samaneh haji 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من نیاز به کد تبدیل موجک صحیح(iwt) در متلب دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ تبدیل موجک گسسته رو بلدم ولی نمیدونم چطور باید تبدیل موجک صحیح یا iwt را انجام بدم واقعا ممنون میشم از کمکتون 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من نیاز به کد تبدیل موجک صحیح(iwt) در متلب دارم کسی میتونه کمکم کنه؟ تبدیل موجک گسسته رو بلدم ولی نمیدونم چطور باید تبدیل موجک صحیح یا iwt را انجام بدم واقعا ممنون میشم از کمکتون سلام من سرچ کردم مثل اینکه یه متلب توی هلپ هست تحت این عنوان: Integer-to-Integer Wavelet Transform In several applications it is desirable to have a wavelet transform that maps integer inputs to integer scaling and wavelet coefficients. You can accomplish easily using lifting.Start with the Haar transform for an integer to integer wavelet transform and apply a primal lifting step. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Obtain the integer-to-integer wavelet transform of a 1-D signal and invert the transform to demonstrate perfect reconstruction برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه چنین کدایی هم توی پیشنهاد شده براش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
samaneh haji 43 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سلام واقعا ممنون. من تو هلپ متلب سرچ زدم همچین چیزی ندیدم!!!!!! کد ها رو هم متوجه نشدم میشه اگر خودتون معنی کد ها رو میدونین یه توضیح بدین؟!!!!! خیلی ممنونتون میشم لینک به دیدگاه
samaneh haji 43 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی میدونه خط زیر دقیقا چه کار میکنه؟ els = {'p',[-0.125 0.125],0}; لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده