*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ پشیمون شدم، اردوهاشو حذف کن کتاب معرفی کن 3 لینک به دیدگاه
leila zallaghi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و روز بخیر درخواست پروژه ای با موضوع آموزش راه اندازی نرم افزار gino لازم دارم ، در صورتی که موجود باشه ممنون میشم اطلاع بدین فوری ممنونم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ به به به تلگرام اونجا کیا بیدن :whistle: گروه نیست. کاناله 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ گروه نیست. کاناله :ws3: مهم تیت خلوص نیت نداشتم خخخ واسه من ارور داد:whistles: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ مهم تیت خلوص نیت نداشتم خخخ واسه من ارور داد:whistles: چه اروری؟ :icon_pf (34): تلگرامت آپدیت هست؟ 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ چه اروری؟ :icon_pf (34): تلگرامت آپدیت هست؟ اره اپدیت اول که وصل نمیشد الانم هیچ اتفاقی نیوفتاده این پیام Sorry, I'm not a real bot, they just made me for backward compatibility. I can't really answer any questions. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اره اپدیت اول که وصل نمیشد الانم هیچ اتفاقی نیوفتاده این پیام Sorry, I'm not a real bot, they just made me for backward compatibility. I can't really answer any questions. آها اگه این پیغامو میده یعنی آپدیت نیست 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ آها اگه این پیغامو میده یعنی آپدیت نیست :ws3: خسته نباشه 2 لینک به دیدگاه
sama_ishah 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام . اگه مطلبهای آموزنده توی تلگرام میزارید حتمن منو اد کنبد .. سپاس سما 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام . اگه مطلبهای آموزنده توی تلگرام میزارید حتمن منو اد کنبد .. سپاس سما خودتون می تونید از طریق لینک زیر وارد کانال بشید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mehdi afshari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ با سلام جدول علائم اختصاری قطعات الکترونیکی را میخواهم .:ws52: 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ با سلام جدول علائم اختصاری قطعات الکترونیکی را میخواهم .:ws52::ws52::ws52: شما درخواستهای برقی رو این قسمت قرار بدین http://www.noandishaan.com/forums/forum1201.html 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ به به به تلگرام اونجا کیا بیدن :whistle: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ آدرس کانال تلگرام از @noandishaan به @noandishaan_com تغییر پیدا کرد. کانال قبلی تقریبا غیرفعال شده دیگه و دوستان می تونن به کانال جدید به آدرس https://telegram.me/noandishaan_com بپیوندن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده