زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ به به .تولد یه کاربر فعال وبامحبته ... من هم از همین تریبون بلند اعلام میکنم هدی خانوم تولدتووووووووووووووووون مبارک ... مسیر عمرتون طولانی وسرسبز باشه ....:icon_gol: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک....تبریک میگم لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ :happy: هدی جونمممممممممممممممممممم تولدت مبارک انشالله عاقب بخیر بشی. همگی بیاااااااااااااااین تولده helma.b امروز خورشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت،قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک :626gdau::w330::w330::4uboxsmiley: و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آفرینش و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودنو چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی میلادت مبارک helma.b حالا نوبت کیکههههههههههههههههههههههههههه فوووووووت …..فووووووووت …. فوووووووت ….. فووووووووت … فوووووووت …. بیا شعما رو فوت کن !!! تولدت مبارک !!!بزرگتر شدی یکسال تولدت مبارک اینم از کادوی من هروقت شیرینیشو دادی کادوی واقعیتو میدم :boos::ha5t4lmd53df3cpu2lq هدی عزیزم تولدت مبارک ، انشالله عروووووووووووووووووووووسیت انشالله به آرزوهات برسی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برات آرامش ، سلامتی و شادی رو زیر سایه پدر مادرت آرزو میکنم:icon_gol: ببخش من یکم بی سلیقه ام ممنونم سمانه جونم قربونت برم :icon_gol: خیلی خوشحالم کردی ممنون از لطف ومحبتت:icon_gol: خیلی ام عالیه ممنون دوست خوبم لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام:hapydancsmil:تولدتون مبارک امیدوارم به آرزوهاتون برسین سلام خیلی ممنونم :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک هدی خانم ایشالا صد سال زنده باشید سلامت و شاد و سربلند و پیروز پیروز باشید سلام آقا عادل عزیز خیلی ممنونم لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ هدي خانوم تولدت مباركاميدوارم هميشه شاد و موفق باشي ممنونم آقا ایمان عزیز لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ هدی جونم تولدت مبارک......مهربونم برات بهترین ها رو آرزو میکنم....... ممنونم عسل جان قربونت برم:icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک.♥♥♥♥♥عزیزم.♥♥♥♥♥عاقبت بخیر و خوشبخت بشی♥♥♥♥ ممنونم تمنای عزیزم:icon_gol: ممنون مهربونم :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ هدی خوشگلم تولدت مبارک ایشالله 100 ساله شیالان با گوشی اومدم نمیتونم شیرینی و کیک بیارم برات همینطوری فعلنی تولدت خیلی مبارک:w330: ممنوووووونم الگار جان ممنون قربونت برم همین که لطف کردی به یادم بودی یه دنیا تشکر :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ هدی مهربون و زیباتولدت مبارک خیلی ممنونم سوده عزیزم :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااااااامهدی عزیزممممم تولدت مبارک سفید برفی من:icon_gol::icon_gol: ایشالا به تک تک ارزوهات برسی بهترینم سلاااااااام اسمای گلم ممنونم مهربونم :icon_gol: مرسی از محبتت:icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک....:hapydancsmil: ممنونم مهناز جان:icon_gol:عزیزمی لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ به به هدی خانوم عزیز دوست مهربون و اروم و باشخصیت و فعال خودمون خوبید؟؟؟تولدتون مبارک هرچی تو دل مهربونتونه بهش برسین دوست خوبم به به آقا سهند گل ممنون از لطف و محبتتون :icon_gol: منم واسه شما آرزوی بهترین ها رو دارم :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک هدی خانوم ممنونم تشکر :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم، امیدوارم بهترین هارو در زندگی بدست بیاری و همیشه شاد باشی:icon_gol: ممنونم پرناز عزیزم ممنون از محبتت قربونت برم :icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم:hapydancsmil::texc5lhcbtrocnmvtp8:icon_pf (44)::love070::w139::Laie_28::happybday::w66::(87)::2rqfst4::girlhi::2525s::dancegirl2::626gdau::flowerysmile::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:happy::w330::welcome::1cwpe6q6upfmgganbmp:mbj6ivxkw3ccem7bie7:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:wubpink::boos:انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری به به ممنوووووونم عاطفه گل و مهربونم ممنون از محبتت قربونت برم لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم بهترین ها رو براتون آرزومندم ممنونم عزیزم ممنون قربونت برم:icon_gol: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک ممنونم تشکر عزیزم:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده