FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا به طراحی آیکونهای انجمن در صفحۀ ایندکس میپردازیم. 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ این از واجباته .................. منم نم نم مشغول میشم .... 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اینائی که میزارم .. فقط بیس آیکونا هستش .. که اگه تصویب بشه یکیش .. اونوقت نماد تالارها رو میزاریم روش .. ! ( گفتم که یعنی اشتباه نشه !!) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ حمید اینام مثل آیکنای عنوان کاربری زیاد نشه که انتخابش سخت بشه دستت درد نکنه :w139: این پست 100% اسپم بود. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ حمید اینام مثل آیکنای عنوان کاربری زیاد نشه که انتخابش سخت بشه دستت درد نکنه :w139: این پست 100% اسپم بود. :ws3: اتفاقا اینام زیاده .... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ خب من با این دوتا موافقم: این قشنگه ولی خیلی سادست: نمیدونم چرا با اینکه اول از این خوشم اومد ولی وقتی تو پیج اول گذاشتمش یه کم بی حال شد 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ آها راستی از وقتی که کاربران 24 ساعت رو برداشتیم سرعت سایت بطور مشهودی بالا رفته. برای همین تو فکرم افتاد برای اون آیکنها از تصاویر فوق العاده کم حجم استفاده کنیم 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ طرح دوم این یکی خیلی جالبه ... فقط یه سوال مشکلی برای بالا آمدن سایت ایجاد نمی کنه لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این یکی خیلی جالبه ...فقط یه سوال مشکلی برای بالا آمدن سایت ایجاد نمی کنه مسلما مشکل ایجاد میکنه هر آیکونی باید حداکثر حجمش تا 4 کیلوبایت باشه تا سریع لود بشن این آیکون بخاطر اطلاعات تصویری زیادی که داره مسلما یه کم حجمش بالاتر از اونای دیگست با این حال اینا الان در سایز بزرگن کوچیک بشن همون حجم مطلوب رو میدن. 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بنظر من هم اگر قرار باشه که هدر سایت سه بعدی بشه این آیکون سه بعدی بتونه هماهنگی خوبی داشته باشه فقط از نظر رنگبندی باید هماهنگ با رنگبندی قالب بشن. راستی حمید جان رنگبندی قالب رو اگر مشکلی داره میتونیم در حین نوسازی دوباره روش کار کنیم. اون فروم رو که بهت نشون دادم یه بار دیگه یه نگاه بنداز اخیرا رفتم داخلش یکعالمه قالب جدید گذاشته 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ مسلما مشکل ایجاد میکنههر آیکونی باید حداکثر حجمش تا 4 کیلوبایت باشه تا سریع لود بشن این آیکون بخاطر اطلاعات تصویری زیادی که داره مسلما یه کم حجمش بالاتر از اونای دیگست با این حال اینا الان در سایز بزرگن کوچیک بشن همون حجم مطلوب رو میدن. یک پیشنهاد : اگه موافقید این آیکون ها را در تالار معماری هم قرار دهیم ... لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ یک پیشنهاد : اگه موافقید این آیکون ها را در تالار معماری هم قرار دهیم ... این آیکونها برای تمامی تالارها بکار میره ولی بجای اون عکس نارنجی که روی شکل هست یک شکلک متناسب با هر تالار قرار میگیره الان حمید جان لطف کردن فقط تم اصلی رو کار میکنن. 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ این آیکونها برای تمامی تالارها بکار میره ولی بجای اون عکس نارنجی که روی شکل هست یک شکلک متناسب با هر تالار قرار میگیرهالان حمید جان لطف کردن فقط تم اصلی رو کار میکنن. نه منظور این بود این آیکون ها را در تالار معماری قرار دهیم تا نظر کاربران معماری را نیز جویا شویم .. نا سلامتی بعد گرافیکی معماران زیاد هست. لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ بنظر من هم اگر قرار باشه که هدر سایت سه بعدی بشه این آیکون سه بعدی بتونه هماهنگی خوبی داشته باشهفقط از نظر رنگبندی باید هماهنگ با رنگبندی قالب بشن. راستی حمید جان رنگبندی قالب رو اگر مشکلی داره میتونیم در حین نوسازی دوباره روش کار کنیم. اون فروم رو که بهت نشون دادم یه بار دیگه یه نگاه بنداز اخیرا رفتم داخلش یکعالمه قالب جدید گذاشته از نظر رنگ مشکلی نیست ... تنوعش زیاده ... آدرس اون سایته رو ندارم .. یه بار دیگه بزارش بی زحمت ... راستی ...... هدر آمادستا ... فقط تو گوشیمه ... کابلشو نیاوردم .. ( قربون حواس جمع !) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده