roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ لوزبه آدرس لطفا،،، تو چرا همه جا هستی یمنا؟ 2 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ مزه اش به اینه بری جنگ زندگی کنی توش همه چی باشه....از افعی و جونورای درنده بگیر تا سوسک و عنکبوت و......:ws3: مثلا تو جنگل بخوابی صب پاشی ببینی عنکبوت و سوسک داره از صورت و دست و پا بالا میره ايـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش خيليم بده ولي من آهو خيلي دوست دارم البته از دور از نزديك نه،چشاش نازه نكته انحرافي:از جوجه رنگي مي ترسم! من دريا رو بيشتر دوست دارم،البته اگه بذارن دريايي بمونه تو اين شمال ما شماليا از دريا فقط زمستونش نصيبمون ميشه 2 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ كاش با طبيعت يكم مهربون باشيم،حداقل آشغالاي خودمونو جمع كنيم استفاده رو خودمون مي بريم نه كس ديگه الان شهر ما ديدنيه،كنار دريا پر از آشغال طبيعيت اگه زبون داشت يه دادي ميزد سر ما انسانها 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ همه دوستان خوبم...نگذاریم محیط شاد هم اندیشی انجمن از دست بره...این روزا همه به شادی محتاجیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده