Yamna 1 17420 ارسال شده در 31 مهر، 2015 افسوس میخورم که تنها و غریب مانده ای ای جنگل قشنگ.. افسوس میخورم که مردم کشو من زیباترین تابلوی نقاشی خداوندی را سهم من و دوستان می دانند... افسوس میخورم مردم سرزمینم برای کوچکترین موضوعی آسمان را به زمین می دوزند اما ویرانی ات را سهم من می دانند.... افسوس میخورم که من می مانم و مردم و سرزمینم و تو نیستی نظاره گر اندوه بی پایان مان باشی... افسوس میخورم مردم سرزمینم آرامش گمشده خود را در تو جستجو میکنن اما من که تو را عاشفانه دوست دارم جنگلبان کم اهمیت میشمارند... افسوس که تو و من بی گناهیم نگاه آدم ها گناهکار میشمارنم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 43
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 31 مهر، 2015 عاشق جنگلم...جنگلایی که ته نداشته باشه بری داخلش بخوری به کوه و رود و..... 13
~MARYAM~ 264 ارسال شده در 31 مهر، 2015 چقدر زيبا عكس از خودتونه ؟كدوم منطقه س انسان جز نابودي چيزي واسه طبيعت نداشته تا حالا 7
رضا نیوز 805 ارسال شده در 31 مهر، 2015 افسوس که این جنگل از استفاده برای جاده سازی وقطع بی رویه آن در حال نابودی است 8
rasool1370 1777 ارسال شده در 31 مهر، 2015 عاشق جنگلم...جنگلایی که ته نداشته باشه بری داخلش بخوری به کوه و رود و..... من همین طور فقط مواظب باش جک و جونور نخوردت 7
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 31 مهر، 2015 من همین طور فقط مواظب باش جک و جونور نخوردت مزه اش ب همونه 7
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 31 مهر، 2015 زنده باشید یمنا خاااااااااااااانوم بااین تاپیکهاتون .... ایشا..که جنگل ها هم با همت وهمیت افرادی همچون شماااا محکم وزنده وسبز باقی بمونند ... مطمئنن همین پیامها وتذکرها اگه بین ما ها رد وبدل بشه واقعن بی تاثیر نیست .. شاید کوچکترین تاثیرش برای خودم این باشه که وقتی پامو توی یه همچین جای زیبایی میزارم اگه ببینم کسی داره بی دلیل حتی به اندازه یه شاخه کوچیک سبز یه درخت اقدام به چیدن وبریدن میکنه یا به هر نحوی از این فضانادرست استفاده میکنه ..(مثل برپاکردن آتیش و...)خیلی جدی بهش تذکر بدم ... یعنی اینجوری بعد اگه توجه نکرد :vahidrk::vahidrk:مخصوصا اونا که آتیش درست میکنن برای :Ghelyon:بعد کلی هم باهاش برخورد میکنم :w13:تا اینکه اینجوری بشه:w821: اگه نشد شرمنده دیگه مجبورم به خاطر یمنا خانوم وخانوم بینام که واقعن از عاشقا وحامیای محیط زیست انجمن هستندکاری کنم که دل همشون شاد بشه :guntootsmiley2::guntootsmiley2:...خوبه یمنااااااا خانوم ... 10
~MARYAM~ 264 ارسال شده در 31 مهر، 2015 عنکبوت که خیلی نازه كجاش نازه خيليم زشته من كلا از همه حيوونا مي ترسم اگه تو جنگل هيچ موجود زنده اي به جز گياهان نباشه ميرم جنگل زندگي مي كنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
~MARYAM~ 264 ارسال شده در 31 مهر، 2015 ولي صداي طبيعت واقعا زيباس و آرامش بخشه كاش بفهميم كه گنجيه اينقدر با خشونت باهاش رفتار نكنيم موسيقي خدا بهترين موسيقي دنياس... 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 31 مهر، 2015 كجاش نازه خيليم زشتهمن كلا از همه حيوونا مي ترسم اگه تو جنگل هيچ موجود زنده اي به جز گياهان نباشه ميرم جنگل زندگي مي كنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مزه اش به اینه بری جنگ زندگی کنی توش همه چی باشه....از افعی و جونورای درنده بگیر تا سوسک و عنکبوت و......:ws3: مثلا تو جنگل بخوابی صب پاشی ببینی عنکبوت و سوسک داره از صورت و دست و پا بالا میره 4
yanāl 2221 ارسال شده در 31 مهر، 2015 مزه اش به اینه بری جنگ زندگی کنی توش همه چی باشه....از افعی و جونورای درنده بگیر تا سوسک و عنکبوت و......:ws3: مثلا تو جنگل بخوابی صب پاشی ببینی عنکبوت و سوسک داره از صورت و دست و پا بالا میره داداش بچه مردمو سکته نده 6
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 31 مهر، 2015 داداش بچه مردمو سکته نده داداش خب واقعیته دیگ باید با طبیعت و جونوراش زندگی کرد 4
yanāl 2221 ارسال شده در 31 مهر، 2015 داداش خب واقعیته دیگ باید با طبیعت و جونوراش زندگی کرد میشه کنار اومد اما زندگی نهاونا تو جنگل مام تو شهر چکار اونا داریم جنگل واقعا جای خیلی خوبی هست اما در عجبم چطور دارن نابودش میکنن:icon_pf (34): 4
ارسال های توصیه شده