنیر سیاه مثل قراقروته ولی ترش نیست حتما بیشتر بقیه ی پنیرا می پزنشون من که تا حالا پنیر خوشمزه تر سفید ایرانی نخوردم از خامه ای ها بدم میاد چربی زیادش حالم رو بهم می زنه
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2010 پنیر سیاه مثل قراقروته ولی ترش نیست حتما بیشتر بقیه ی پنیرا می پزنشونمن که تا حالا پنیر خوشمزه تر سفید ایرانی نخوردم از خامه ای ها بدم میاد چربی زیادش حالم رو بهم می زنه اصلا نگران نباش از همون پینر های ایران سفید هم انواعش تا بخوای هست ما وقتی میخوایم بخریم با خودموون میگیم پینر ایرانی
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2010 چوپان و پینر ساز که خوشکل باشه پینر هم خوب از کار درمیاد
afshin18 11175 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 اصلا نگران نباش از همون پینر های ایران سفید هم انواعش تا بخوای هست ما وقتی میخوایم بخریم با خودموون میگیم پینر ایرانی اونجا هم دانشجو هاش زیاد تخم مرغ می خورن
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 13 شهریور، 2010 اونجا هم دانشجو هاش زیاد تخم مرغ می خورن نه اتفاقا خبری نیست خیلی کم .. اینجا مث اونجا نیست که هی غذا باید گرم باشه با چیپس هم شده شیکمش رو سیر می کنه
afshin18 11175 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 نه اتفاقا خبری نیست خیلی کم .. اینجا مث اونجا نیست که هی غذا باید گرم باشه با چیپس هم شده شیکمش رو سیر می کنه حالا کدوم بهتره
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 13 شهریور، 2010 حالا کدوم بهتره خوب اگه به من میگی معلومه میگم غذای گرم که عادت ما شده ولی واقعا اینا نه فقط دانشجو هاش بلکه همه ی قشر متوسطشون بیشتر خوراکشون غذای سرده غذای گرم خیلی از اونا هم میشه مثلا سوپ ها وغذا های اماده که فقط خودشون میتونن بخورن و عده قلیلی هم غذا های ساده وگرم .یعنی یه چیز بهت بگم غذای درست حسابی گرم خوردن واسه اینا خیلی لذت بخش تر از ماست چون به هر علت واسه شون عادت نشده
jonny depp 8297 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 شنیدم تو آلمان پنیر کپک زده هم می خورن که قیمتش از پنیر معمولی گرونتره:jawdrop:
ارسال های توصیه شده