saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ [h=1]یک میان وعده ساده و آسان و لذیذ با کدو سبز!+عکس[/h] [h=2]دسر کدو سبز را برای بچه ها و رژیمی ها در نظر داریم.کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C و ویتامین A، منیزیم فسفر، پتاسیم ، مس ، فیبر ، فولات و فسفر شناخته می شود. [/h] مواد لازم: خرده نان یک چهارم فنجان پنیر پارمزان یک چهارم فنجان نمک یک چهارم چای خوری پودر سیر یک چهارم چای خوری فلفل سیاه یک هشتم چای خوری شیر کم چرب 2 قاشق غذا خوری کدو سبز حلقه حلقه شده دو و نیم فنجان اسپری روغن طرز تهیه: فر را روی 425 درجه قرار دهید. 5 ماده اولیه غذا را با هم ترکیب کنید. با یک هم زن دستی هم بزنید. شیر را در یک کاسه بریزید و حلقه های کدو سبز را در شیر بریزید. سپس کدوها را از شیر در آورده و در ترکیب خرده نان ، پنیر ، نمک و فلفل و پودر سیر بغلتانید. روی تور سیمی فر با اسپری روغن بپاشید. یک عدد کاغذ روغنی را روی تور سیمی در فر قرار دهید و حلقه ها ی کدو را روی کاغذ روغنی بگذارید. به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. در ظرف سرو بچینید و به عنوان یک دسر مقوی برای بچه ها در نظر بگیرید. آکاایران 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سادگی ش تو حلقمممم از نظر کسایی ساده که همه موادشو خونه داشته باشن حالا ما فرض میگیریم ساده 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ از نظر کسایی ساده که همه موادشو خونه داشته باشن حالا ما فرض میگیریم ساده همچین دیدم ساده گفتم بذار تو خوابگاه درست کنیم!!! :| 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اره راست میگه یه جوری گفتی ساده... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ همچین دیدم ساده گفتم بذار تو خوابگاه درست کنیم!!!:| اره راست میگه یه جوری گفتی ساده... اعتراض وارد نیست حالا تخفیفی بهتون میدم سعی میکنم غذا ساده در حد خوابگاه باشه بفرستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده