Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ افسوس میخورم که تنها و غریب مانده ای ای جنگل قشنگ.. افسوس میخورم که مردم کشو من زیباترین تابلوی نقاشی خداوندی را سهم من و دوستان می دانند... افسوس میخورم مردم سرزمینم برای کوچکترین موضوعی آسمان را به زمین می دوزند اما ویرانی ات را سهم من می دانند.... افسوس میخورم که من می مانم و مردم و سرزمینم و تو نیستی نظاره گر اندوه بی پایان مان باشی... افسوس میخورم مردم سرزمینم آرامش گمشده خود را در تو جستجو میکنن اما من که تو را عاشفانه دوست دارم جنگلبان کم اهمیت میشمارند... افسوس که تو و من بی گناهیم نگاه آدم ها گناهکار میشمارنم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 43 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ عاشق جنگلم...جنگلایی که ته نداشته باشه بری داخلش بخوری به کوه و رود و..... 13 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ چقدر زيبا عكس از خودتونه ؟كدوم منطقه س انسان جز نابودي چيزي واسه طبيعت نداشته تا حالا 7 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ افسوس که این جنگل از استفاده برای جاده سازی وقطع بی رویه آن در حال نابودی است 8 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ عاشق جنگلم...جنگلایی که ته نداشته باشه بری داخلش بخوری به کوه و رود و..... من همین طور فقط مواظب باش جک و جونور نخوردت 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ من همین طور فقط مواظب باش جک و جونور نخوردت مزه اش ب همونه 7 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ زنده باشید یمنا خاااااااااااااانوم بااین تاپیکهاتون .... ایشا..که جنگل ها هم با همت وهمیت افرادی همچون شماااا محکم وزنده وسبز باقی بمونند ... مطمئنن همین پیامها وتذکرها اگه بین ما ها رد وبدل بشه واقعن بی تاثیر نیست .. شاید کوچکترین تاثیرش برای خودم این باشه که وقتی پامو توی یه همچین جای زیبایی میزارم اگه ببینم کسی داره بی دلیل حتی به اندازه یه شاخه کوچیک سبز یه درخت اقدام به چیدن وبریدن میکنه یا به هر نحوی از این فضانادرست استفاده میکنه ..(مثل برپاکردن آتیش و...)خیلی جدی بهش تذکر بدم ... یعنی اینجوری بعد اگه توجه نکرد :vahidrk::vahidrk:مخصوصا اونا که آتیش درست میکنن برای :Ghelyon:بعد کلی هم باهاش برخورد میکنم :w13:تا اینکه اینجوری بشه:w821: اگه نشد شرمنده دیگه مجبورم به خاطر یمنا خانوم وخانوم بینام که واقعن از عاشقا وحامیای محیط زیست انجمن هستندکاری کنم که دل همشون شاد بشه :guntootsmiley2::guntootsmiley2:...خوبه یمنااااااا خانوم ... 10 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ واي عنكبوت من مي ترسم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ واي عنكبوت من مي ترسم:icon_pf (34): عنکبوت که خیلی نازه 6 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ عنکبوت که خیلی نازه كجاش نازه خيليم زشته من كلا از همه حيوونا مي ترسم اگه تو جنگل هيچ موجود زنده اي به جز گياهان نباشه ميرم جنگل زندگي مي كنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ ولي صداي طبيعت واقعا زيباس و آرامش بخشه كاش بفهميم كه گنجيه اينقدر با خشونت باهاش رفتار نكنيم موسيقي خدا بهترين موسيقي دنياس... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ كجاش نازه خيليم زشتهمن كلا از همه حيوونا مي ترسم اگه تو جنگل هيچ موجود زنده اي به جز گياهان نباشه ميرم جنگل زندگي مي كنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مزه اش به اینه بری جنگ زندگی کنی توش همه چی باشه....از افعی و جونورای درنده بگیر تا سوسک و عنکبوت و......:ws3: مثلا تو جنگل بخوابی صب پاشی ببینی عنکبوت و سوسک داره از صورت و دست و پا بالا میره 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ مزه اش به اینه بری جنگ زندگی کنی توش همه چی باشه....از افعی و جونورای درنده بگیر تا سوسک و عنکبوت و......:ws3: مثلا تو جنگل بخوابی صب پاشی ببینی عنکبوت و سوسک داره از صورت و دست و پا بالا میره داداش بچه مردمو سکته نده 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ داداش بچه مردمو سکته نده داداش خب واقعیته دیگ باید با طبیعت و جونوراش زندگی کرد 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ داداش خب واقعیته دیگ باید با طبیعت و جونوراش زندگی کرد میشه کنار اومد اما زندگی نهاونا تو جنگل مام تو شهر چکار اونا داریم جنگل واقعا جای خیلی خوبی هست اما در عجبم چطور دارن نابودش میکنن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ منم جنگل رو خیلی دوس دارم با تمام موجوداتش؟ 2 لینک به دیدگاه
Arefeh.A 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ نه بدون حشرات مرموزش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ نه بدون حشرات مرموزش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بخصوص سوسک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده