sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ :happy: هدی جونمممممممممممممممممممم تولدت مبارک انشالله عاقب بخیر بشی. همگی بیاااااااااااااااین تولده helma.b امروز خورشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت،قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک :626gdau::w330::w330::4uboxsmiley: و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آفرینش و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودنو چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی میلادت مبارک helma.b حالا نوبت کیکههههههههههههههههههههههههههه فوووووووت …..فووووووووت …. فوووووووت ….. فووووووووت … فوووووووت …. بیا شعما رو فوت کن !!! تولدت مبارک !!!بزرگتر شدی یکسال تولدت مبارک اینم از کادوی من هروقت شیرینیشو دادی کادوی واقعیتو میدم :boos::ha5t4lmd53df3cpu2lq هدی عزیزم تولدت مبارک ، انشالله عروووووووووووووووووووووسیت انشالله به آرزوهات برسی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برات آرامش ، سلامتی و شادی رو زیر سایه پدر مادرت آرزو میکنم:icon_gol: ببخش من یکم بی سلیقه ام 20 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلام:hapydancsmil: تولدتون مبارک امیدوارم به آرزوهاتون برسین لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک هدی خانم ایشالا صد سال زنده باشید سلامت و شاد و سربلند و پیروز پیروز باشید لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ من ازت شیرینی میگیرما.... امروز که سرت شلوغه هیچی اما یه روز دیگه باید مهمونی بدی!!!:vahidrk: راستی چندسالت شد؟ 22؟ یا 23؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ من ازت شیرینی میگیرما....امروز که سرت شلوغه هیچی اما یه روز دیگه باید مهمونی بدی!!!:vahidrk: راستی چندسالت شد؟ 22؟ یا 23؟ هیچ وقت از یه خانوم دوتا چیز رو نپرس! سنش وزنش لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ هیچ وقت از یه خانوم دوتا چیز رو نپرس!سنش وزنش حق با شماست,اما در این یه مورده خاص مطمئن هستم مشکلی با گفتن سنش نداره,بابا ۱۲ساله میشناسمش وزنشو اما نمیدونم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ هدي خانوم تولدت مبارك اميدوارم هميشه شاد و موفق باشي لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ هدی جونم تولدت مبارک...... مهربونم برات بهترین ها رو آرزو میکنم....... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک.♥♥♥♥♥عزیزم.♥♥♥♥♥ عاقبت بخیر و خوشبخت بشی♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ هدی خوشگلم تولدت مبارک ایشالله 100 ساله شی الان با گوشی اومدم نمیتونم شیرینی و کیک بیارم برات همینطوری فعلنی تولدت خیلی مبارک:w330: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااااااام هدی عزیزممممم تولدت مبارک سفید برفی من:icon_gol::icon_gol: ایشالا به تک تک ارزوهات برسی بهترینم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ به به هدی خانوم عزیز دوست مهربون و اروم و باشخصیت و فعال خودمون خوبید؟؟؟ تولدتون مبارک هرچی تو دل مهربونتونه بهش برسین دوست خوبم لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم، امیدوارم بهترین هارو در زندگی بدست بیاری و همیشه شاد باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم:hapydancsmil::texc5lhcbtrocnmvtp8:icon_pf (44)::love070::w139::Laie_28::happybday::w66::(87)::2rqfst4::girlhi::2525s::dancegirl2::626gdau::flowerysmile::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:happy::w330::welcome::1cwpe6q6upfmgganbmp:mbj6ivxkw3ccem7bie7:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:wubpink::boos: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم بهترین ها رو براتون آرزومندم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ :happybday: تولدت مبارک هدی جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده