Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 آبان، 2015 سلاااام یکی از بچه هایی که چندماهیه غیب شده و نمیادش، مزدوج شده درسته شاید خودش نیاد، ولی گفتیم حالا تبریکو بهش بگیم :hapydancsmil: اون فرد غایب هم که حنانه (Hanaaneh) مدیر تالار ادبیات هستش :w71: تبریک میگم حنانه جان ایشالا که خوشبخت بشین خب دیگه حالا بیاین وسط :Laie_28::w70::2rqfst4::w31::2rqfst4::w70::Laie_28: 25
saba mn 20993 ارسال شده در 5 آبان، 2015 تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خوش بخت بشید :w02::flowerysmile::dancegirl2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w70::w31::w330: اقا اسم نواندیشان و عوض کنید بنگاه شادمانی ماشالله همه مزدوج شدن
victoria_r 7682 ارسال شده در 5 آبان، 2015 واااااااییییی همه دارن ازدواج میکنن. خوشبخت بشی حنانه جان.ان شاالله کنار همسرت همیشه احساس آرامش داشته باشی و در نظرش زیباترین و بهترین باشی (خواسته ی قلبی همه ی خانوما):icon_gol:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مبارکه پس بگو راضی نیستش نگو کار دست خودشون دادن مبارکه خیلی تبریک میگم خوش اومدن به جرگه ما من شنیدم یکی از بچه های این سایته دوماد شوخی کردم بابا هی خصوصی نگین کیه بگو کیه بگو خیلی خیلی خوشحال شدم هرجا هستش براشون ارزوی خوشبختی میکنم
sun-shine 7672 ارسال شده در 6 آبان، 2015 امسال سال عروسه دیگه خیلی خیلی مبارکه حنانه جان انشاله خوشبخت بشین و عشقتون هر روز بیشتر از پیش بشه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:heartshape2:
soil eng 17164 ارسال شده در 8 آبان، 2015 حنانه چقد بی معرفتیااا.الان باید بدونم؟:icon_razz: تبریک میگمممم امیدوارم سالیان سالیان با عشق کنار هم زندگی کنین و خوشبخت بشین:icon_gol::icon_gol:
ارسال های توصیه شده