Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 30 مهر، 2015 درود بر همگی هرکی اکانت داره رو کنه ببینیم دنیا دست کیه دوستان هرکی اکانت داره بیاد داخل کلن noandishaan 9
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2015 اره اما کسی نمیاد ک....کجاین برقیها پرچممون اینجا پایینه.....من نگهش داشتم
afshin18 11175 ارسال شده در 1 آبان، 2015 من و داداشم تازه یه اکانت ساختیم نوبتی کشیک می دیم و هر نیم ساعت یه بار یه اتک می زنیم البته لولمون هنوز پایین هست و از چند روز دیگه هم فقط داداشم نظارت داره روش
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2015 به به مهندس عارف بالاخره یه نفردیگه ام به پرچم داران برق در کلش اضاف شد.....اینم مپ من
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2015 فایده اش تو بی فایدگیشه خو ملت باید یجور سرگرم شن چه انلاین چ افلاین خیلیلرو دیدم معتاد بازی های افلاین اند حالا ما انلاین معتادیم چه فرقی داره
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2015 پس برم مجددآ گوشی خواهر گرامی چک کنم برای حذفش ......باید به اجبار درس بخونه(اجبار از نوع خشن:vahidrk:) شما هم امیدوارم موفق باشید:icon_pf (34): چیکارش داری بذار بازی کنه
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 من بشه خوبیم فقط زامبی ، مزرعه دار بازی میکنم..سواطم به اینا قد نمیده
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2015 من بشه خوبیم فقط زامبی ، مزرعه دار بازی میکنم..سواطم به اینا قد نمیده عجب
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 عجب خوب محدوده سنیم ممیزاره از این بازی ها بکنم/ولی زامبی یه مرحله مونده بود تموم شم...سام ماجراجو ماله عهد بوقو تا آخر تموم کردم:hapydancsmil:
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2015 خوب محدوده سنیم ممیزاره از این بازی ها بکنم/ولی زامبی یه مرحله مونده بود تموم شم...سام ماجراجو ماله عهد بوقو تا آخر تموم کردم:hapydancsmil: محدوده سنیت چقده مگه ک نمیشه....کلش رنج سنی نداره:banel_smiley_4:
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 محدوده سنیت چقده مگه ک نمیشه....کلش رنج سنی نداره:banel_smiley_4: 3سالمه:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl:
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 3 آبان، 2015 پس عامل ارورهای سایت این بوده بهرحال میشه از هر ابزاری برای شناسایی برند نواندیشان استفاده کرد
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2015 متاسفانه یا خوشبختانه کسی تو نواندیشان سمت کلش نمیره به هرکی میگم یا نمیدونه چیه یا میدونه و سمتش نرفته
afshin18 11175 ارسال شده در 6 آبان، 2015 به به مهندس عارف بالاخره یه نفردیگه ام به پرچم داران برق در کلش اضاف شد.....اینم مپ من جم خریدی یا جمع کردی؟
ارسال های توصیه شده