Mohammad Aref 120454 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز نواندیش با توجه به گستردگی سایت ها و شبکه های اجتماعی مختلف در فضای مجازی و استفاده از نام نواندیشان در بسیاری از این شبکه ها لازم دیدیم تا صفحات رسمی و اصلی سایت نواندیشان را در سایر سایت ها و شبکه های اجتماعی معرفی کنیم. که می تونید تو این فضاها نواندیشان رو دنبال کنید. آدرس صفحه نواندیشان در فیسبوک با آدرس زیر می باشد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس صفحه نواندیشان در توییتر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس صفحه نواندیشان در گوگل پلاس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس صفحه نواندیشان در لینکدین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس کانال نواندیشان در آپارات: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس صفحه نواندیشان در اینستاگرام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس کانال نواندیشان در تلگرام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس صفحه نواندیشان در پینترست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای دوستداران بازی کلش آف کلن هم یه کلن به اسم Noandishaan هست که با سرچ کردن میتونید پیداش کنید. بقیه آدرس ها و صفحات و وبلاگ هایی که با نام نواندیشان ایجاد شده، رسمی نبوده و توسط بقیه ایجاد شده. 55 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ من فقط تو فیسبوک عضویت دارم. فک می کنم لایک کرده باشم پیج رو. بازهم چک م یکنم. مرسی 5 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ منم تو اینستا فالو کردم موفق باشید :a030: 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ من فیسبوک دارم اونجا هم لایک میزدم هم اکنون من عضو گوگل پلاس شدم همون saba mn اونجا بیدم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ این مورد رو اضافه کنم که کانال نواندیشان تو آپارات به حالت کانال تأیید شده در اومد. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ آقااجازه:mrsbeasley: اونجاها آزادیم هرچی میخواهیم بگیم یااونم ممنوع است. همتون کاربرغیرمجازید این شبکه های بیگانه چیه 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ آقااجازه:mrsbeasley: اونجاها آزادیم هرچی میخواهیم بگیم یااونم ممنوع است. همتون کاربرغیرمجازید این شبکه های بیگانه چیه:w000: :icon_razz:اگه بیگانه خودت اونجا چه میکنی؟ اعتراف کن:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ :icon_razz:اگه بیگانه خودت اونجا چه میکنی؟ اعتراف کن:vahidrk: کی گفته من اونجاهستم . آخه نامرد چرااینقدرمیزنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ کی گفته من اونجاهستم . آخه نامرد چرااینقدرمیزنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خودت گفتی اونجا ازادیم هرچی میخواهیم بگیم یااونم ممنوع است :whistle: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ خودت گفتی اونجا ازادیم هرچی میخواهیم بگیم یااونم ممنوع است :whistle: جمله پرسشی بود یعنی اونجاکه ایرادی نداره بریم اونجا می خوای مچ گیری کنی هههههه ه:w02: 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ جمله پرسشی بود یعنی اونجاکه ایرادی نداره بریم اونجا می خوای مچ گیری کنی هههههه ه:w02: داری دیگه مشخص 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ فیسبوکتون که ول معطله بقیه رو خدا میدونه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ کانال رسمی و عمومی نواندیشان در تلگرام ایجاد شد. با آپدیت نسخه تلگرام خودتون، از ویژگی جدید این نرم افزار که کانال های عمومی و خصوصی هستش، می تونید استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تفاوت کانال های تلگرام با گروه ها در اینه که امکان گفتگوهای دوطرفه بین اعضا وجود نداره و اعضای کانال واسه بقیه قابل مشاهده نیست و امکان گذاشتن مطلب فقط برای ادمین های کانال امکان پذیر هستش. هدف از ایجاد این کانال اطلاع رسانی های در مورد سایت و مطالب ویژه یا جذاب، همایش های مهم و ... در این شبکه اجتماعی هستش. از طریق لینک زیر می تونید به کانال رسمی نواندیشان در تلگرام بپیوندید و دوستان خودتون رو هم با این لینک دعوت کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 22 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ خوب بود من که شوکه شدم دیشب دیدم محمد منو اد کرده 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و احترام من چند روز پیش تلگرام رو آپدیت کردم و دیدم بله کانال زدین اومدم بگم که مطالب مربوط به سایر رشته ها غیر از شهرسازی لدفن همین دیگه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و احترام من چند روز پیش تلگرام رو آپدیت کردم و دیدم بله کانال زدین:ws3: اومدم بگم که مطالب مربوط به سایر رشته ها غیر از شهرسازی لدفن:ws3: همین دیگه:ws3: بابا کلاً یه مطلب گذاشتم اول منتظرم بچه ها نظراتشونو بدن که چه زمینه هایی رو بیشتر علاقه دارن 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ بابا کلاً یه مطلب گذاشتم اول منتظرم بچه ها نظراتشونو بدن که چه زمینه هایی رو بیشتر علاقه دارن :ws3: چرا به من نگفتی ممد؟! چرا منو ادد نکردی؟! :whistles:یه کار مثبت کرده باشی تو زندگیت همینه ها اردوهاشو بیشتر کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده